elik Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ależ Mania jest piękna :) Wygląda tak zdrowo :) Czy to możliwe, że jest tak ciężko chora, jak sugerowały panie wykonujące rezonans ??? Quote
elik Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ona jest przepiękna :) To już sama nie wiem jak mam wklejać. Raz tak, a innym razem tak nie, tylko siak. Wkurzające jest to dogo coraz bardziej wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 Quote
ewu Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Elu prawda jest taka ,że niczego nie można przewidzieć. Mania zdrowieje i jest coraz lepiej. Lekarze twierdzą ,że najważniejsze są objawy a stan Mani poprawił się diametralnie. Quote
elik Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Elu prawda jest taka ,że niczego nie można przewidzieć. Mania zdrowieje i jest coraz lepiej. Lekarze twierdzą ,że najważniejsze są objawy a U Mani jest coraz lepiej. To niech tak dalej będzie :) Quote
Jasza Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nie będę oryginalna ;) MANIA JEST ZJAWISKOWA! Przepiękne, cudowne zdjęcia - te z zimorodkową kokardą - brak słów. I takie dobre wieści! Bardzo, bardzo się cieszę! Czy już czas, żeby ogłaszać malutką? Ewu - pozdrów proszę DT Mani :):):) Quote
ewu Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Dziękuję:) Pozdrowiłam i dt też Wszystkich pozdrawia:) Quote
Mazowszanka13 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Do mojego Dyzia podobna z łebka :) Tez ma taki melancholijny wyraz pyszczka. Takie małe czarne cudo. I rozmiar poręczny. A co z jej wzrokiem ? Czy to jest nieodwracalne ? Quote
ewu Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Do mojego Dyzia podobna z łebka :) Tez ma taki melancholijny wyraz pyszczka. Takie małe czarne cudo. I rozmiar poręczny. A co z jej wzrokiem ? Czy to jest nieodwracalne ? Gosiu ona ma oczy w porządku, wodogłowie jest powodem ucisku na nerw wzrokowy. Quote
Mazowszanka13 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Gosiu ona ma oczy w porządku, wodogłowie jest powodem ucisku na nerw wzrokowy. Czyli jest jakakolwiek szansa ? Quote
ania75 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 śliczna maleńka - oby cieszyła się zdrowiem Quote
ewu Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Czyli jest jakakolwiek szansa ? Gosiu raczej nie. Mania jest mocno niedowidząca, coś widzi. Quote
ewu Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Mania jest obłędnym radosnym dzieciakiem, trzymajcie kciuki bo może....będzie przeprowadzka:) Nie zapeszam(tfu, tfu, tfu) :) Na razie nic pewnego. Quote
elik Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Mania jest obłędnym radosnym dzieciakiem, trzymajcie kciuki bo może....będzie przeprowadzka:) Nie zapeszam(tfu, tfu, tfu) :) Na razie nic pewnego. Trzymam :) Quote
yolanovi Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 I ja trzymam. Należy sie malutkiej wszystko co najlepsze. Quote
elik Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Czy zaciskanie, trzymanie i ściskanie pomogło ??? :) Quote
ewu Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Mania ma dom:) Pani zajmuję się hipoterapią dla dzieci autystycznych. Mania zaprzyjaźniła się z rezydentami, Pani zakochana w naszej kruszynce. Obiecaliśmy Pani wsparcie w razie gdyby nie daj Boże(tfu, tfu) pojawiły się problemy związane z wodogłowiem. 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Mania ma dom:) Pani zajmuję się hipotrapią dla dzieci autystycznych:) Mania zaprzyjaźniła się z rezydentami, Pani zakochana w naszej kruszynce. Obiecaliśmy Pani wsparcie w razie gdyby nie daj Boże(tfu, tfu) pojawiły się problemy związane z wodogłowiem. cudowne wieści :) :) :) Powodzenia maleństwo kochane :) Quote
yolanovi Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 cudowne wieści :) :) :) Powodzenia maleństwo kochane :) Podpisuję się wszystkimi łapkami ;) Powodzenia dziewczynko Quote
Jasza Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 I ja się bardzo, bardzo cieszę! Mania i konie :):) No, no, no! Powodzenia Dziewczynko! Quote
Recommended Posts