Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 8.02.2016o21:22, Ingrid44 napisał:

Ciekawe co slychac u Brysiaczka ? :)

Też jestem ciekawa :)

Murko bardzo prosimy o nowe zdjęcia Chłopaczka.

Przydałoby się ożywić nowe wydarzenie na FB i spróbuję skasować te stare, ciągle odnawiane ogłoszenia i napisać nowe z nieco inną treścią i nowymi zdjęciami.

Posted

Na koncie Brysia pojawiły się nowe wpłaty:

30,00    Justyna K. Koziegłowy  -  8.02.                 

50,00    Renata Krawczyk fb  -  9.02.

Serdecznie dziękujemy

%2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Posted

Otrzymalam od elik 40zl za wyroznione ogloszenia.Bardzo dziekuje:)

Dwa wyroznione ma do 5 marca.Trzecie wyroznie teraz,wiec bedzie do 16 marca.

Dodatkowo w marcu bedzie ogloszenie w Przyjaciel Pies i juz jest w Zaginal Dom.

Posted

56c4bfbee6d0a_plakatBrysia.jpg.4bec8d21c

Daktyl ? Czy to da się jeszcze zmienić ? Jeśli tak, to przy okazji trzeba zmienić: Bryś ma około 4 lat-  4 lat, to błąd.

Posted

Bryś mi zniknął z obserwowanych.. nie wiem dlaczego niektóre wątki mi znikają i muszę znów sobie je dodawać do obserwowanych, grrr

Pogoda teraz kiepska, ale może uda mi się w domu jakieś zdjęcia Brysiowi zrobić.

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

56c4bfbee6d0a_plakatBrysia.jpg.4bec8d21c

Daktyl ? Czy to da się jeszcze zmienić ? Jeśli tak, to przy okazji trzeba zmienić: Bryś ma około 4 lat-  4 lat, to błąd.

Pomyliło sie Dorze z Daktylkiem. 

Posted

Nie mnie sie pomylilo,tylko osobie oglaszajcej,zaraz zajrze na maila czy to ja sie pomylilam.......

Jesli Brysiaczek komus sie spodoba,to nie bedzie zwracal uwagi na drobiazgi.....

Chyba juz mozna kupic miesiecznik Przyjaciel Pies,jesli ktos moglby tam zajrzec czy jest ogloszenie Brysiaczka bede wdzieczna.

To wydanie marcowe,ale juz pod koniec lutego mozna kupic w kiosku.

W Szczebrzeszynie nie ma.

• Upvote 1
Posted

Będę się rozglądać. Jeśli zobaczę w kiosku, to kupię.

Spróbuję zrobić ogłoszenie dla Brysia takie do rozwieszenia i odrywania numerów telefonów. Nigdy jeszcze nie robiłam więc nie wiem jak mi wyjdzie :)

• Upvote 1
Posted
20 minut temu, elik napisał:

Będę się rozglądać. Jeśli zobaczę w kiosku, to kupię.

Spróbuję zrobić ogłoszenie dla Brysia takie do rozwieszenia i odrywania numerów telefonów. Nigdy jeszcze nie robiłam więc nie wiem jak mi wyjdzie :)

Wzór na pierwszej stronie 101.gif

Posted
Godzinę temu, DORA1020 napisał:

Chyba juz mozna kupic miesiecznik Przyjaciel Pies,jesli ktos moglby tam zajrzec czy jest ogloszenie Brysiaczka bede wdzieczna.

To wydanie marcowe,ale juz pod koniec lutego mozna kupic w kiosku.

W Szczebrzeszynie nie ma.

Dora, tu masz odpowiedź na temat kiedy można kupić nowy numer . Znalazłam na stronie gazety:

"Pamiętaj, że nowy numer „Przyjaciela Psa” pojawia się w kioskach zawsze w ostatnią środę miesiąca."

Posted

Tak, tak. Ja o tym wspomniałam w evencie na fb, tutaj elik. Jednak to nie stanowi większego problemu, chyba (a może jednak ludzie w końcu nie wiedzą co to za pies)?

A Dora dalej potrzebuje naszej pomocy. Bryś jest bezpieczny, a na ulicach kolejny porzucony pies. Pomożemy?

Aaa, wydarzenie Brysia znowu się skończyło. Nie mam cierpliwości do fejsbuka, nie rozumiem jego nowej polityki, nie umiem tworzyć wydarzeń dłuższych niż 2tyg. Przepraszam.

Posted

Daktylek w ulubionym miejscu po deszczowym spacerku:)

9cdba0bda13395e9gen.jpg

88c3f6702b5c9ef3gen.jpg

65e1d4ec27b81090gen.jpg

3a5bc93b00189403gen.jpg

Bardzo mu się brudzi i dreduje ogonek niestety i chyba trochę skrócę mu sierść od wewnętrznej strony.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Tysiu, czy nie mozna przedluzac tego wydarzenia ? Musimy cos miec na Fb bo 90% deklaracji mamy z FB.

Niestety ja też nie wiem, jak można zrobił wydarzenie dłuższe niz 2 tygodnie. To durne jest, ale nic nie poradzimy.

Zap[ytam lepiej znających fejsa może wiedza jak to obejść.

Posted
58 minut temu, Murka napisał:

Daktylek w ulubionym miejscu po deszczowym spacerku:)

88c3f6702b5c9ef3gen.jpg

Bardzo mu się brudzi i dreduje ogonek niestety i chyba trochę skrócę mu sierść od wewnętrznej strony.

Brysiu jest prześliczny  gif%252520serduszko%252520bij%2525C4%252 Podmienię kilka jego fotek w ogłoszeniach. Może przyniesie mu to szczęście :)

Jeśli ogonek ma ciągle opuszczony, to pewnie podczas deszczu wlecze mu się po ziemi. Myślę, że skrócenie sierści na ogonku wyjdzie Brysiowi na dobre.