Agnieszka & Figo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dzięki za Fisia :loveu: przekleje do galerii, ok? O taaak, foty Edyty poprosze na priv :evil_lol: Quote
Marysia&Pysia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dzięki ej to było moje foto ? http://img268.imageshack.us/img268/3313/110p.jpg :razz: My teraz musimy sie szykowac, na zawody :diabloti: - W KUPIE RAŹNIEJ:eviltong: tylko nie rozumiem dlazego na wszytskich zdjeciach jest mój piękny tyłek :evil_lol: Quote
Asti Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/3313/110p.jpg Wow, świetne ujęcie!:crazyeye: Napisałam 1000 post:cool3: Quote
Jess Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Aga foty Edytki wysłałam parę dni temu na nk. Marysiu to foto z Amber by Ty. Dobrze poznałaś. :)) Ja już ładuje baterie na zawody i semi. :diabloti: Ps. A kto zgadnie czyja to doopka (bo ja wiem) : http://img268.imageshack.us/img268/7882/54148966.jpg Quote
Asti Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niech to... Te skaczące posty:angryy::mad::evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Hm.... ogon ie jest w górze to chyba dupka Boo w takim razie :evil_lol: Karolina ! ETUI ! :mad::-( - pokrywam koszty przesyłki oczywiście Quote
Marysia&Pysia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 doopka - moja oczywiscie :evil_lol:;) A ujęcie fajne, bo aparacik fajny:loveu:(Elwira&Karolina) Madziu, za to etui, to mnie możesz zlać :oops: Quote
BooBC Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 madziulik_13 napisał(a): Karolina ! ETUI ! :mad::-( - pokrywam koszty przesyłki oczywiście Sorrki . Ale ja przed zawodami mam teraz takie zamieszanie, jeszcze oceny poprawiam, że całkiem zapomniałam . chyba komuś to będę musiała zlecić bo się biedna nie doczekasz :eviltong: . Quote
madziulik_13 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 O no to dopiero będzie zagadka gdzie jest moje etui :evil_lol::lol: Marysiu a może na truskawki jak przyjedziesz to weźmiesz je ze sobą ;) ? Quote
BooBC Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Witam !!! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wakacje ! Nareszcie, długo wyczekiwane nadeszły :eviltong: . Z tej okazji odbędzie się agilitowe spotkanie nr. VII w Goleniowie. Odbędzie się ono dn 11 lipca (sobota), godzina 13.00 . Jako, że klub Fast Dogs jest w posiadaniu swojego terenu (zamykanego), pojawia się propozycja, aby spotkanie wydłużyć do niedzieli. Warunki spartańskie ( :eviltong: ), ale myślę, że 2-dniowy biwak to świetna zabawa. Osoby chętne musiałyby mieć swój namiot, jest bardzo dużo miejsca do rozstawienia :cool1: . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkich zainteresowanych proszę o informacje na pv lub [email protected] (bardzo ważne jest podanie ilości dni tzn. czy tylko sobota czy z nocowaniem na niedziele, ponieważ jeśli nie będzie zainteresowanych na noc to po prostu zostaniemy standardowo przy 1 dniu ) ! W zgłoszeniu proszę podać: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Imię przewodnika:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Wiek przewodnika:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Imię psa:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Rasa psa:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Wiek psa: Poziom zaawansowania: Ilość dni !!! : sobota, sobota + niedziela[/FONT] Quote
Dynamique Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Marta & Figa napisał(a):buuu dlaczego wy tak daleko :shake: Marudzisz !:eviltong: Quote
BooBC Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ale 11 to sobota :) . Takie spotkania w ciągu wakacji jeszcze planujemy :) . Z tym, że widzę że ty jesteś z Warszawy to może masz złe wyobrażenie tego kto to prowadzi :eviltong: . To jest wszystko pod wspólnie spędzony czas niż tego aby się dowiedzieć czegoś więcej o metodach szkolenia. Rozstawiamy tor i wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami. :) Quote
blaira Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wiem ze sobota, ale pracuje dopiero od 13 mam wolne :/ To ze z Warszawy nie oznacza ze jestem "fafarafa" :lol: ja najbardziej jestem za tym by milo spedzic czas na torku w fajnym gronie. Tym bardziej wymiana doswiadczen. Pozdrawiam. Quote
anastacia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]palma[/B] dzięki za spotkanie, było super, zwłaszcza, że było tyle psiaków do miziania, a jest to tym bardziej fajne jak się nie ma własnego ;) Tak teraz patrzę na ten Twój nick i sobie myślę, co by było gdyby obok kompa stał wtedy kaktus :evil_lol:;) PS. Mam nadzieję, że nie byliśmy utrapieniem :roll: Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobrą zabawę pozdrawiamy Emi & Tomek Quote
BooBC Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Myślę, że gdyby kaktus byłoby wolne, to byłabym kaktus :diabloti: :eviltong: Do zobaczenia :) Quote
sonia123 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja bede z psami oczywiscie pod jednym warunkiem Karolino :eviltong::eviltong:Ty wiesz jakim:diabloti:.:evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='anastacia']palma dzięki za spotkanie, było super, zwłaszcza, że było tyle psiaków do miziania, a jest to tym bardziej fajne jak się nie ma własnego ;) Tak teraz patrzę na ten Twój nick i sobie myślę, co by było gdyby obok kompa stał wtedy kaktus :evil_lol:;) PS. Mam nadzieję, że nie byliśmy utrapieniem :roll: Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobrą zabawę pozdrawiamy Emi & Tomek Mnie również było miło WAS poznać:lol::multi: I podsumowujac nasza rozmowę;);) życzę Wam spełniły się Wasze marzenia co do psiaka rodowodowego ukochanej Waszej rasy i wiem ze bedziecie Wspaniałymi Hodowcami, i mam nadzieje , że bedziemy spotykac sie czesto na wystawach , zawodach i u PALMY:multi::multi::multi::multi::multi: . A Tobie PALMA i wszystkim uczestnikom dziękuje za wspanialy grilowy trening agility :lol::lol::lol: Quote
madziulik_13 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Prawdopodobnie my też się pojawimy :cool3: :diabloti: Ale na 100 % będę wiedziała wieczorem ;) :) Quote
BooBC Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 uwaga uwaga !!! Jednak zabalujemy z agility w dwa dni :cool3: :cool3: :cool3: . czyli zapraszam wszystkich w sobotę na 11:00 na teren niekrytego basenu ul. Spacerowa (dojezdni niezmotoryzowani : wysiadać najlepiej na stacji PKP, jeśli ktoś będzie miał problem z dojściem mogę pomóc trafić z tamtego miejsca :) ) . Zgłoszenia do środy !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Edyta & Walek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 My prawdopodobnie się pojawimy :multi: ale w namiocie raczej spać nie będe najwyżej przyjadę znowu kolejnego dnia ;) Quote
Recommended Posts