fuksowata Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O rany! Dzieki wielke za mojego oszoloma, ktorewgo zreszta pozwolilam sobie przekleic, kocham Cie, kurcze moja cierpliwosc zosstala nagrodzona, foty sa ekstra ! szystkie! my chcemy wiecej i wiecej! A jak matma? :eviltong: Quote
Marysia&Pysia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 WoW :cool3: Dziękujemy jakie łedne fotki - nie wierze że to wyszły z twojego aparatu Hm a jak wszyscy ładnie wyszli - top fotomodels :lol: Quote
BooBC Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']WoW :cool3: Dziękujemy jakie łedne fotki - nie wierze że to wyszły z twojego aparatu Przemilczę to ''twojego'' :eviltong: A ja zapraszam do przeglądania zdjęć Krzyśka Baryczy : Agilitowa majowka 2.05 - w obiektywie Krzysztofa Baryczy. Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Świetne fotki :loveu: Miło jest pooglądać :cool3: http://img200.imageshack.us/img200/8664/12912106.jpg :loveu: Quote
Jess Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To już koniec moich zdjęć. Miłego oglądania. :) Na zawodach postaram się zrobić każdemu foty. ;) PS. : Kinga a z tą matmą to do mnie czy do Sonyi ? (jeszcze Tobie na nk wyśle twoje piękne pamiątkowe fotsy). Agnieszka Figowa mogę wysłać Ci na priva foty Edytki (chyba są dwie) z jej minami, bo pewnie by nie chciała bym wstawiała je tutaj. :eviltong: Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Zdjecia zabojcze , szczegolnie te na "naszej" co do matmy, to nie do mnie :p uwielbiam cie wprost :) Quote
Recommended Posts