Anula Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ten domek zapewne gdzieś jest i czeka na Selmusię,no nic musimy czekać i ponawiać ogłoszenia. Nadeszła deklaracja stała od agat21.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Haniu,bardzo proszę na cito o jeszcze ładne foteczki Selmusi, chcę dla niej porobić troszeczkę ogłoszeń ze świeżymi zdjęciami.Zawsze to jest większa szansa na znalezienie domu. 1 Quote
agat21 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jak Selmusia daje radę w upały? U nas pierwszy dzień trochę chłodniejszy, ale wciąż nie ma zapowiedzianego i wytęsknionego deszczu... Quote
Anula Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Zrobiłam Selmusi OLX wyróżnione na miesiąc, na Wrocław.Może tym razem jakiś domek zainteresuje się naszą dziewczynką. 1 Quote
Bogusik Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Haniu,przyłączam się do prośby Anuli,o więcej zdjęć dla Selmuni :) Anulko,dziękuję za dodatkowe olx :) Quote
szafirka Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Bedą będą, ale jak wcześniej slicznie pozowała, to teraz jak widzi telefon albo aparat, to od razu się zrywa i leci w moją stronę i nie wychodzi nic godnego ogłoszeń :/ Quote
szafirka Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Uzbierałam troszkę zdjęć, daj Aniu znać, czy coś udało się wybrać. Jeśli mogę się wtrącić, to myślę, że dobrą informacją w ogłoszeniu jest, że Selma jest w pełni sprawna, a na łapce nie ma śladu, że cokolwiek było z nią nie tak. Tak sobie pomyślałam, że może ludzie myslą, że ona np. kuleje? Quote
Anula Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Dziękuję Haniu za zdjęcia,jutro podmienię.W ogłoszeniu nie pisałam,że Selma miała niesprawną łapkę.Uważam,że to można powiedzieć przy szerszej rozmowie telefonicznej.Selmusia ma 4 obserwatorów,5 pobranych tel.i sporo wyświetleń.Od: wczorajDo: 17 wrzSelmusia,młodziutka,przesympatyczna sucz...podgląd edycja zakończZa darmo0Wyróżnione do 10 wrzStatystyki:Wyświetleń: 514Tel: 5GG: 0Skype: 0Obserwuje: 4http://olx.pl/oferta/selmusia-mlodziutka-przesympatyczna-suczka-szuka-domu-CID103-IDbePCj.html Quote
Anula Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jeszcze zapomniałam napisać,że wyróżnienie OLX zasponsorowała Bogusik. Haniu,były jakieś zapytania o Selmusię? Quote
Gabi79 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Zaglądam do Selmusi. Cały czas się dziwię, że nikogo jeszcze (oprócz osób z Dogo)nie zauroczyła Quote
Bogusik Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Zaglądam do Selmusi. Cały czas się dziwię, że nikogo jeszcze (oprócz osób z Dogo)nie zauroczyła To prawda Gabrysiu.Nas też to dziwi,bo to fajna młoda sunia.Na moim olx jest ponad 1100 wyświetleń.W wolnej chwili zmienię jej trochę tekst i zdjęcia Quote
Anula Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dzisiaj dostałam zapytanie na maila o Selmusię.Pani zapytała o transport Selmusi.W domu dzieci w wieku 5 i 9 lat i kotek.Poprosiłam o kontakt tel.z Hanią.Zapytanie było z OLX na Wrocław. Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jeszcze zapomniałam napisać,że wyróżnienie OLX zasponsorowała Bogusik. Haniu,były jakieś zapytania o Selmusię? Bogusik - dziękuję:) Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Dzisiaj dostałam zapytanie na maila o Selmusię.Pani zapytała o transport Selmusi.W domu dzieci w wieku 5 i 9 lat i kotek.Poprosiłam o kontakt tel.z Hanią.Zapytanie było z OLX na Wrocław. I co Haniu Pani się skontaktowała? Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 To jest niewiarygodne. Taka piękna i miła sunia i ciągle nic:( Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Haniu wyślij mi proszę fotki Selmy na maila. Im więcej tym lepiej. Dziękuję :) Quote
szafirka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Właśnie dzwonił do mnie Pan z Trzebnicy, który chce Selmę, przeglądał wiele ogłoszeń i zawsze wracał do Selmy. Potrzebuje pieska aktywnego (!!!) Państwo (Pan i jego żona) prowadzą bardzo aktywny tryb życia, biegają, jeżdżą na rowerze, często ruszają w góry. Mieszkają w kamienicy, ale do lasu mają 500 metrów, niedaleko też jest duży staw, więc zapewnią Selmie duzo spacerów. W listopadzie pojawi się w domu dziecko, w związku z tym Selma przez ponad rok prawie nie będzie przebywać sama w domu. Pan wypytał o wszystko szczegółowo, został poinformowany o procedurze adopcyjnej, otrzymałam dane potrzebne do przeprowadzenia wizyty PA. Bardzo dobrze odebrałam Pana po rozmowie z nim, fajnie, że zaoferował Selmie aktywny dom, bo właśnie takiego ona potrzebuje. 3 Quote
Bogusik Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Haniu brzmi cudnie:) Mocno zaciskam kciuki! Trzeba chyba kogoś szukać do przeprowadzenia wizyty.Może Anula coś podpowie... Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 To jest 37 km od Wrocławia. Może anica? Macie namiar? Quote
Recommended Posts