malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jejku, aż mi głupio, tomcug :oops: A to na mieście sie mówi o kotach z Krakowa?? Zmysł, byłam w Warszawie całe 2 dni i nic sie nie mówilo :evil_lol: A taką Majeczkę pragnę zapamiętać na zawsze [IMG]http://upload.miau.pl/3/24020.jpg[/IMG] Quote
oktawia6 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='malagos'] zobaczcie, to Borys, który wkrótce zamieszka u mnie. Tak wygladał miesiac temu niezłe, co? :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108503[/URL] [/quote] znam te zdjęcie tak....:shake:tragedia do kwadratu:placz: Majuni nie zapomnę Malagos:-( Quote
aniac50 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Zmysł']Nigdy nie zapomnę tej mordeczki[/QUOTE] Ja również......:-( Quote
malagos Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Majeczka to był mój pierwszy i jedyny, jak dotad, rasowy pies. Mogę wszystkim mówić "miałam shih tzu i są to wyjatkowe psy". kiedyś, na starość kupię sobie taką sunię :oops: Quote
BIANKA1 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja kiedyś miałam pudla z rodowodem :oops: Reszta to kundle do czegoś tam podobne i zwykle z odzysku . Quote
Figi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 MALAGOS jesteś cudowna:Rose:Bardzo Ci współczuję. Majeczka miała cudowną starość, ludzie którzy ją wyrzucili powinni się wstydzić (co ja piszę jacy ludzie-POTWORY). Sama wziełam starego psa ze schroniska, niewidomego, po przejściach i wiem, że nie oddałabym go nikomu za żadne skarby. Jest cudownym przyjacielem. Trzymaj sie! Quote
nescca Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Współczuje Droga Malagos....... A to dla Ciebie śliczna Majeczko (*)(*)(*) Quote
malagos Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Zmysł']Malagos, co u Ciebie słychać?[/quote] ano, nic ciekawego, leczę siebie, leczę kota Boryska, umówilismy Pelasie jamniczkę na sterylizację (a dotad myśleliśmy, ze sie uda ją zostawić w spokoju z racji wieku, ale sa kłopoty i wydaje sie ta operacja jedynym wyjściem) :shake: Ze zwierzaków nic nie przybyło i nic, Bogu dzieki, nie ubylo. Zulka sie zasiedziała, 25 maja minie rok jej tymczasu. Gadziny psio-kocio-żółwiowo-świnkowo-papuzie aż kwitną, sa zdrowe i wesołe. Quote
Zmysł Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='malagos']Pamiętamy o Tobie, Majeczko.[/quote] zawsze będziemy Quote
MickeyM Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jejku, we wrocławskim schronisku też była taka starsza biedulinka shih-tzu. Nie wiem, co się z nią stało. :( :( Majeczko :( [*] Żałuję, że tyle psiaków nie może przeżyc starości w ciepłym domku z kochanymi opiekunami. :( Quote
malagos Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 a nie mozemy sie jakoś dowiedzieć, co z tą shitką wrocławską? Dawno to było? Moze dziewczyny z Wrocławia wiedzą? Quote
MickeyM Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Gdzieś na forum był jej temat, jestem tego pewna, więc spróbuję poszukać. Nie było mnie w mieście przez długi czas, po tym jak dowiedziałam się, że ta starowinka jest w naszym schronisku, a jak wróciłam...zapomniałam o niej. :placz: Quote
MickeyM Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94571[/url] :placz::placz::placz: Quote
malagos Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A, pamiętam tamten watek. Przykro sie czyta o takich starowinkach wyrzucownych na ostatnie godziny życia na bruk :placz: Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 od razu skojarzyłam tamtą sunię-dopiero teraz weszłam tutaj-to jest właśnie szacunek dla psów w Polsce-to jest kawał chamstwa! Quote
MickeyM Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kurczę, właśnie mnie się też ona przypomniała jak zobaczyłam ten wątek. Bardzo żałuję, że nie spędziła swych ostatnich dni w ciepłym domku z kochającą rodziną, tylko odeszła zimą w schronie. :placz::placz: Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Malagos masz 9-letnią Shih-Tsu!!!::placz::placz::placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111664[/url] Quote
malagos Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Koniec swiata, takie psy w schronisku :crazyeye: :crazyeye: Quote
ruda76 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='malagos']Pamiętamy o Tobie, Majeczko.[/quote] Tak mi przykro:-( dopiero dzis przeczytałam:roll: Quote
Recommended Posts