Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewka i haker napisał(a):
super zdjecia:loveu:

tylko mam pytanie czemu ZU raz skacze S raz M a zaraz L:roll:

a my sie zastanawiamy nad tym waszym weekendem
a glownie nad zawodami:loveu:

Przy przydzielaniu do grup leciała <chyba> M, później skakała cały czas L, a to na S to pewnie Sonyi nie chciało się czekać aż przełożą na L :evil_lol: :eviltong: .

Ewa ja liczę, że pół, jak nie cały [!] artefakt się zjawi :) . Zapraszamy, zapraszamy !!! :loveu:

Ogólnie to zginęły dwie tyczki do stacjonat :roll: . Musimy dorobić :evil_lol: . A co do śliskości, to do zawodów powinny być pomalowane farbą ze żwirkiem, więc będzie ok . :) No a po za tym kładka po majówce już się wyrobiła, i na treningu w niedziele się nikt ie ślizgał :loveu: .

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Przy przydzielaniu do grup leciała <chyba> M, później skakała cały czas L, a to na S to pewnie Sonyi nie chciało się czekać aż przełożą na L :evil_lol: :eviltong: .

.

noł noł :evil_lol: ! wiec glownie to dlatego, ze nie chcialam jej meczyc przed caly dzien w taki upal na L, i z tego co pamietam L skakala glownie kiedy byly robione filmiki, i kiedy biegalismy pelne tory. a tak w przerwach biegala na S i M w zaleznosci od tego jak bylo ustawione zeby nie zmieniac co chwile. nic sie jej nie stalo, a rozgrzewke i tak miala na nizszych ;) ja chcieć filmiki Karolino :diabloti: wiesz co za nie dostaniesz :evil_lol: :eviltong:

Posted

yyy?no juz od ponad miesiąca....przeciez juz rok dawno skonczyla... to ile mam czekac :niedowia: i nawet potrafi latac duzo nad nimi jak sie postara, takze no problem.

Ja się tylko pytam :eviltong: Spoko rinoko :eviltong:

Posted

palma napisał(a):
Sonya to przekupstwo !!! :eviltong: :diabloti:

oj ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....:eviltong: (ja sie tylko cichutko upominam :evil_lol::diabloti:)

Posted

A więc ... uwaga uwaga :cool3:

Film produkcji by Karolina :

>>majówka 2009 !!! <<

Boogie: >>klik<<
Zuza:>>klik<<

Jeśli ktoś ma zamówienia na filmy to radzę się pośpieszyć, bo lada dzień przywitają się z koszem :eviltong: .

PS. Sonya, nie wiem czy wiesz, ale baaaardzo, ale to baaaaardzo baaaaaaardzo podobają mi się czarne CS'y :lol: . Są takie ... czarne ! :eviltong:
PS2. To etui na 100% jest twoje, ale dla pewności lada dzień dam zdjęcie (sorki ale mam dużo na głowie), i podasz adres i wyślę pocztą :).

Pooozdrawiam

Posted

Gdybym nie straszyła to by nie było :eviltong: .

Atu oczywiście standardowo ... MEGA zainteresowanie .... :lol: Spędziłam cały dzień nad tym filmem :eviltong: .

Posted

WIELKIE DZIEKI KAROLINA:*:*:*:*JESTES MOIM BOSSEM wiesz prawda;>? naparwde dzieki, a zobaczymy jakie to frisbee dostaniesz (jak sie dorobie w koncu czegos hahahah) jak bedziesz grzeczna to kupie Ci czarne :eviltong: ;)

Posted

tak tak filmiki suuper - ale to chyba normalne . Wszystkie filmiki z wytwórni - Karolina&Elwira są bardzo fajne (użyłabym innego słowa ale sie ograniczam:evil_lol:) BRawo !
A na truskawki to spora ekipa sie szykuje :cool3:

Posted

Marysiu jakiego słowa chciałaś użyć ? :eviltong:
Kocham te Twoje podziękowania po każdej wizycie u Nas. :) Tobie też się należą (za wszystko). :loveu:
Zaraz zajmę się zdjęciami ...

Posted

[quote name='Jess']Marysiu jakiego słowa chciałaś użyć ? :eviltong:
Kocham te Twoje podziękowania po każdej wizycie u Nas. :) Tobie też się należą (za wszystko). :loveu:
Zaraz zajmę się zdjęciami ...
zaraz?! :mad: juz dawno mialy byc :shake: :eviltong: :evil_lol:i slyszalam ze je obrabialas juz pare dni temu :eviltong:oj masz w .......... jak przyjade moja Elwiro :diabloti: :*:*:*