Anula Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Paragony Selmy, stan na dzisiaj Szafirko bardzo proszę,przy umieszczaniu paragonów,napisz zawsze jaki jest koszt ogólny . Po podliczeniu wyszło: 139.09zł.Zaraz przeleję pieniążki. 1 Quote
szafirka Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Dobrze Anulko. Dostałam już zwrot kwoty z paragonów. Dziękuję Quote
asiuniab Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 zapisuję sobie Selmę i proszę o nr konta coś Suni przeleję; Quote
Bogusik Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 zapisuję sobie Selmę i proszę o nr konta coś Suni przeleję; Witamy i bardzo dziękujemy w imieniu Selmy :) Pw już wysłałam :) Quote
ewu Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 zapisuję sobie Selmę i proszę o nr konta coś Suni przeleję;Dziękuję Asiu:) Quote
ewu Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Byłam dzisiaj w schronie i zajechałam do weta , który operował Selmę.Tak jak myślałam gwóźdź należy wyjąć za jakieś 6 miesięcy. Quote
snow-white Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Anula, a mój przelew dla pięknej Selmy dotarł? Chyba przedwczoraj wysłałam :) Quote
Anula Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Anula, a mój przelew dla pięknej Selmy dotarł? Chyba przedwczoraj wysłałam :) Kotuś,jutro zobaczę i dam znać,dzisiaj już nie mam siły na nic. Quote
Anula Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Nadeszła pomoc dla Selmusi od snow-white,09.04.15 - 50,00zł-jednorazowa.BARDZO DZIĘKUJEMY. Quote
snow-white Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Byłam dzisiaj w schronie i zajechałam do weta , który operował Selmę. Tak jak myślałam gwóźdź należy wyjąć za jakieś 6 miesięcy. Pół roku to strasznie długo :( Quote
szafirka Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Byłam na kontroli u weterynarza. Rana się zamknęła, więc już powinno być tylko lepiej. Tam gdzie było cięcie już bardzo ładnie jest zagojone. Cały czas podaję Selmie antybiotyk, witaminę C i kolagen. Codziennie przemywam ranę, a uwieżcie mi, to nie jest łatwe, gdyż Selmiątko ma niezliczone pokłady energii :) Jak ja ją puszczę ze smyczy za jakiś czas, to przekopie mi ogródek chyba. Niestety nie przepada za blekim :( mam nadzieje, że to z zazdrości, że on może biegać, a ona nie i kiedyś jednak będą bawić się razem. Maksia natomiast sama zaczepia :) Quote
Bogusik Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 szafirko,dziękujemy za informacje o Selmie.Dobrze,że ta rana już zagojona :) A czy wet mówił kiedy będzie wyciągany ten drut? Quote
szafirka Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Wet stwierdził, że za kilka miesięcy, ponieważ musimy mieć pewnośc, że kość się całkiem zrosła. Trzeba będzie zrobić ponownie zdjęcie kontrolne za jakiś czas. Quote
ewu Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Pół roku to strasznie długo :( Też się tym martwię:( Quote
ewu Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Byłam na kontroli u weterynarza. Rana się zamknęła, więc już powinno być tylko lepiej. Tam gdzie było cięcie już bardzo ładnie jest zagojone. Cały czas podaję Selmie antybiotyk, witaminę C i kolagen. Codziennie przemywam ranę, a uwieżcie mi, to nie jest łatwe, gdyż Selmiątko ma niezliczone pokłady energii :) Jak ja ją puszczę ze smyczy za jakiś czas, to przekopie mi ogródek chyba. Niestety nie przepada za blekim :( mam nadzieje, że to z zazdrości, że on może biegać, a ona nie i kiedyś jednak będą bawić się razem. Maksia natomiast sama zaczepia :) Dzięki za troskę i wieści:) Selma to bardzo mądry psiak i pewnie to z zazdrości:) Szafirko a dałoby się pstryknąć w wolnej chwili parę fotek, tak żeby też łapka była widoczna? Spróbuję poprosić o wydarzenie na FB. Quote
Bogusik Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Zaczęłam tworzyć nowy bazarek dla Selmy,bo kiepsko z finansami... Quote
ewu Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Zaczęłam tworzyć nowy bazarek dla Selmy,bo kiepsko z finansami... Dziękuję:) Bardzo kiepsko:( Quote
Anula Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 zapisuję sobie Selmę i proszę o nr konta coś Suni przeleję; Dzisiaj nadeszła pomoc dla naszej Selmusi od asiuniab w kwocie 50,00zł. Bardzo,bardzo dziękujemy. Quote
Bogusik Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Oj,jaki dyskonfort przez te abażur ma Selma.Ale jak mus,to mus dla jej dobra :) Teraz dopiero widać to cięcie i tą już podgojoną ranę na nodze.Jak dobrze,że jednak wet schroniskowy tym się zajął,bo takie operacje nie należą przecież do tuzinkowych. Quote
elik Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Biedactwo, ile się musiała nacierpieć :( :( :( Bardzo piękna sunia. Quote
Recommended Posts