Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podzielam wszystkie zdania i także jestem zachwycona zdjęciami. Chwalimy Chłopaków, ale przecież Luneczka to też pierwsza dama :)
Jesteście Państwo Wspaniałymi Zwierzolubami i faktycznie należałoby Państwa sklonować :D

Na tym wątku można się głęboko odstresować.

Posted

Witam serdecznie pani Agnieszko :)

Nie ma pani pojęcia jak się ucieszyłam, jak Elunia powiedziała mi, że jest pani z nami na Dogo :) :) :)

Zdjęcia same mówią za siebie :)

Lenka lepiej trafić nie mogła :)

Witam, Dobry wieczór:) Fajnie tak spotkać się w wirtualnym świecie, zupełnie tak niespodziewanie. :) Lenka się u nas zadomowiła :) I mam nadzieję, że jej tu dobrze. Dzisiaj był dzień psiego SPA, chłopaki wykąpane, Lenka wyczesana, bardzo grzecznie pozwoliła  miziać się szczotką, super! Właśnie wgramoliła się na moje kolana i merda zadowolona ogonem waląc nim Kokosia po głowie, bo leży obok. :) A najbardziej cieszę się z tego, że cały zwierzyniec zaakceptował się, bez najmniejszych zgrzytów. Lenki pilnujemy, nie spuszczamy ze smyczy. Pozdrawiam. :)

Posted

Podzielam wszystkie zdania i także jestem zachwycona zdjęciami. Chwalimy Chłopaków, ale przecież Luneczka to też pierwsza dama :)
Jesteście Państwo Wspaniałymi Zwierzolubami i faktycznie należałoby Państwa sklonować :D

Na tym wątku można się głęboko odstresować.

Luneczka, nasza Leneczka, to jak najbardziej pierwsza dama i chwalę ją w każdym poście, bo naprawdę jest za co :) Gdyby się dało, mogłybyście klonować ile wlezie ;)

Przepraszam, ale zapomniałam o tym multi cytowaniu ;)

Posted

Luneczka, nasza Leneczka, to jak najbardziej pierwsza dama i chwalę ją w każdym poście, bo naprawdę jest za co :) Gdyby się dało, mogłybyście klonować ile wlezie ;)

Przepraszam, ale zapomniałam o tym multi cytowaniu ;)

Pani Agnieszko, sklonować to musimy Was, bo psów to mamy pod dostatkiem:):)

Posted

Hahahaha, wiem wiem kogo chcecie klonować:) Przed chwilą wyszłam z łazienki, a przed drzwiami ani jednego psa! Wszystkie śpią w swoich legowiskach, szok. :)

Posted

Witam, Dobry wieczór:) Fajnie tak spotkać się w wirtualnym świecie, zupełnie tak niespodziewanie. :) Lenka się u nas zadomowiła :) I mam nadzieję, że jej tu dobrze. Dzisiaj był dzień psiego SPA, chłopaki wykąpane, Lenka wyczesana, bardzo grzecznie pozwoliła  miziać się szczotką, super! Właśnie wgramoliła się na moje kolana i merda zadowolona ogonem waląc nim Kokosia po głowie, bo leży obok. :) A najbardziej cieszę się z tego, że cały zwierzyniec zaakceptował się, bez najmniejszych zgrzytów. Lenki pilnujemy, nie spuszczamy ze smyczy. Pozdrawiam. :)

Pani Agnieszko dla nas, to spotkanie tu na Dogo to wspaniała niespodzianka :)
Wiadomości z domku na bieżąco, szczególnie w tych pierwszych dniach to marzenie :)

Co do tego, czy naszej Lence u Państwa jest dobrze, to ja nie mam najmniejszych wątpliwości, że tak jest :):):)dobrze to i tak mało powiedziane ;)
Proszę wyściskać całą gromadkę od nas i serdecznie pozdrowić męża :)
Posted

24fco6d.jpg

Jeśli ktoś miałby wątpliwości, że Lenka się zadomowiła :)

Pani Agnieszko :):) :) No cudny obrazek po prostu:) :):)

Widzę natomiast pewien problem....

Dla Państwa pozostaje miejsce pod kanapą :):)

Kto by pomyślał, że Lenka taka długa:)