elik Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 O 8.02.2016o21:22, Ingrid44 napisał: Ciekawe co slychac u Brysiaczka ? :) Też jestem ciekawa :) Murko bardzo prosimy o nowe zdjęcia Chłopaczka. Przydałoby się ożywić nowe wydarzenie na FB i spróbuję skasować te stare, ciągle odnawiane ogłoszenia i napisać nowe z nieco inną treścią i nowymi zdjęciami. Quote
elik Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Na koncie Brysia pojawiły się nowe wpłaty: 30,00 Justyna K. Koziegłowy - 8.02. 50,00 Renata Krawczyk fb - 9.02. Serdecznie dziękujemy Quote
DORA1020 Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Otrzymalam od elik 40zl za wyroznione ogloszenia.Bardzo dziekuje:) Dwa wyroznione ma do 5 marca.Trzecie wyroznie teraz,wiec bedzie do 16 marca. Dodatkowo w marcu bedzie ogloszenie w Przyjaciel Pies i juz jest w Zaginal Dom. Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Dziękujemy Dora. Czy Zaginął Dom to jest na internecie ? Quote
DORA1020 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Tak,jest w internecie wysle elik mailem to wstawi ten plakacik Quote
elik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Daktyl ? Czy to da się jeszcze zmienić ? Jeśli tak, to przy okazji trzeba zmienić: Bryś ma około 4 lata - 4 lat, to błąd. Quote
Murka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Bryś mi zniknął z obserwowanych.. nie wiem dlaczego niektóre wątki mi znikają i muszę znów sobie je dodawać do obserwowanych, grrr Pogoda teraz kiepska, ale może uda mi się w domu jakieś zdjęcia Brysiowi zrobić. Quote
Ingrid44 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Śliczny plakacik. Żeby tylko ktoś zauważył i pokochał Brysia. Quote
Ingrid44 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 3 godziny temu, elik napisał: Daktyl ? Czy to da się jeszcze zmienić ? Jeśli tak, to przy okazji trzeba zmienić: Bryś ma około 4 lata - 4 lat, to błąd. Pomyliło sie Dorze z Daktylkiem. Quote
elik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 8 minut temu, Ingrid44 napisał: Pomyliło sie Dorze z Daktylkiem. No właśnie :) Dora, czy to da się poprawić ? Quote
DORA1020 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Nie mnie sie pomylilo,tylko osobie oglaszajcej,zaraz zajrze na maila czy to ja sie pomylilam....... Jesli Brysiaczek komus sie spodoba,to nie bedzie zwracal uwagi na drobiazgi..... Chyba juz mozna kupic miesiecznik Przyjaciel Pies,jesli ktos moglby tam zajrzec czy jest ogloszenie Brysiaczka bede wdzieczna. To wydanie marcowe,ale juz pod koniec lutego mozna kupic w kiosku. W Szczebrzeszynie nie ma. 1 Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Będę się rozglądać. Jeśli zobaczę w kiosku, to kupię. Spróbuję zrobić ogłoszenie dla Brysia takie do rozwieszenia i odrywania numerów telefonów. Nigdy jeszcze nie robiłam więc nie wiem jak mi wyjdzie :) 1 Quote
andegawenka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 20 minut temu, elik napisał: Będę się rozglądać. Jeśli zobaczę w kiosku, to kupię. Spróbuję zrobić ogłoszenie dla Brysia takie do rozwieszenia i odrywania numerów telefonów. Nigdy jeszcze nie robiłam więc nie wiem jak mi wyjdzie :) Wzór na pierwszej stronie Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 5 minut temu, andegawenka napisał: Wzór na pierwszej stronie Faktycznie :) Podglądnę i skorzystam :) Dzięki :) Quote
andegawenka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Godzinę temu, DORA1020 napisał: Chyba juz mozna kupic miesiecznik Przyjaciel Pies,jesli ktos moglby tam zajrzec czy jest ogloszenie Brysiaczka bede wdzieczna. To wydanie marcowe,ale juz pod koniec lutego mozna kupic w kiosku. W Szczebrzeszynie nie ma. Dora, tu masz odpowiedź na temat kiedy można kupić nowy numer . Znalazłam na stronie gazety: "Pamiętaj, że nowy numer „Przyjaciela Psa” pojawia się w kioskach zawsze w ostatnią środę miesiąca." Quote
DORA1020 Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 A...czyli dopiero w srode ukaze sie marcowy numer.To juz niedlugo..... Quote
Tyśka) Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Dodałam plakat na chrząszcze :) Mam nadzieję, że Bryś w końcu sie doczeka swojego domu! Oby plakat i ogłoszenie w Przyjacielu Psie przyniosło mu szczęście. Quote
sharka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Na plakacie jest niewielki błąd - raz jest wymienione imię Daktyl Quote
Tyśka) Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Tak, tak. Ja o tym wspomniałam w evencie na fb, tutaj elik. Jednak to nie stanowi większego problemu, chyba (a może jednak ludzie w końcu nie wiedzą co to za pies)? A Dora dalej potrzebuje naszej pomocy. Bryś jest bezpieczny, a na ulicach kolejny porzucony pies. Pomożemy? Aaa, wydarzenie Brysia znowu się skończyło. Nie mam cierpliwości do fejsbuka, nie rozumiem jego nowej polityki, nie umiem tworzyć wydarzeń dłuższych niż 2tyg. Przepraszam. Quote
Ingrid44 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Tysiu, czy nie mozna przedluzac tego wydarzenia ? Musimy cos miec na Fb bo 90% deklaracji mamy z FB. Quote
Murka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Daktylek w ulubionym miejscu po deszczowym spacerku:) Bardzo mu się brudzi i dreduje ogonek niestety i chyba trochę skrócę mu sierść od wewnętrznej strony. 1 Quote
elficzkowa Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Śliczny i słodki jest - jak mleczna czekoladka Quote
elik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 3 godziny temu, Ingrid44 napisał: Tysiu, czy nie mozna przedluzac tego wydarzenia ? Musimy cos miec na Fb bo 90% deklaracji mamy z FB. Niestety ja też nie wiem, jak można zrobił wydarzenie dłuższe niz 2 tygodnie. To durne jest, ale nic nie poradzimy. Zap[ytam lepiej znających fejsa może wiedza jak to obejść. Quote
elik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 58 minut temu, Murka napisał: Daktylek w ulubionym miejscu po deszczowym spacerku:) Bardzo mu się brudzi i dreduje ogonek niestety i chyba trochę skrócę mu sierść od wewnętrznej strony. Brysiu jest prześliczny Podmienię kilka jego fotek w ogłoszeniach. Może przyniesie mu to szczęście :) Jeśli ogonek ma ciągle opuszczony, to pewnie podczas deszczu wlecze mu się po ziemi. Myślę, że skrócenie sierści na ogonku wyjdzie Brysiowi na dobre. Quote
Recommended Posts