Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OLX jest na Wrocław zrobiony tak? Ja jak się ogarnę trochę ze sznupkiem to zrobię Selmie OLX na Poznań wyróżnione.

Na to wygląda,że olx jest właśnie na Poznań,a nie na Wrocław...

Posted

To zrobię na Wrocław.A tekst skąd mogę ściągnąć?

Zamawiałam 100 ogłoszeń,ale do aktywacji dostałam to co widać na poprzedniej stronie.Na wątku ogłoszeniowym nie ma linków ani rozliczeń....

Anulko,tu jest link do olx tekst i zdjęcia.Dzięki :)

http://olx.pl/oferta/selma-psie-dziecko-o-zjawiskowych-oczach-czeka-na-wspanialy-dom-CID103-IDaMwWL.html?action=show&id=159325849&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150706-[diplayLink]-22824765@1-20150706130809

Posted

Pani, która chciała Selmę nie odbiera telefonów :( Wczoraj byłam z Selmą na szczepieniu przeciw wściekliźnie i chorobom zakaźnym. Zapłaciłam 60 zł. Fakturę będę miała w przyszłym tygodniu, ponieważ wet chwilowo nie ma pieczątki i mi nie wystawił.

To chyba dzisiaj ma być przeprowadzona wizyta p/a? Ciekawe,dlaczego Pani nie odbiera telefonu?

Haniu dzisiaj przeleję 60,00zł abyś nie musiała czekać na pieniążki a fakturę wstawisz na wątek jak ją odbierzesz.

Haniu napisałaś,że 60,00zł za szczepienie,a tu wyszło 70,00zł.Zaraz przeleję 10,00zł razem z Olekardinem dla Maksia.

Posted

A podałaś prawidłowy tel i do kogo jest tel?

Już sprawdziłam jest mylnie podany tel.powinna być końcówka 9.Postaraj się edytować ogłoszenia i poprawić .

Posted

Już sprawdziłam jest mylnie podany tel.powinna być końcówka 9.Postaraj się edytować ogłoszenia i poprawić

Anulko,taki numer otrzymałam i taki podałam.Dziękuję,że przejrzałaś to ogłoszenie i jutro edytuję gdzie się da i poprawię.Nie mniej jednak,jest podany też mail do ewu,więc jak komuś zależy,to ma możliwość kontaktu drogą mailową.

Posted

Anulko,taki numer otrzymałam i taki podałam.Dziękuję,że przejrzałaś to ogłoszenie i jutro edytuję gdzie się da i poprawię.Nie mniej jednak,jest podany też mail do ewu,więc jak komuś zależy,to ma możliwość kontaktu drogą mailową.

Mnie się zdarzyło raz zrobić czeski błąd podając nr telefonu, ale wówczas pani napisała do mnie przez olx.

Trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń!!!

Posted

No niestety cisza :( Na olx jest ok 270 wyświetleń,ale telefonów brak...Nie wiem czy były jakies zapytania mailowe do ewu...?

Jestem znowu w Polsce.

Niestety zupełna cisza, bardzo się tym martwię:(

Posted

Jestem bardzo zdziwiona brakiem telefonów w/s Selmy. Chciałabym zaproponować zmianę zdjęcia głównego na któreś z pozostałych, wydaje mi się, że na tamtych Selma wygląda korzystniej.