Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze tak gadają :eviltong: . A zresztą raz była burza było okey. U nas nic nie zapowiada złej pogody na razie. Będę informowała :) .

Posted

Jeżeli ktoś chce dojechać to może dojechać ze mną tylko musi do mnie napisać bo nie wiem czy mam wyciągać siedzenia czy nie ( żeby weszło więcej przeszkód ) ;) :)

Ja moich rodziców gdzieś wyślę żeby piękną okolice Goleniowa pozwiedzali :evil_lol:

Posted

jakiej 10:30 ?!

Proszę być punkt [COLOR=Red]10:00[/COLOR], ja nie będę na nikogo czekać. przepraszam, ale z zeszłego roku pamiętam jakie były problemy. ktoś się spóźni to bardzo mi przykro.

Ja teraz mykam na spotkanie w sprawie zawodów, jak wróce wyśle numer tel wszystkim i info .

Posted

[quote name='Lucky.']Wyjedziemy koło 9:00 może wczeniej.
Już nie moge się doczekać, jeszcze jakies ciasteczka muszę kupić :)[/quote]

My (Marysia,Kinga i ja) tez wyjezdzamy jakos ok 9:00 z dworca, busem. moze sie przypadkiem spotkamy :eviltong: po drodze jakos. chyba ze jedziesz autem... no to jeszcze tylko kilkanascie godzin :evil_lol:

Posted

Bardzo cieszy mnie fakt iż Wy tak oczekujecie na majówkę z agility w Goleniowie :loveu: . Mam nadzieję, że zajęcia, które przygotowałam będą Was satysfakcjonowały i każdy będzie zadowolony. W razie problemów wysłałam na pv numer do siebie, możecie śmiało dzwonić.
Ja z tej majówki napisze artykuł, może gdzieś w jakiejś gazecie czy portalu opublikują :) .

Do dziewczyn ze Szczecina, które jadą busem.Wysiądźcie sobie przy cmentarzu, to jest przystanek koło samej szkoły. I za takim blaszanym kontenerem gdzie sprzedają kwiaty i znicze nie ma kawałka płotu, wejdźcie sobie tamtędy, ja dzisiaj nie złoże kładki i możecie sobie poćwiczyć. Stacjonaty są zamknięte w łączniku na klucz, ale zawsze macie 3 strefy i koło :) .