Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten domek zapewne gdzieś jest i czeka na Selmusię,no nic musimy czekać i ponawiać ogłoszenia.

Nadeszła deklaracja stała od agat21.Ślicznie dziękujemy.

Posted

Haniu,bardzo proszę na cito o jeszcze ładne foteczki Selmusi, chcę dla niej porobić troszeczkę ogłoszeń ze świeżymi zdjęciami.Zawsze to jest większa szansa na znalezienie domu.

• Upvote 1
Posted

Bedą będą, ale jak wcześniej slicznie pozowała, to teraz jak widzi telefon albo aparat, to od razu się zrywa i leci w moją stronę i nie wychodzi nic godnego ogłoszeń :/

Posted

Uzbierałam troszkę zdjęć, daj Aniu znać, czy coś udało się wybrać. Jeśli mogę się wtrącić, to myślę, że dobrą informacją w ogłoszeniu jest, że Selma jest w pełni sprawna, a na łapce nie ma śladu, że cokolwiek było z nią nie tak. Tak sobie pomyślałam, że może ludzie myslą, że ona np. kuleje?

Posted

Dziękuję Haniu za zdjęcia,jutro podmienię.W ogłoszeniu nie pisałam,że Selma miała niesprawną łapkę.Uważam,że to można powiedzieć przy szerszej rozmowie telefonicznej.
Selmusia ma 4 obserwatorów,5 pobranych tel.i sporo wyświetleń.

Od: wczoraj
Do: 17 wrz

Selmusia,młodziutka,przesympatyczna sucz...
podgląd edycja zakończ
Za darmo
0
Wyróżnione do 10 wrz

Statystyki:
Wyświetleń: 514
Tel: 5
GG: 0
Obserwuje: 4

http://olx.pl/oferta/selmusia-mlodziutka-przesympatyczna-suczka-szuka-domu-CID103-IDbePCj.html

Posted

Zaglądam do Selmusi. Cały czas się dziwię, że nikogo jeszcze (oprócz osób z Dogo)nie zauroczyła

To prawda Gabrysiu.Nas też to dziwi,bo to fajna młoda sunia.Na moim olx jest ponad 1100 wyświetleń.W wolnej chwili zmienię jej trochę tekst i zdjęcia

Posted

Dzisiaj dostałam zapytanie na maila o Selmusię.Pani zapytała o transport Selmusi.W domu dzieci w wieku 5 i 9 lat i kotek.Poprosiłam o kontakt tel.z Hanią.Zapytanie było z OLX na Wrocław.

Posted

Jeszcze zapomniałam napisać,że wyróżnienie OLX zasponsorowała Bogusik.

Haniu,były jakieś zapytania o Selmusię?

Bogusik - dziękuję:)

Posted

Dzisiaj dostałam zapytanie na maila o Selmusię.Pani zapytała o transport Selmusi.W domu dzieci w wieku 5 i 9 lat i kotek.Poprosiłam o kontakt tel.z Hanią.Zapytanie było z OLX na Wrocław.

I co Haniu Pani się skontaktowała?

Posted

Właśnie dzwonił do mnie Pan z Trzebnicy, który chce Selmę, przeglądał wiele ogłoszeń i zawsze wracał do Selmy. Potrzebuje pieska aktywnego (!!!) Państwo (Pan i jego żona) prowadzą bardzo aktywny tryb życia, biegają, jeżdżą na rowerze, często ruszają w góry. Mieszkają w kamienicy, ale do lasu mają 500 metrów, niedaleko też jest duży staw, więc zapewnią Selmie duzo spacerów. W listopadzie pojawi się w domu dziecko, w związku z tym Selma przez ponad rok prawie nie będzie przebywać sama w domu. Pan wypytał o wszystko szczegółowo, został poinformowany o procedurze adopcyjnej, otrzymałam dane potrzebne do przeprowadzenia wizyty PA. Bardzo dobrze odebrałam Pana po rozmowie z nim, fajnie, że zaoferował Selmie aktywny dom, bo właśnie takiego ona potrzebuje.

• Upvote 3