Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, Ada-Vebby wprawdzie bardzo rzadko jest już na dogo, ale przesłała na moje konto 50 zł na potrzebujące psiaki, pozostawiając mi decyzję.

Przesyłam je w jej imieniu na Lisia bo bieda u niego piszczy.

Aduś ślicznie Ci kochana dziękujemy milosc25_(www.e-gify.pl).gif.1e53e090672b06649cea95391d496f1d.gif

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted
5 godzin temu, brzośka napisał:

Tak tak, przybywajcie!

Agusia i Myszka jak zwykle stworzyły super bazarek, a ciuszki od Pani Anety (wspierającej Lisia od dawna) bardzo fajne :)))

Bardzo fajne, sama zakupy zrobiłam :)

Posted
Dnia 6.02.2018 o 22:34, Mysza2 napisał:

Z bazarku dla Lisia poleciało w sumie 390 zł ( 350 w styczniu i 40 zł 06.02j)

Potwierdź proszę Brzośko na bazarkowym wątku jak doleci wszystko:)

• 2 weeks later...
Posted

Faktycznie Lisio bardzo dobrze sie dogadywał z Vikusią tylko Viki nam małe dziewczynki chciała zjeść...

Niestety lata lecą, każdy się starzeje, Lisiuniek od piątku znowu na lekach na nóżki bo odmówiły posluszeństwa, coraz gorzej z tymi tylnymi łapkami. Chociaż dzisiaj rano z pomocą troche sie rozchodził i dał radę pospacerować ale ostatnie dni już nawet siusiał pod siebie. 

20180225_113441_Film3-1.jpg

20180225_113257_Film3-1.jpg

Teraz mi biedulek nie ma sily przed telefonem uciekać.

Posted

Na tej fotce sprzed 4 lat to jescze taki muskularny chlopaczek a teraz te nóżynki takie chude staruszkowe sie porobiły.

Ostatnio dawno nie kupowalam Karsivanu bo najpierw dostaliśmy trochę od wroclawskich Dziewczyn a w grudniu duze opakowanie od Pani Anety..

Posted
18 godzin temu, Mysza2 napisał:

Na konto Lisia poleciało 260 zł z bazarku:)

Brzośko potwierdź proszę na bazarku jak dolecą

Już doleciały Elu, pięknie dziękuję, lecę potwierdzić :)))

Posted

A ja mam dwie dobre wiadomości:)

Rozmawiałam wczoraj z Kasią i Lisio lepszy, rozchodził się jakoś:)

A druga dobra wiadomość Lisio dostał w prezencie 50 zł od Pani Ani, która adoptowała też seniora Pimpka vel Meksia z tego wątku.

Pani Aniu, ślicznie dziękujemy milosc25_(www.e-gify.pl).gif.3d5330bd19c4cd7f572796ea64510734.gif

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Witam się u Liska  :) przydreptałam za Brzośką i już zostanę z Wami ,

dziub mi się sam uśmiechnął jak przeczytałam, że jest lepiej z Liskiem!... i niech tak zostanie jak najdłużej!:)

Chciałam zaprosić Was serdecznie na maleńki bazareczek ,który zrobiłam dla Liska, może uda mi się coś nazbierać dla Lisianotworthy.gif

• Like 1
Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Witam się u Liska  :) przydreptałam za Brzośką i już zostanę z Wami ,

dziub mi się sam uśmiechnął jak przeczytałam, że jest lepiej z Liskiem!... i niech tak zostanie jak najdłużej!:)

Chciałam zaprosić Was serdecznie na maleńki bazareczek ,który zrobiłam dla Liska, może uda mi się coś nazbierać dla Lisianotworthy.gif

Witaj Anico i koniecznie z nami zostań, bo nas tu garsteczka zaledwie została:)

Bardzo dziękujemy za bazarro dla staruszka, już tam lecę:):)