Anula Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Poproszę o konto na priva, na które mam wpłacić moją deklarację Cioteczko,czy to będzie deklaracja stała,czy jednorazowa? Pytanie jest stąd wzięte,że tworzę post rozliczeniowy. Quote
magenka1 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 wpłaciłam właśnie jednorazowo 50 zł w przyszłym miesiącu jakoś bede miała też wpłacę Quote
Bogusik Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 wpłaciłam właśnie jednorazowo 50 zł w przyszłym miesiącu jakoś bede miała też wpłacę Pięknie dziękuję,za tak wielkie wsparcie :) Quote
Gabi79 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Selma wygodnicka :) Sunia kanapowa, to mi się podoba!!! Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Selma dostała 300zł od Anonimowego Darczyńcy. Pieniądze wpłynęły na moje konto. Przelałam na konto Szafirki 350zł. 250 zł to opłata za pierwszy miesiąc hotelowania, 100 zł to zwrot za paliwo. Dziękuję Darczyńcy w imieniu Selmy:) Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Dziękuję Wszystkim wspierającym Selmę. Przed małą komplet szczepień i być może będzie koniczny zabieg usunięcia gwoździa. Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Selma musi być też zaszczepiona na wszystko i wysterylizowana. Wiadomo,że organizm musi odpocząć po zabiegach , więc sterylka to odległa sprawa ( wet musi się wypowiedzieć). O szczepieniach szafirka porozmawia teraz bo pod koniec tygodnia będzie z małą u weta żeby wyjąć szwy. Mała jest odrobaczona i dałam tabletki na powtórzenie odrobaczenia po dwóch tygodniach od pierwszego. Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Z prześwietleniami Selmy pojadę jeszcze do ortopedy dr Fabisza, chodzi o poradę w kwestii wyjęcia gwoździa. Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Szafirko pamiętaj żeby Selma nie biegała i nie skakała, schody też zakazane. 4 tygodnie takiego reżimu. Quote
Bogusik Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Sunia kanapowa, to mi się podoba!!! Mnie też i bardzo lubię takie zdjęcia :) Quote
Gabi79 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Mnie też i bardzo lubię takie zdjęcia :) Bogusiu, my jak zawsze mamy takie same poglądy. Psiak tylko na kanapę, do przytulania i rozpieszczania!!! 1 Quote
Bogusik Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Selma dostała 300zł od Anonimowego Darczyńcy. Pieniądze wpłynęły na moje konto. Przelałam na konto Szafirki 350zł. 250 zł to opłata za pierwszy miesiąc hotelowania, 100 zł to zwrot za paliwo. Dziękuję Darczyńcy w imieniu Selmy:) o ogromna pomoc dla Selmy! :) Ja również przyłączam się do podziękowań :)ewu,to przelałaś do hoteliku 350zł.Od darczyńcy jest 300,więc brakuje 50zł.Czy to wpłata od Ciebie? Wszystko musi być rozliczone na pierwszej,stąd moje pytanie... Za Twoją aprobatą ewu,przenoszę stałą w wysokości 10zł na Selmę.Wpłata będzie za 3-mce,czyli 30zł./04,05,06/ Anula wszystko uzupełni wieczorem Quote
Bogusik Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Bogusiu, my jak zawsze mamy takie same poglądy. Psiak tylko na kanapę, do przytulania i rozpieszczania!!! Tak Gabrysiu,masz rację! Quote
agat21 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Moja stała poszła. Biedna Selmusia, że nie może sobie pohasać. Oby tyllko ten gwóźdź rzeczywiście jej dobrze trzymał łapkę. Quote
ewu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 o ogromna pomoc dla Selmy! :) Ja również przyłączam się do podziękowań :)ewu,to przelałaś do hoteliku 350zł.Od darczyńcy jest 300,więc brakuje 50zł.Czy to wpłata od Ciebie? Wszystko musi być rozliczone na pierwszej,stąd moje pytanie... Za Twoją aprobatą ewu,przenoszę stałą w wysokości 10zł na Selmę.Wpłata będzie za 3-mce,czyli 30zł./04,05,06/ Anula wszystko uzupełni wieczorem Dziękuję :) Wpłaciłam brakujące 50 zł. Cancer obiecała ,że podepnie Selmę do bazarku . 1 Quote
szafirka Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Selma jest strasznym przytulakiem. Od wczoraj wieczora chodzi na 4 łapach, troszkę kuleje, ale normalnie używa łapki do chodzenia. Stoi na 3. Jak już będzie mogła, to na pewno nie usiedzi w miejscu. Nowy właściciel będzie musiał nastawić się na dłuuuugie spacery. Quote
ewu Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Zapraszam do Selmy, ona bardzo potrzebuje pomocy. Quote
Bogusik Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Powiększyłam miniaturki dodane przez szafirkę Quote
ewu Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Dzwoniła szafirka, Selmie zrobiła się dziura w operowanej nodze:( Trzeba na cito zawieźć małą do chirurga, coś się dzieje z tym gwoździem.:( Quote
Bogusik Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Dzwoniła szafirka, Selmie zrobiła się dziura w operowanej nodze:( Trzeba na cito zawieźć małą do chirurga, coś się dzieje z tym gwoździem. :( O bosiu...:( Nie wesoło to brzmi..... Quote
Recommended Posts