Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dramatycznie wyglądają finanse Frania...:(

Ale kto da radę jak nie my? Widzę, że gluchypies już działa :) Gluchypies, rozsyłałaś już zaproszenia? Może się podzielimy?

Posted

Dramatycznie wyglądają finanse Frania...:(
Ale kto da radę jak nie my? Widzę, że gluchypies już działa :) Gluchypies, rozsyłałaś już zaproszenia? Może się podzielimy?

Dzięki, ale już rozesłałam do wszystkich z listy :) Mam nadzieję, że będzie ruch i uda się uzbierać ładną sumkę na pomoc Franiowi :)
Posted

Marlon z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gryś-zaginął-uratowany-ze-szczytów-marlon-ma-dom-dziękujemy-wszystkim-za-pomoc/page-81#entry16063612szczęśliwie znalazł kochająca rodzinkę i od grzeje już tyłeczek w DS. Chcemy przekazać Franiowi 300,00 zł ze spadku po Marlonie. Bardzo prosze o przesłanie numeru konta.

Łaaałłł wielgachne dzięki :D To dla maluszka wielka suma :)
Niech się Marlonowi świetnie dzieje w nowym domku :)
Już ślę nr konta :)
Posted

Łaaałłł wielgachne dzięki :D To dla maluszka wielka suma :)
Niech się Marlonowi świetnie dzieje w nowym domku :)
Już ślę nr konta :)

Niech Franusiowi wyjdą na zdrówko :) a my cieszymy się że możemy choć troszeczkę pomóc :) Franusiu cały czas trzymamy kciuki za Twoje zdrówko :)

Posted

Niech Franusiowi wyjdą na zdrówko :) a my cieszymy się że możemy choć troszeczkę pomóc :) Franusiu cały czas trzymamy kciuki za Twoje zdrówko :)

Marticzko ogromnie dziękuję :P To dla maluszka wielka suma. Czeka go rehabilitacja, na którą trzeba sporo kasy, ale bez której maluszek mógłby zostać kaleką na resztę życia, a przed nim mamy nadzieję, długie i szczęśliwe życie :)
  • Upvote 1
Posted

Przelew dla Frania poleciał i niech będzie na zdrowie dla malucha, a ja proszę Elik o potwierdzenie na wątku Marlona, jak kaska doleci :)

Dzięki :D
Jak tylko kasa pojawi się na koncie Frania, zaraz powiadomię o tym na wątku :)

Dostałam od Basi e-mail z plikami w formie PDFu.
Są to wydatki na:

..33,85 zł - buciki Frania - paragon,
...8,30 zł - potwierdzenie odbioru przesyłki poleconej (buciki Frania),
.191,00 zł - f-ra za wizytę Frania u dr Fabisza - f-ra
===========
233,15 zł

oraz karta badania
Posted

Marticzko ogromnie dziękuję :P To dla maluszka wielka suma. Czeka go rehabilitacja, na którą trzeba sporo kasy, ale bez której maluszek mógłby zostać kaleką na resztę życia, a przed nim mamy nadzieję, długie i szczęśliwe życie :)

I niech się spełni :)