Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']O jakiej czwartej? Za piętnaście piąta!!:evil_lol:[/quote]
No faktycznie, toż to juz rano było... i niby wy tak rano się zerwałyście, aby sobie podogować? :mad:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jednak jestem pewna, że ona u Ulv zostanie-nie pisac proszę że nie może zostac-bo jest full house itd. bo to wiem-ale ona zostanie-wspomnicie jeszcze moje słowa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[CENTER]Tylko czy to dobre wyjście ?dla kogo ?[/CENTER]

[CENTER]Magda chce Rudzię wydać, bo nie ma miejsca, środków,czasu i jest ogólnie zmęczona taką ilością psów.A psina z kolei czułaby się idealnie na kanapie u jakiejś starszej Pani, gdzie miałaby święty spokój.. podejrzewam, że też ma trochę dość taranowania przez Kraksę ;) To naprawdę nie jest dobre wyjście i proszę - nie liczcie na to, tylko spróbujcie pomóc w tej adopcji.. :-( [/CENTER]

Posted

Faktem jest, że Rudzina to przylepka straszna-myślę, że najszxczęśliwsza byłaby jako jedyny pies, królujący na kanapie, lub przy nogach ukochanego Pana:loveu: ale aż tak źle nie jest- no dobra- wczoraj było, bo akurat wszyscy na raz postanowili zaliczać wpadki i przy myciu przedpokoju po raz n-ty szlag mnie trafił... Więc dziś wydłubałam ostatnią luźną stówę:placz: i kupiłam wykładzinę PCV... inaczej klepki szlag trafi do reszty:shake:

Posted

[quote name='oktawia6']ja jednak jestem pewna, że ona u Ulv zostanie-nie pisac proszę że nie może zostac-bo jest full house itd. bo to wiem-ale ona zostanie-wspomnicie jeszcze moje słowa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Oktawio, Ulv od razu pisała, że Rudzia NIE MOŻE U NIEJ ZOSTAĆ.... Że nie ma już sił, miejsca i pieniędzy na kolejnego psa, że to musi być tymczas płatny...
A trzeba pamiętać, że już po Rudzi zlądował u Niej jeszcze niespodziewanie Pająk:shake: I to już chyba ma każdego byłoby zbyt wiele...
Te psiaki sa starsze i w zwiazku z tym ich utrzymanie jest kosztowne. Już choćby to stanowi problem - bo Ulv póki co w totka nie wygrała.
Mała musi znaleźć dom i życzę tego i Jej, i Ulv - oby jak najszybciej!

Dziewczyny - gdzie ona ma ogłoszenia? O ogólnych portalach myślę.

Posted

[quote name='Kam']ma chyba tylko allegro
[URL]http://www.allegro.pl/item226543009_smierc_na_mnie_czekala_udalo_sie_aleco_dalej.html[/URL][/quote]

A faktycznie, nie zauważyłam :oops:

PS Kto wystawiał tę aukcję?

Posted

[quote name='Kam']ma chyba tylko allegro
[URL]http://www.allegro.pl/item226543009_smierc_na_mnie_czekala_udalo_sie_aleco_dalej.html[/URL][/quote]

a na eurocity, alegratkę, adopcje itp. ktoś nie mógłby powstawiać?

Posted

[quote name='iwlajn']Ja powstawiam, tylko poproszę namiary na [B]Ulv[/B].[/quote]
WSPANIALE!!! :multi: :multi: :multi:

Ulv nie ma połączenia z Internetem do wtorku :(

Tel. do Ulv (z ogłoszenia na Allegro) 609 325 217
[SIZE=4][COLOR=#FF1616][B][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][B]
[/B][/SIZE]