Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czas przecież nie stoi w miejscu, kolejne psiaki nam sie starzeją :shake:
Pelasia cieżko dochodzi do siebie po wczorajszej operacji,ale jesteśmy dobrej myśli.

Posted

malagos napisał(a):
A czas przecież nie stoi w miejscu, kolejne psiaki nam sie starzeją :shake:
Pelasia cieżko dochodzi do siebie po wczorajszej operacji,ale jesteśmy dobrej myśli.

trzymam kciuki za Pelasię

• 3 weeks later...
Posted

Pelasia po zabiegu odżyła, biega z piszcząca kością w pyszczku i na powitanie domowników śpiewa jamnicze arie. A tak sie o nią baliśmy .... :roll:
Reszta super, Borys-kot nadal w łazience, bo dzikus, Szara czyli koteczka z Kielc urzęduje na wersalce przytulona do psów, Maciuś nadal sobie nie zyczy żadnego kociego ocierania i przegania Szarą łapką.
A ja w piatek wyjeżdżam w "ciemny las" i nie będę miała komputera :cool3: :p Całe 2 tygodnie :p

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jedziesz tak gdzie w zeszłym roku ? Baw sie dobrze :lol:

Jadę w wzupełnie nowe miejsce, na zlocie naszej klasy okazało sie ,ze kolega ma domek nad jeziorem i mogę tam pobyć 2 tyg. Strasznie sie cieszę :p

Posted

malagos napisał(a):
Jadę w wzupełnie nowe miejsce, na zlocie naszej klasy okazało sie ,ze kolega ma domek nad jeziorem i mogę tam pobyć 2 tyg. Strasznie sie cieszę :p
Super :loveu:
Ja też jadę , w sobotę :lol:

Posted

Dzis wracałam z Warszawy ze znajomym do siebie na wieś przez Krzyczki. Czytałam, ze jedziesz z Lamią, masz zabrac jedną sunię? :placz: Boze, jak wybrać tę jedną?...

Posted

malagos napisał(a):
Dzis wracałam z Warszawy ze znajomym do siebie na wieś przez Krzyczki. Czytałam, ze jedziesz z Lamią, masz zabrac jedną sunię? :placz: Boze, jak wybrać tę jedną?...

ciężkie, ale już wybrana. Lamia wskazała tę najbardziej potrzebującą

• 2 weeks later...
Posted

Zmysł napisał(a):
ciężkie, ale już wybrana. Lamia wskazała tę najbardziej potrzebującą

jestem po urlopie. Tyle czasu nie czytałam dogo, że nie wiem, od czego zacząć. Co z tą sunią, Zmysł?

Posted

malagos napisał(a):
jestem po urlopie. Tyle czasu nie czytałam dogo, że nie wiem, od czego zacząć. Co z tą sunią, Zmysł?

Sunia w Kocim Świecie, jeśli mówimy o tej wyciągniętej z Krzyczek. Bojaźliwa bardzo i chowa się w krzaczkach, ale paparazzi Zmysł jakoś ją wypatrzył i zrobił jedną fotke. :cool3:
A jak Ty wytrzymałaś tak długo bez narkotyku o nazwie dogo? :evil_lol:

Posted

Rzeczywiście bojaźliwa :shake:
A brak dogo powoli nadrabiam :p Tam nawet telewizor paskudnie odbierał i miałam tylko tranzystor z "jedynką", ale za to jezioro, kajaki, las i spokój :p
O ile córka 12 lat i jej koleżanka moga zapewnić człowiekowi spokój :diabloti:

A o Majeczce opowidalam kilku osobom poznanym na Mazurach, ze warto pomagać babinkom i nie tylko. Jak sie widzi na plaży czy w domku obok człowieka z psem, to temat do rozmowy zawsze sie znajdzie. Swój swego pozna na końcu swiata, nie? Moja Agnieszka biegała do sąsiadki, u której na tarsie przebywał 14-letni jamnik, by go pomiziać i poopowiadać o naszej Pelasi.