Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa, już się połapałam w tym poście kinia098. Pisała skrótami myślowymi i już widzę,że chodziło jej o wygląd suni z chwili trafienia do hałabajówki i porównanie z obecnym stanem. To fakt, różnica kolosalna w wyglądzie a o zachowaniu to kinia098 mogła się przekonać i chyba należy jej wierzyć. 

Posted

Zdjęcia kiepskie, bo Julka jest tak kochana że tylko chciała się pieścić.

MAM DO WAS PROŚBĘ !!

Wszystkie osoby, które ogłaszały Julkę oraz osoby, które zamawiały jej jakieś ogłoszenia proszone są o wykasowanie ogłoszeń lub napisanie do osób ogłaszających w celu ich usunięcia, bo Pan dzwonił zmartwiony do Hałabajówki, dlaczego dalej ogłaszamy Julcie ;)

A staruszka psiaka odebrali właściciele !!!

Posted

Nie Julcia, to ten staruszek z wypowiedzi cioci ania75

ten staruszek odnalazł właścicieli - poznała go pani z hoteliku, w którym kiedyś gościł   i maluszek już  w domu :)

Dzięki  :)  W pośpiechu czytam wątki i dlatego tak odebrałam :P

• 2 weeks later...
Posted

To ja wrzuciłam ogło, piesek czeka w schronie w Koszalinie :(

Kinia - może załóż mu wątek? Może masz więcej zdjęć? Może uda mu się jakoś pomóc?

Strasznie szkoda mi staruszków w schronach, zwłaszcza chorych - jak im na dogo nie pomożemy to kto im pomoże? Może się jakimś cudem uda? 

Posted

AlfaLS ma rację,jak to mówią w kupie siła...może coś się uda wymyślić..
A swoją drogą Kinia,czy Ty bywasz w schronie w K-linie??Może kojarzysz starszego pieska,na FB widzialam ,ze dali mu na imię Wędrowiec.Pamiętam jak szwędał się bardzo długo po mieście,często przychodził na nasze podworko.Zeszłej zimy godzina 23 mróz jak cholera a on po podworku chodził,byłam z moim boksem na spacerze,wołałam go ,ale on biedak odchodził.Rozpisałam sie ,ale chodzi o to czy orientujesz sie czy on jeszcze żyje czy może znalazł dom?Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o nim.

• 4 weeks later...
Posted

AlfaLS ma rację,jak to mówią w kupie siła...może coś się uda wymyślić..
A swoją drogą Kinia,czy Ty bywasz w schronie w K-linie??Może kojarzysz starszego pieska,na FB widzialam ,ze dali mu na imię Wędrowiec.Pamiętam jak szwędał się bardzo długo po mieście,często przychodził na nasze podworko.Zeszłej zimy godzina 23 mróz jak cholera a on po podworku chodził,byłam z moim boksem na spacerze,wołałam go ,ale on biedak odchodził.Rozpisałam sie ,ale chodzi o to czy orientujesz sie czy on jeszcze żyje czy może znalazł dom?Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o nim.

Też go kojarzę ze strony schronu. Wydaje mi się, że jego karteczka rzuciła mi się w oczy w schronie, ale nie jestem pewna. Możesz iść i zobaczyć sama :D Byłam kilka razy wyprowadzać psy na spacer, ale nie mogę bo się za bardzo później przejmuję i każdemu chciałabym znaleźć dom.... Ale zawitam na pewno jeszcze nie raz, to silniejsze ode mnie :P

AlfaLS- nie mogę wziąć sobie kolejnego obowiązku na głowe.... A z resztą już mam.... Zaraz zakładam wątek kolejnemu biedakowi.... :(

Posted

Dziękuję, już tam lecę...

Byłam, czytałam - traszna bida z niego. Ja jednak dalej czekam na watek Toffika, coś mam obsesję na jego punkcie...

Ja Toffika nawet nie znam :( Widziałam go w schronie, później na stronie schroniska i ogłosiłam z nadzieja, że ktoś go przygarnie... :( Z tego co wiem, to musi nabrać zaufania żeby wyjść na spacer. Wyprowadzają go tylko wyznaczone osoby.

• 2 months later...
Posted

Ja wcześniej tez czytałam o nim na fejsie, ale nie skojarzyłam, że to ten wspomniany Toffik.To cieszę się jeszcze bardziej :)

A przy okazji wiadomo co u Julci?

Przedruk z pierwszego postu:

JULECZKA ma domek w Koszalinie :)
Dziękuję wszystkim za wpłaty, karmę i wszelkie wsparcie, a także Hałabajówce za uratowanie suni :loveu: