Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy Wielka Noc nastanie
życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy
i niechaj wszystkie żale zagłuszy.

Posted

Dzieki za zyczenia!

Nie najlepszy był to dzień :shake:
Majeczka słabiutka, na dworze przewróciła sie kilka razy, w tym raz na bok i łapki jej drżały. A teraz, wieczorem, mieliłam mięso na pasztet, oczywiście wszystkie psy ze mną. Majuś leżała na moich stopach, a ja nauczyłam się nie stapać, a szurać nogami. I nie zauważyłam, ze Majka zrobiła kupsko prawie pod siebie, rozdeptała, a ja na to wszystko wlazłam :shake: Zbiłam jajka, które siegałam z lodówki. Mycie psa, mycie podłogi, kapci... Az mi rece opadły... No nic, jutro też jest dzień. I goscie na 10 rano.

Posted

malagos napisał(a):

Dzieki za zyczenia!

Nie najlepszy był to dzień :shake:
Majeczka słabiutka, na dworze przewróciła sie kilka razy, w tym raz na bok i łapki jej drżały. A teraz, wieczorem, mieliłam mięso na pasztet, oczywiście wszystkie psy ze mną. Majuś leżała na moich stopach, a ja nauczyłam się nie stapać, a szurać nogami. I nie zauważyłam, ze Majka zrobiła kupsko prawie pod siebie, rozdeptała, a ja na to wszystko wlazłam :shake: Zbiłam jajka, które siegałam z lodówki. Mycie psa, mycie podłogi, kapci... Az mi rece opadły... No nic, jutro też jest dzień. I goscie na 10 rano.

wiem co przeżywasz-doskonale Cię rozumiem Malagos-pamiętaj-wybierz moment w którym ona będzie mogła godnie odejśc-jeśli zobaczysz że śmierc się zbliża-mnie również to czeka przy Dyziu-jeszcze nie teraz....

dla Ciebie i Maji:

Posted

Kochani jesteście, ze tu zagladacie.
Na razie jest ok. Apetyt jest, choć opróżnianie miseczki odbywa sie leżąc. Łapki sie rozjeżdżają na kuchennej podłodze. Może w piatek bedziemy u naszego lekarza wet. i strzyzenia - jak tylko będzie chwilka wolnego czasu. Zwłaszcza sierść na brzuszku trzeba sciać bardzo krótko, bo to najgorsze miejsce do czesania.

Posted

[quote name='Erazm']Jest taki brzydki wątek, gdzie piszą o jednej z naszych dziewczyn i pewnie Alpince nie chce się szarpać.
Alpinko pozdrowienia[/quote]
a jaki to wątek?

Posted

Alpinko , to nie Twoja wina . Odezwij się , zadzwoń :roll: Ty nie martw się , że malec u mnie siedzi :cool3:
Majeczko , jak się dzisiaj czujesz ? Ta pogoda jest okropna , Stare psy nie wyrabiają . Moja Fryta też ledwie chodzi .:-(
Ale już ma być cieplej . Będzie dobrze :loveu:
ps. Malagos , dziękuję za wskazówki odnośnie dziczka . Malec juz w azylu .:lol: