Poker Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Na początku patrzył z wyrzutem- pańcia coś ty mi zrobiła, wszyscy latają luzem ,a ja w uprzęży i śmieją się ze mnie. A potem z godnością przyjmował Twoje miziania, nie chciał robić przykrości. Jeszcze większe korkociągi i salta w powietrzu na smyczy robiły Kredka i Tola. Obie miały na kontach po kilka par załatwionych szelek i smyczy.W końcu udało się. Quote
Mela Jakimiuk Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Filuterny Filutek nie lubi niewoli. Quote
Elisabeta Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Takie to małe, a takie trudne do okiełznania. ;) Musi się udac pomóc Felusiowi, bo na razie nawet, gdyby poszedł do przeciętnego Domku z ogrodem, to chyba nie dałby rady... I przeciętni Państwo nie daliby rady... Posiusiał się się po założeniu szelek... Biedny. :( Wierzę w Felusia. I w Lilu... :) Quote
Poker Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Na pewno jest to trudne do zrealizowania, ale chyba korzystniej by było bez licznego psiego towarzystwa podczas temperowania go. Quote
Bonsai Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jejku, ale biedactwo. Ja takie uwielbiam. Kupcie mi dom z ogrodem, to go biorę od ręki, na zawsze! Quote
LILUtosi Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Udało mi się wgrać ten długi filmik: https://www.youtube.com/watch?v=2SyHJIrsfAs&feature=youtu.be Quote
Poker Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Tyle czasu głaskania, ja bym już usnęła na stojąco z przyjemności. Quote
Nadziejka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Uroczy chopaczek slicznosci przelalam stala za sierpein i wrzesien Felusiatko sciskam mocno mocno kciuki Quote
Elisabeta Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Trzymaj się, Feluś. Małymi kroczkami do przodu. :) Quote
LILUtosi Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Teraz chyba widać że baleronik się z niego zrobił? Quote
magenka1 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 hheh widać faktycznie , że grubasek ale też widać,że to niewielki jest ten nasz Feluś Quote
Elisabeta Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Znowu... :angry: Baleronik, grubasek... Nie widzę tego. Może to miłośc mnie zaślepia. :) Chłopka ma klatę. Lilu, baleronik jest jednakowy na całej długości, a Feluś ma wcięcie chyba... ;) Quote
Sara2011 Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Facet musi być trochę umięśniony, taki suchelec to nie facet :). Wpłynęły stałe deklaracje od czarna kafka, Poker, magenka1, markofix1, Agnieszka103, ewa gonzales, dorota1. Feluś bardzo dziękuje. Kochani, czy ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek dla Felusia? Z finansami robi się nam krucho a domku jak nie widać tak nie widać. Quote
Elisabeta Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Saro, niestety bazarku zrobic nie umiem... :( Deklarowałam się na stałe do grudnia, ale jeśli zdarzy się tak, że Feluś zostanie z nami dłużej, to go nie zostawię. Zostanę z Chłopakiem do czasu, gdy do Domku pójdzie. :) Wcześnie o tym piszę, ale czas szybko leci, a Ty może będziesz troszkę spokojniejsza o skarbonkę Felusia... Chociaż i tak może zacząc w niej brakowac... Musimy dac radę. Quote
Sara2011 Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Saro, niestety bazarku zrobic nie umiem... :( Deklarowałam się na stałe do grudnia, ale jeśli zdarzy się tak, że Feluś zostanie z nami dłużej, to go nie zostawię. Zostanę z Chłopakiem do czasu, gdy do Domku pójdzie. :) Wcześnie o tym piszę, ale czas szybko leci, a Ty może będziesz troszkę spokojniejsza o skarbonkę Felusia... Chociaż i tak może zacząc w niej brakowac... Musimy dac radę. Elisabeto, bardzo dziękuję, że zostaniesz z Felusiem :). Quote
Sara2011 Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Wpłynęła deklaracja stała od Meli Jakimiuk, bardzo dziękujemy :). Quote
Elisabeta Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Do końca roku to Feluś może wybyc do własnego Domku. :) On nas jeszcze zadziwi... A jak nie, to cierpliwie poczekamy na koniec roku w szkole Lilu. ;) Quote
Marycha35 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Uiściłam za Felusia na wrzesień:) Brykaj dziarsko smoku do DS!!! Quote
Ayame Nishijima Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Trzymam kciuki. Nie odzywam się, ale bywam poza zasięgiem wynalazków cywilizacji. Quote
Elisabeta Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ayame, dobrze, że jesteś z Felusiem i z nami. :) I dobrze, że są jeszcze miejsca poza zasięgiem... ;) Quote
Elisabeta Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Po burzy zaglądam do naszego Felusia. :) Quote
Elisabeta Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 TyŚko, u nas wczoraj przy końcu nocy była burza. Z piorunami, błyskawicami i deszczem. ;) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Zapraszam na maluczki bazarus dla Krabunia i Felusia http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-krabeuszek-i-felus-zapraszaja-po-ksiazki-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/?p=16566526 Quote
Recommended Posts