Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Fanastyczna :) Te zacieki pod oczami nie da się umyć? Bo okropnie wyglądają :( Quote
Gabi79 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zaglądam do prześlicznej Luneczki!!! Boska jest!!! Quote
Mysza2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Kochani mamy wspaniałe wiadomości. Byłyśmy dzisiaj na wizycie PA w sprawie Lunki w Kobiórze, Lunka ma domek z górnej półki, Państwo pół godziny po naszym wyjeździe już po nią pojechali. Teraz chyba już dojechali do domu, ale zadzwonimy późnym wieczorem . Domek wydaje nam się naprawdę super, państwo w średnim wieku, dorosłe córki na studiach już poza domem. Państwo 1,5 roku temu przeprowadzili się z Sosnowca razem z dwoma psiaczkami do domu z ogrodem. Niedawno przygarnęli wyrzuconą bidną kocinę. To co, a zwłaszcza jak mówili o swoich psiakach, o kociaku, o tym jakie z którym były problemy i zdrowotne i i inne i jak sobie z nimi radzili, dało obraz ciepłych, mądrych, odpowiedzialnych ludzi z dużą wiedzą o psach i dużym sercem. Psiaki łóżkowo/kanapowe, ale i tak mają swoje własne cudne łózka z poduchami. Spacery normalne są 3 x dziennie mimo ogrodu, bo psiaki od lat chowane w mieście nie znają innego rytmu. Okolice do spacerów tylko pozazdrościć. Agusia pewnie jeszcze coś dopisze jak wejdzie, bo dużo można by jeszcze pisać. Pani przestała pracować i powiedzieli sobie, że ma teraz czas, mają warunki, to czemu nie dać domu jeszcze jednej bidzie. My i tak się denerwujemy jak zwykle, jak przebiegnie spotkanie z rezydentami, ale jesteśmy dobrej myśli. Proszę trzymajcie mocno kciuki 1 Quote
Gabi79 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 O rany, ale wieści!!! Trzymam kciuki za aklimatyzację Lunki w nowym domku!!! Quote
gluchypies Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Super informacja! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! :) Quote
Guest TyŚka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Szok... pozytywny rzecz jasna... Wszystko utrzymane w tajemnicy do końca :p Trzymam kciuki za Lunkę! Quote
Mysza2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Szok... pozytywny rzecz jasna... Wszystko utrzymane w tajemnicy do końca :P Trzymam kciuki za Lunkę! Nie było tajemnicy, tylko po porażce w Będzinie nie chciałyśmy zapeszać:):) Quote
Guest TyŚka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Żartuję, sama rzadko "przed faktem" nie mówię :p Quote
Yoana Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ale fajne wieści :D Cieszę się ze wszystkimi i trzymam kciuki za jak najszybszą aklimatyzację cudnej Lunki :D Quote
AgusiaP Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Tosiu Paulinka jej przecierała oczka :) tak jej łzawią. Mamy już wiadomości z nowego domku :) Zapoznanie piesków, było na dworze. Psiaczki Państwa były troszkę zdziwione obecnością Lunki, ale już po chwili latały po ogrodzie z kitami do góry :) Kiciuś troszkę fuczy na Lunkę, ona nie zwraca na niego uwagi :) Jak Elunia rozmawiała z panią Agnieszką, mąż cały czas podpowiadał co ma jeszcze powiedzieć o Lunce a Lunka właśnie leżała koło niego na sofie :) Państwo są zachwyceni Lunką mówią, że jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach :) Mamy nadzieję, że wszystko będzie ok, jeśli pomyliłybyśmy się w ocenie tego domku ja znikam z Dogo... Państwo serdecznie nas zapraszają do siebie w odwiedziny :) Elunia pewnie dopisze coś więcej :) Quote
Bogusik Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 O matusiu kochana! Luneczka juz w swoim domku :) Dziewczyniątka moje kochane,tak bardzo się cieszę :) I oczywiście bardzo będę mocno zaciskać kciuki! Powodzenia kochany słodziaczku! :) Quote
elik Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Wszystko już zostało powiedziane :) Ogromnie się cieszę z domku Luneczki i z zaciekawieniem będę czekała na domowe zdjęcia Gwiazdeczki :D Quote
Mysza2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zdjęcia Pani Agnieszka obiecała przysłać jutro. Pani mówiła jeszcze, że Lunka w domu jest pobudzona, chodzi i obwąchuje wszystko, ale to pierwsze godziny w końcu. Jak rozmawiałyśmy ok 20-tej to wrócili właśnie z psiakami z ogrodu. Lunka na dworze szalała z psiakami. Mieli w planach na dzisiejszy wieczór jeszcze spacer po okolicy na smyczach. I pani jeszcze mówiła że Lunka wszmała michę i kitę ma cały czas do góry:):) Ogólnie to są nią zachwyceni, że taka dobra z niej psinka, pokojowo do wszystkich nastawiona i taka śliczna:):) Quote
elik Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Lepszych wiadomości trudno sobie życzyć :) Oby tak dalej :D Quote
Gabi79 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Wspaniałe wieści, nie mogę się doczekać fotek Lunki z psimi kolegami!!! Quote
Mysza2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Kolegów ma przecudnej urody, trochę od niej mniejsi:) A całe towarzystwo łącznie z kotem dopasowane kolorystycznie. A my Wam kochane dziewczyny bardzo dziękujemy, że jesteście z nami i razem z nami się cieszycie. Opatrzność nas chyba wysłuchała z tym domkiem:):) Quote
AgusiaP Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Elunia dziękujemy nie tylko dziewczynom :) zapomniałaś, że mamy jeszcze Maciusia na wątku :) I jeszcze jedno, szkoda, żeby zmarnowało się wyróżnienie na OLX Może jest jakaś bida w potrzebie, która z tego wyróżnienia może skorzystać ? Quote
Mysza2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Maciusiowi też bardzo dziękujemy:):) Napiszę do Halszki na pw w sprawie tego wyróżnienia. Agunia ale z nas łosie, że nie zrobiłyśmy zdjęć zwierzaków. Wiesz, że mnie trzeba kopnąć i przypomnieć:) Quote
elik Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 ...Agunia ale z nas łosie, że nie zrobiłyśmy zdjęć zwierzaków. Wiesz, że mnie trzeba kopnąć i przypomnieć:) No właśnie. Łosie i to łosiowate z Was, że mogłyście, a nie zrobiłyście fotek, coby oko reszty gawiedzi na wątku ucieszyć ;) Quote
AgusiaP Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Losie to mało powiedziane, przecież miałam tableta w ręce bo pokazywaliśmy Państwu wszystko zdjecia Lunki ???? Quote
halszka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 takie wieści z rana to ja proszę codziennie cudooooownie Luneczko bądź szczęśliwa Ps Pw otrzymałam,dziękuję ;) Quote
Recommended Posts