elik Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Podzielam wszystkie zdania i także jestem zachwycona zdjęciami. Chwalimy Chłopaków, ale przecież Luneczka to też pierwsza dama :) Jesteście Państwo Wspaniałymi Zwierzolubami i faktycznie należałoby Państwa sklonować :D Na tym wątku można się głęboko odstresować. Quote
Mysza2 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Lunkę-Lenkę też chwalimy:):) Też wpadam na odstresowanie, jak widzę zadbane szczęśliwe psy to zaraz mi się pychol śmieje:):) Quote
agastep Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Witam serdecznie pani Agnieszko :) Nie ma pani pojęcia jak się ucieszyłam, jak Elunia powiedziała mi, że jest pani z nami na Dogo :) :) :) Zdjęcia same mówią za siebie :) Lenka lepiej trafić nie mogła :) Witam, Dobry wieczór:) Fajnie tak spotkać się w wirtualnym świecie, zupełnie tak niespodziewanie. :) Lenka się u nas zadomowiła :) I mam nadzieję, że jej tu dobrze. Dzisiaj był dzień psiego SPA, chłopaki wykąpane, Lenka wyczesana, bardzo grzecznie pozwoliła miziać się szczotką, super! Właśnie wgramoliła się na moje kolana i merda zadowolona ogonem waląc nim Kokosia po głowie, bo leży obok. :) A najbardziej cieszę się z tego, że cały zwierzyniec zaakceptował się, bez najmniejszych zgrzytów. Lenki pilnujemy, nie spuszczamy ze smyczy. Pozdrawiam. :) Quote
agastep Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Podzielam wszystkie zdania i także jestem zachwycona zdjęciami. Chwalimy Chłopaków, ale przecież Luneczka to też pierwsza dama :) Jesteście Państwo Wspaniałymi Zwierzolubami i faktycznie należałoby Państwa sklonować :D Na tym wątku można się głęboko odstresować. Luneczka, nasza Leneczka, to jak najbardziej pierwsza dama i chwalę ją w każdym poście, bo naprawdę jest za co :) Gdyby się dało, mogłybyście klonować ile wlezie ;) Przepraszam, ale zapomniałam o tym multi cytowaniu ;) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Luneczka, nasza Leneczka, to jak najbardziej pierwsza dama i chwalę ją w każdym poście, bo naprawdę jest za co :) Gdyby się dało, mogłybyście klonować ile wlezie ;) Przepraszam, ale zapomniałam o tym multi cytowaniu ;) Pani Agnieszko, sklonować to musimy Was, bo psów to mamy pod dostatkiem:):) Quote
agastep Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Hahahaha, wiem wiem kogo chcecie klonować:) Przed chwilą wyszłam z łazienki, a przed drzwiami ani jednego psa! Wszystkie śpią w swoich legowiskach, szok. :) Quote
AgusiaP Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Witam, Dobry wieczór:) Fajnie tak spotkać się w wirtualnym świecie, zupełnie tak niespodziewanie. :) Lenka się u nas zadomowiła :) I mam nadzieję, że jej tu dobrze. Dzisiaj był dzień psiego SPA, chłopaki wykąpane, Lenka wyczesana, bardzo grzecznie pozwoliła miziać się szczotką, super! Właśnie wgramoliła się na moje kolana i merda zadowolona ogonem waląc nim Kokosia po głowie, bo leży obok. :) A najbardziej cieszę się z tego, że cały zwierzyniec zaakceptował się, bez najmniejszych zgrzytów. Lenki pilnujemy, nie spuszczamy ze smyczy. Pozdrawiam. :) Pani Agnieszko dla nas, to spotkanie tu na Dogo to wspaniała niespodzianka :) Wiadomości z domku na bieżąco, szczególnie w tych pierwszych dniach to marzenie :) Co do tego, czy naszej Lence u Państwa jest dobrze, to ja nie mam najmniejszych wątpliwości, że tak jest :):):)dobrze to i tak mało powiedziane ;) Proszę wyściskać całą gromadkę od nas i serdecznie pozdrowić męża :) Quote
Gabi79 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Agunia, chyba pora tytuł zmienić :):) Popieram!!! Quote
Gabi79 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Zrobione dziewczyny :) Jak miło czytać nowy tytuł!!! Eluś, Aguś, jeszcze banerek skasujcie Quote
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Super, bardzo podoba mi się tytuł :D 1 Quote
mdk8 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę na fajny bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/145516-nowe-sweterki-bluzki-sukienki-na-dt-tofika-do-10-marca-2015/ Quote
Panna Marple Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Cudne wieści, zmieniony tytuł, miodzio :) 1 Quote
Figunia Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Kochamy takie zakonczenia! :) Wszystkiego co najlepsze dla Lenki i Opiekunow!!!! 1 Quote
Mysza2 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Z przyzwyczajenia zaglądam:):) Kocham ten wątek i bardzo dziękuję, że dalej z nami jesteście :D :D Quote
agastep Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jeśli ktoś miałby wątpliwości, że Lenka się zadomowiła :) 1 Quote
Mysza2 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jeśli ktoś miałby wątpliwości, że Lenka się zadomowiła :) Pani Agnieszko :):) :) No cudny obrazek po prostu:) :):) Widzę natomiast pewien problem.... Dla Państwa pozostaje miejsce pod kanapą :):) Kto by pomyślał, że Lenka taka długa:) Quote
Marycha35 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Hi, hi, zdaje się, że żaden problem...;) Quote
Panna Marple Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Takie foty w terapii depresji powinny być używane :) Quote
Gabi79 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jeśli ktoś miałby wątpliwości, że Lenka się zadomowiła :) Brak mi słów, by opisać swój zachwyt!!! Quote
paula_t Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Widzę, że bardzo dużo czasu zajęło Lence poczucie się jak u siebie ;) Kolega/koleżanka obok obłędnie śpi:D Quote
Recommended Posts