Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie bomba :)

Matko, jaka bidulka ta sunia od Pani, która zginęła  pod kołami pociągu!!! Też jestem za wsparciem dla suniaczka.

Ja miałam bardzo skromniutki wkład w utrzymanie Lenki, ale również jestem za :)

Dziękujemy dziewczynki :):)

I zapraszamy na bazarek dla Misi

http://www.dogomania.com/forum/topic/145620-kram-z-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami-dla-misi-lisia-i-zulusa-do-02032015-godz-2200/

Posted

Pani Agnieszko, każde wejście na ten wątek poprawia wszystkim humor, jak sama Pani widzi:) :)

Nasz, o przepraszam Wasz wariatuńcio znowu z locie:) :)

Cudna wariatuńcia z Lenki!!!

Marzą mi się  takie fotki wszystkich bezdomniaków, lub chociaż tych, którym pomagamy.

Pieniążki z konta Lenki w kwocie 525,- już przekazane dla Misi

http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-moja-pani-zginęła-pod-kołami-pociągu/

• 2 weeks later...
Posted

Pani Agnieszko, a co by Pani zrobiła, jakby ktoś całkowicie PRZYPADKOWO podrzucił pod Pani bramę psiaka? :P;)

Przyznaj się którego chcesz podrzucić :) Zakład że Baksika :)

Ale nic z tego, adresu nie podamy, bo jakby co, to też mamy co nieco do podrzucenia: ;) :)

Posted

Moi drodzy bardzo proszę bez jaj ;) U mnie limit wyczerpany. :) A mam dobre wieści, byliśmy z Lenką u okulisty, bo martwiły mnie jej zaróżowione kąciki oczu i narośl, którą ma ma na lewej gałce ocznej. Oczka przebadane dokładnie pod mikroskopem, zbadane dno oka i  trzecie powieki, i wszystko w porządku. :) Trzecie powieki Lenka ma niedopigmentowane, więc będą lekko różowe, a ta narośl to blizna po jakimś urazie, więc niegroźna. :) I jeszcze jedno, pani doktor dokładnie obejrzała Lenkowe ząbki i stwierdziła, że ma niepościerane wypustki i nie może mieć więcej jak półtora roku. :) Moje przeczucia mnie nie zawiodły, bo Lenka zachowuje się jak bardzo młody psiak :))))))

• Upvote 1
Posted

Pani Agnieszko, pożartować nie wolno :):):)

Nie będziemy nic podrzucać, tylko pobierzemy u Was materiał genetyczny i będziemy klonować:):)

Super, że oczy zdrowe i Lenka odmłodzona o pół roku co najmniej.

Nie mogę się napatrzyć na to zdjęcie na kanapie, miodzio.

A minę ma Lenka jak pani na włościach:):)

Buziaki dla całej sfory i Gingera (no i dla Państwa oczywiście też:):))