devoner Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 I trwa ... aż do późnej starości :) albo jeszcze dłużej Quote
ania75 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nie umiem wstawić dla porównania tych zdjęć z początku wątku ale można popatrzeć ........ brak słów :) :) Quote
wolf122 Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Piekne Andziu.Szkoda tylko ze mi zarzucilas to czego nigdy nie robilem.Ale spoko.Trudno czasami nie odniesc wrazenia ze kazdy dorabia sie na psach.Ja odpuszczam i pozdrawiam.Sarunia kwitnie :) Tak samo probowali wmowic ,ze chce zagarnac kase za Kochanego Roja .Niby jak??? Przeciez konto nalezalo do fundacji.Moze stad boli podwojnie.Niewazne.Wiadomo jak jest.Wszedzie sa szuje.Dlatego odpuszczam i szczerze pozdrawiam.Dlatego Cie szanuje bo wiem ze pomagasz zwierzakom .Tyle w temacie . Quote
DONnka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Widok bezcenny !!! Sara jest niesamowita :D Takie żywe srebro :) Skoczna, pełna energii i radości życia :) I taka miękka w ruchu :) Cud, miód i orzeszki ;) Quote
mar.gajko Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sara dostała cieczki ...mają wesoło Będziecie ją kastrować? Quote
andzia69 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Będziecie ją kastrować? dobre pytanie ...w jej stanie to nie mam fioletowego pojecia, bo żyje i cieszy się życiem na razie, ale jak długo? kurcze, nie wiem :( trza by mądrzejszych zapytać Quote
mar.gajko Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Też nad tym dumałam, że jeszcze jedna narkoza i cięcie w jej przypadku, to nie wiem. Quote
bela51 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ja bym odpuściła... Ledwo uszła z zyciem, po co ryzykowac ? 2 Quote
yolanovi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja bym odpuściła... Ledwo uszła z zyciem, po co ryzykowac ? Też tak uważam Quote
andzia69 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ja też bym nie robiła...tylko u Anety w hoteliku psy są różne i często nieciachane...juz teraz ma wesoło :( a my mamy kolejną sunię szukającą domu i...suka miała wypadek, w bylym domu nic nie zrobiono, miednica się krzywo zrosła i potrzebuje operacji resekcji glowki kości udowej, a przede wszystkim leczenia uszu i łapy... Andzia - ma ok. roku- gdyby ktoś szukał, chcial przygarnąć to pamietajcie łapa Quote
DONnka Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Andzia, załóż tej Małej osobny wątek Przydałoby się też wydarzenie na FB Będzie potrzebna na kasa Zgłoszę ją do Skarpety ;) Quote
DONnka Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja bym odpuściła... Ledwo uszła z zyciem, po co ryzykowac ? Zgadzam się z Belą Quote
bela51 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Wracając do sterylki Sary, to lepiej byłoby pomóc w kastracji samców, ktore trafiaja do hoteliku Anety. Sary nie narazajcie na kolejny zabieg. Tymbardziej, ze przeciez cały czas jej zycie jest zagrozone. Quote
mar.gajko Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Wracając do sterylki Sary, to lepiej byłoby pomóc w kastracji samców, ktore trafiaja do hoteliku Anety. Sary nie narazajcie na kolejny zabieg. Tymbardziej, ze przeciez cały czas jej zycie jest zagrozone. Belu, to mogą być "ludzkie" psy. I nie życzą sobie właściciele kastracji. Ale też w jej przypadku zrobiłabym wyjątek od zasady. Jednak z jakąs gwarancją, że się nie przytrafi, bo to było by tragiczne. Quote
mar.gajko Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 I co u malutkiej? Sytuacja opanowana już pewnie. Jak humorki? Pewnie, dostanie ciąży urojonej ;) znając życie. Quote
bela51 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Belu, to mogą być "ludzkie" psy. I nie życzą sobie właściciele kastracji. Ale też w jej przypadku zrobiłabym wyjątek od zasady. Jednak z jakąs gwarancją, że się nie przytrafi, bo to było by tragiczne. No tak, masz racje. NIe miałam rozeznania jakie psy sa w hoteliku. Quote
mar.gajko Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 No właśnie, co tam u ślicznotki słychać? Quote
andzia69 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 muszę dopytać..ale pewnie daje w kość :) w każdym razie jakby coś niepokojącego sie działo, tona pewno by dziewczyny pisały :)...ja się tak zastanawiam, czy nie szukac jej domu, bo ona sie chyba nigdzie z tego świata nie wybiera Quote
madziakato Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 muszę dopytać..ale pewnie daje w kość :) w każdym razie jakby coś niepokojącego sie działo, tona pewno by dziewczyny pisały :)...ja się tak zastanawiam, czy nie szukac jej domu, bo ona sie chyba nigdzie z tego świata nie wybieraPewnie,że szukać :-) Quote
mar.gajko Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 A jakieś niewielkie, maleńkie zdjątko? Może by się dało? Quote
Recommended Posts