Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paragony Selmy, stan na dzisiaj

Szafirko bardzo proszę,przy umieszczaniu paragonów,napisz zawsze jaki jest koszt ogólny .

Po podliczeniu wyszło: 139.09zł.Zaraz przeleję pieniążki.

• Upvote 1
Posted

Byłam dzisiaj w schronie i zajechałam do weta , który operował Selmę.
Tak jak myślałam gwóźdź należy wyjąć za jakieś 6 miesięcy.

Posted

Byłam na kontroli u weterynarza. Rana się zamknęła, więc już powinno być tylko lepiej. Tam gdzie było cięcie już bardzo ładnie jest zagojone. Cały czas podaję Selmie antybiotyk, witaminę C i kolagen. Codziennie przemywam ranę, a uwieżcie mi, to nie jest łatwe, gdyż Selmiątko ma niezliczone pokłady energii :) Jak ja ją puszczę ze smyczy za jakiś czas, to przekopie mi ogródek chyba. Niestety nie przepada za blekim :( mam nadzieje, że to z zazdrości, że on może biegać, a ona nie i kiedyś jednak będą bawić się razem. Maksia natomiast sama zaczepia :)

Posted

Wet stwierdził, że za kilka miesięcy, ponieważ musimy mieć pewnośc, że kość się całkiem zrosła. Trzeba będzie zrobić ponownie zdjęcie kontrolne za jakiś czas.

Posted

Byłam na kontroli u weterynarza. Rana się zamknęła, więc już powinno być tylko lepiej. Tam gdzie było cięcie już bardzo ładnie jest zagojone. Cały czas podaję Selmie antybiotyk, witaminę C i kolagen. Codziennie przemywam ranę, a uwieżcie mi, to nie jest łatwe, gdyż Selmiątko ma niezliczone pokłady energii :) Jak ja ją puszczę ze smyczy za jakiś czas, to przekopie mi ogródek chyba. Niestety nie przepada za blekim :( mam nadzieje, że to z zazdrości, że on może biegać, a ona nie i kiedyś jednak będą bawić się razem. Maksia natomiast sama zaczepia :)

Dzięki za troskę i wieści:)

Selma to bardzo mądry psiak i pewnie to z zazdrości:)

Szafirko a dałoby się pstryknąć w wolnej chwili parę fotek, tak żeby też łapka była widoczna?

Spróbuję poprosić o wydarzenie na FB.

Posted

zapisuję sobie Selmę i proszę o nr konta coś Suni przeleję;

Dzisiaj nadeszła pomoc dla naszej Selmusi od asiuniab w kwocie 50,00zł.

Bardzo,bardzo dziękujemy.

Posted

Oj,jaki dyskonfort przez te abażur ma Selma.Ale jak mus,to mus dla jej dobra :) Teraz dopiero widać to cięcie i tą już podgojoną ranę na nodze.Jak dobrze,że jednak wet schroniskowy tym się zajął,bo takie operacje nie należą przecież do tuzinkowych.