Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani z okolic Poznania i specjalnie dziś przyjechała? To wielki PLUS dla pani. Oby wszystko się powiodło.Kciuki zaciśnięte. Może Feluś włączy opcję eksportową po wyjeździe od LILU.

Posted

Pani z okolic Poznania i specjalnie dziś przyjechała? To wielki PLUS dla pani. Oby wszystko się powiodło.Kciuki zaciśnięte. Może Feluś włączy opcję eksportową po wyjeździe od LILU.

No nie do końca specjalnie, a trochę przy okazji, bo akurat weekend spędzała w okolicach Wrocławia, ale generalnie duży plus dla pani za to, że nie ma problemu z tym, żeby po niego pojechać. :) 

Co do wersji eksportowej - oby!

Posted

Na koncie Felusia nowe wpłaty:
-ewa gonzales-5zł/bazarek
-Mela Jakimiuk-20zł/stała X
-Jolanta Sz.-30zł/wpłata z FB
-Iwona M.-15zł/wpłata z FB

Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie Felusia:).

Posted

Pani miała wypadek w drodze powrotnej, podobno nic poważnego, ale jest w kołnierzu. Obawiam się, że może to nieco opóźnić prace nad ogrodzeniem, ale Pani jak najbardziej podtrzymuje chęć adopcji Felka. :)

• Upvote 1
Posted

Z mojej strony na razie nie, czekam na kontakt od Pani. Nie chcę za bardzo naciskać, więc się nie narzucam. Zadzwonię pewnie jakoś w weekend, wtedy pewnie maja więcej czasu, żeby na spokojnie porozmawiać. :)

Posted

Ja tez nic nie wiem. Mam nadieje że nie przemyślała sobie, choć lepiej teraz niż po adopcji. Felek to nie łatwy pies choć kochany. Ale przynajmniej na początku nie da radości posiadania przyjaciela.

Posted

Dziś Felek pierwszy raz zjadł z ręki !!

Gratulacje! Obydwojgu :) Oby tak częściej.

A co do domku - prawda, lepiej rozmyślić się przed- niż po adopcji. 

Mimo wszystko mam nadzieję, ze to po prostu czas rozważań i przygotowań i że Pani weźmie psiaka. 

Posted

Saro 
przelweam do Ceibie 32 zl 50 gr 
z drugiego kramiczku zakonczonego 
polowa dla Felunia cudnego,jak doleca daj znac na bazarku
http://www.dogomania.com/forum/topic/333497-czekam-na-adresy-rozliczamchmielewskaperfumyksiazki-plyta-dla-krabeuszka-i-felusia-zapraszam-serduchem-do-10-pazdziernika-g2200/

Ewuś, już doleciały. Bardzo dziękuję. Biegnę potwierdzić na bazarku :).
Posted

Na konto Felusia wpłynęły pieniążki od:
-bakusiowa-40zł
-Dulska-20zł
-certusowa-20zł
-Sara2011-20zł
-ewa gonzales z bazarku-32,5zł

Bardzo serdecznie dziękuję :)