BooBC Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ewka i haker napisał(a):super zdjecia:loveu: tylko mam pytanie czemu ZU raz skacze S raz M a zaraz L:roll: a my sie zastanawiamy nad tym waszym weekendem a glownie nad zawodami:loveu: Przy przydzielaniu do grup leciała <chyba> M, później skakała cały czas L, a to na S to pewnie Sonyi nie chciało się czekać aż przełożą na L :evil_lol: :eviltong: . Ewa ja liczę, że pół, jak nie cały [!] artefakt się zjawi :) . Zapraszamy, zapraszamy !!! :loveu: Ogólnie to zginęły dwie tyczki do stacjonat :roll: . Musimy dorobić :evil_lol: . A co do śliskości, to do zawodów powinny być pomalowane farbą ze żwirkiem, więc będzie ok . :) No a po za tym kładka po majówce już się wyrobiła, i na treningu w niedziele się nikt ie ślizgał :loveu: . Quote
madziulik_13 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ej no weźcie ja tu męczarnie z tatą przechodzę :placz: żeby mi zawiózł a wy nie pomagacie :eviltong: :lol: Quote
BooBC Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Magda to jest samo etui bez ładowarki. Zrobię na dniach foto i wstawię na forum. Quote
sonia123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 palma napisał(a):Przy przydzielaniu do grup leciała <chyba> M, później skakała cały czas L, a to na S to pewnie Sonyi nie chciało się czekać aż przełożą na L :evil_lol: :eviltong: . . noł noł :evil_lol: ! wiec glownie to dlatego, ze nie chcialam jej meczyc przed caly dzien w taki upal na L, i z tego co pamietam L skakala glownie kiedy byly robione filmiki, i kiedy biegalismy pelne tory. a tak w przerwach biegala na S i M w zaleznosci od tego jak bylo ustawione zeby nie zmieniac co chwile. nic sie jej nie stalo, a rozgrzewke i tak miala na nizszych ;) ja chcieć filmiki Karolino :diabloti: wiesz co za nie dostaniesz :evil_lol: :eviltong: Quote
BooBC Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Sonya to przekupstwo !!! :eviltong: :diabloti: Quote
Dynamique Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 yyy?no juz od ponad miesiąca....przeciez juz rok dawno skonczyla... to ile mam czekac :niedowia: i nawet potrafi latac duzo nad nimi jak sie postara, takze no problem. Ja się tylko pytam :eviltong: Spoko rinoko :eviltong: Quote
Dynamique Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Będzie jakiś filmik z wytwórni filmowej by palma ? :diabloti: Quote
BooBC Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Już jest. Tylko nie chce sie zapisać. jak zawsze zresztą - głupi movie maker :angryy: . Quote
sonia123 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 palma napisał(a):Sonya to przekupstwo !!! :eviltong: :diabloti: oj ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....:eviltong: (ja sie tylko cichutko upominam :evil_lol::diabloti:) Quote
BooBC Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 obiecuje że poczekasz max. 7 dni i będzie twój filmik !!! ;) Quote
Dynamique Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 palma napisał(a):obiecuje że poczekasz max. 7 dni i będzie twój filmik !!! ;) W ciagu tych 7 dni moze się dużo zdarzyć :lol: Quote
madziulik_13 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Karolina a co ze zdjęciem etui aparatu ? :evil_lol: A i Marysia takie pytanie :razz: Co się stało z moim etui bo aparat dawałam Ci z nim a wróciłam bez niego :lol: Quote
BooBC Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 A więc ... uwaga uwaga :cool3: Film produkcji by Karolina : >>majówka 2009 !!! << Boogie: >>klik<< Zuza:>>klik<< Jeśli ktoś ma zamówienia na filmy to radzę się pośpieszyć, bo lada dzień przywitają się z koszem :eviltong: . PS. Sonya, nie wiem czy wiesz, ale baaaardzo, ale to baaaaardzo baaaaaaardzo podobają mi się czarne CS'y :lol: . Są takie ... czarne ! :eviltong: PS2. To etui na 100% jest twoje, ale dla pewności lada dzień dam zdjęcie (sorki ale mam dużo na głowie), i podasz adres i wyślę pocztą :). Pooozdrawiam Quote
fuksowata Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nie no wywornia filmowa by palma spisala sie na medal :) I nawet Fuksio sie znalazl, a tak mnie straszylas, ze go nie bedzie :evil_lol: Quote
BooBC Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Gdybym nie straszyła to by nie było :eviltong: . Atu oczywiście standardowo ... MEGA zainteresowanie .... :lol: Spędziłam cały dzień nad tym filmem :eviltong: . Quote
sonia123 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 WIELKIE DZIEKI KAROLINA:*:*:*:*JESTES MOIM BOSSEM wiesz prawda;>? naparwde dzieki, a zobaczymy jakie to frisbee dostaniesz (jak sie dorobie w koncu czegos hahahah) jak bedziesz grzeczna to kupie Ci czarne :eviltong: ;) Quote
madziulik_13 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jezu Boski filmik ! :loveu::loveu::loveu: Sonia - zapraszam na truskawki :lol: :D Quote
Marysia&Pysia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 tak tak filmiki suuper - ale to chyba normalne . Wszystkie filmiki z wytwórni - Karolina&Elwira są bardzo fajne (użyłabym innego słowa ale sie ograniczam:evil_lol:) BRawo ! A na truskawki to spora ekipa sie szykuje :cool3: Quote
Jess Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Marysiu jakiego słowa chciałaś użyć ? :eviltong: Kocham te Twoje podziękowania po każdej wizycie u Nas. :) Tobie też się należą (za wszystko). :loveu: Zaraz zajmę się zdjęciami ... Quote
sonia123 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Jess']Marysiu jakiego słowa chciałaś użyć ? :eviltong: Kocham te Twoje podziękowania po każdej wizycie u Nas. :) Tobie też się należą (za wszystko). :loveu: Zaraz zajmę się zdjęciami ... zaraz?! :mad: juz dawno mialy byc :shake: :eviltong: :evil_lol:i slyszalam ze je obrabialas juz pare dni temu :eviltong:oj masz w .......... jak przyjade moja Elwiro :diabloti: :*:*:* Quote
Marysia&Pysia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Chciałam uzyc niecenzurowalnego słowa:evil_lol: A zdjecia hmmm coś nie chca sie wkleic:cool3: Quote
Jess Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Sonyo doprosiłaś się (foty by ja, troszkę marysia i karolina) : Quote
Recommended Posts