Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, dobra Maryśka ty mi tu nic nie pisz na forum co mój głupi pies wyczynia jak się nakręca na swoje sporty :shake: :lol: :evil_lol: .
Tak nawiasem to fajowy baner :)

Dominika, postaram się coś załatwić.

A ma ktoś może numer tel. do pana od Tashy (na pv np. bym poprosiła) . Czy coś ... :)

Posted

no aj wiem, ze beze mnie to by była lipa :evil_lol: :eviltong: a co do Diany, to ja musze siedziec z przodu, ze wzgledu, na Guru, bo on z Vigo te sie nie lubią. :cool1:
Państwo od Tashy chyba jada swoim samochodem. Trzeba sie zapytac Diany, czy zapytała by sie ludzi od Tashy, czy mogliby wziac Dominike ;)

Posted

Maryśka wygrałaś wszystko w tym momencie :lol: :lol: :lol: <tarzam się po podłodze> :lol: :lol: :lol: .

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]Palma (Karolina) & Boogie
Sonia123 (Sonya) & Vigo & Zuzu
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2] Figo_94 (Aga) & Figo[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2] Bursztynka13 (Patrycja) & Bursztyn[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2] Marysia & Pysia
Diana + Hubert & Guru & Musli
Maciek & Bono
Paweł & Tasha

Czyli robi się nam borderowo !!! :multi: :loveu: :multi: ...
[/FONT]

Posted

ło matko!! aż sześć borderasów :-o [SIZE="1"](Bono :loveu:)
Bursztynka, jak twoja koleżanka z cockerkiem?? Z racji takiej, że Gosia z Kiką będą nie obecne na spotkaniu ja tu czekam na jakiegoś przedstawiciela rasy mojego psa :eviltong:

Posted

Aga, a twoja mama podwiezie nas samochodem :oops: :eviltong: ;) ?

Kurcze ... Maryśka będzie u mnie o 9 ... to co my będziemy robić do 12 ? :hmmmm: Hmmm ... nie wiem ... jakiś spacer chyba Pysia zaliczy :D :eviltong: :lol: .

Teraz tak :

o 12 pojawią się :
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]
Sonia123 (Sonya) & Vigo & Zuzu
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]
Diana + Hubert & Guru & Musli
Maciek & Bono
Paweł & Tasha

[/FONT]A co z resztą ? O której będziecie ?

Posted

Karolina, rób rozety, rób!

Bursztynka - faaajnie :loveu:

Karolina - to zależności od tego czy będzie w domu. Jeśli będzie to na pewno, ale bardzo możliwe, że pojadą do babci (teraz często tam jeżdżą, bo mamy u babci ogromny sad, są maliny, porzeczki, czreśnie, wiśnie, itp... ktoś to musi wszytko zebrać, dziadkowie sami nie dadzą rady. A jak już zbiorą, to oczywiście ja muszę pomagać robić dźemy i soki... :mad:).
Mi godzina obojętna.

Posted

Ale niewiadomo czy Bono bedzie!!!!!!!!! Marysia pozegnaj sie z podium :evil_lol: ja z racji przyszłego posiadania dresow na wage i adisasow( ktore elwira wielbi) zagadam z Elwira zeby postawiłą taki tor zeby NIKT nie wygrał! :diabloti: nie no.. teraz tak na powaznie- konkurenjca jest wielka, tym bardziej ze bedzie slalom! :evil_lol: :eviltong: :diabloti:( nareszcie!!) konkurencja jest wielka, bo jest Guru,Vigo i Boo :lol: