elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Dzisiaj przelałam na konto hoteliku kwotę 378,00 zł. Murko jak zwykle proszę potwierdź jej otrzymanie, gdy znajdzie się na koncie hoteliku :) Quote
DORA1020 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Chcialam zrobic Brysiowi ogloszenia na olx wyroznione,bo wszystkie juz sie skonczyly na 3 miasta koszt wyroznionych 24zl Krakow,W-wa,Wroclaw Quote
Tyśka) Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 NO Brysiu, wiosnę mamy za oknem, zaczaruj kogoś i się przeprowadzaj do siebie :) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 8 godzin temu, DORA1020 napisał: Chcialam zrobic Brysiowi ogloszenia na olx wyroznione,bo wszystkie juz sie skonczyly na 3 miasta koszt wyroznionych 24zl Krakow,W-wa,Wroclaw Skontaktuj sie z elik, ona Ci wysle pieniazki na wyroznianie ogloszen. Quote
elik Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Dora pisała o tym do mnie ale prosiłam, żeby napisała o tym na wątku, bo o sprawach finansowych należy informować wszystkich zainteresowanych :) Dora, prosiłam o nr konta, na które mam przelać kasę :) Quote
elik Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Dzisiaj zrobiłam przelew na kwotę 24,00 zł na podane przez Dorę konto. Dora bardzo proszę potwierdź na wątku, gdy otrzymasz kasę :) Quote
DORA1020 Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 O 4.04.2016o11:16, elik napisał: Dzisiaj zrobiłam przelew na kwotę 24,00 zł na podane przez Dorę konto. Dora bardzo proszę potwierdź na wątku, gdy otrzymasz kasę :) Ok. Dziekuje. wyroznilam juz na Krakow i zrobilam ogloszenie na Radom chyba oglosze go na inne zachodnie przygraniczne miasta,bo lepiej zawiezc,niz zeby siedzial w hoteliku,tak dlugo jak Daktylek. I DS Snikersa nie wypalil,a kochany Piracik wraca z adopcji:( Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 1 minutę temu, DORA1020 napisał: Ok. Dziekuje. wyroznilam juz na Krakow i zrobilam ogloszenie na Radom chyba oglosze go na inne zachodnie przygraniczne miasta,bo lepiej zawiezc,niz zeby siedzial w hoteliku,tak dlugo jak Daktylek. I DS Snikersa nie wypalil,a kochany Piracik wraca z adopcji:( Dziękuje za ogłoszenia. Brys może jechać nawet na Pomorze. Jakby co to pomogę w transporcie. Pozatym Brys ma trochę w specjalnej skarpecie na takie wydatki. :) Quote
DORA1020 Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Tak,porobie mu ogloszenia w miare mozliwosci czasowych na rozne miasta i tak ze wszystkimi szczebrzeszyniakami, to ogloszenie na Radom http://olx.pl/oferta/ten-maly-psiaczek-szuka-domu-CID103-IDeT7wN.html Quote
elik Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 4.04. wpłynęło dla Brysia 15,00 zł od mdk8. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
DORA1020 Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 12 minut temu, elik napisał: 4.04. wpłynęło dla Brysia 15,00 zł od mdk8. Bardzo serdecznie dziękujemy Przylaczam sie do podziekowan:) zrobilam Brysiaczkowi ogloszenie na Lodz http://olx.pl/oferta/maly-kochany-psiaczek-czeka-na-dom-CID103-IDeUh4W.html moglby mi ktos napisac tekst do ogloszen,krotki,ale chwytajacy za serce? Te,ktore napisala Tyska juz wykorzystywalam w ogloszeniach a olx kasuje ogloszenia gdzie sa takie same teksty ,a na rozne miasta takze do kazdego ogloszenia potrzebny nowy tekst,a ja juz naprawde niew mam pomyslow na nowe Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Piekne ogloszenie Brysia. Zeby tylko pomoglo w znalezieniu kochajacego domku. Quote
DORA1020 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 O 6.04.2016o16:59, andegawenka napisał: Bryś w kwietniowym numerze. Dziekuje andegawenka,ze znalazlas to ogloszenie:) zawsze to dodatkowa szansa. 1 Quote
andegawenka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 2 minuty temu, DORA1020 napisał: Dziekuje andegawenka,ze znalazlas to ogloszenie:) zawsze to dodatkowa szansa. Mogę Ci wysłać czasopismo, chcesz? :) Quote
DORA1020 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Spotkalam dzisiaj kobiete,u ktorej byl Brys. Na rekach niosla szczeniaczka, tak ok. 2 miesiecznego ,zapytalam skad go ma. odpowiedziala,ze g.... mnie to obchodzi,ukradlam jej Brysia,to sobie wziela inego:( Kobieta bezdomna,nie majaca srodkow do zycia,alkoholiczka,sama zyjaca w nedzy i na lasce innych ludzi wziela sobie pieska. Jak byl u niej Brys to codziennie zanosilam mu jedzenie,co teraz bedzie? Nie wiem...... Quote
andegawenka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Ręce opadają i wyć się chce :( Powinny być zezwolenia na posiadanie psa!!! Quote
DORA1020 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Ja juz nie mam sily nawet wyc... we wsi w poblizu Szczebrzeszyna na jakiesj poseji jest 5 dzikich suczek,ktore sie rozmnazaja/ i nie piszcie o gmnie,nic nie zrobia i nikt ich z tego nie rozliczy/ i bylo 5 dzikich dwumiesiecznych szczeniaczkow,dzieki pomocy jednej z warszawskich fundacji 4 zostaly zlapane,zostal jeden,schowal sie w dziurze,i jego juz nikt nie zabierze....:( prawdopodobnie zostanie tam sam.... Quote
wiolhelm170 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Gmina zrobi.Zabierze do schroniska. Co innego ma zrobić gmina? Moim zdaniem powinnaś zgłosić do schroniska. Tam będą wysterylizowane. Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 7 godzin temu, DORA1020 napisał: Spotkalam dzisiaj kobiete,u ktorej byl Brys. Na rekach niosla szczeniaczka, tak ok. 2 miesiecznego ,zapytalam skad go ma. odpowiedziala,ze g.... mnie to obchodzi,ukradlam jej Brysia,to sobie wziela inego:( Kobieta bezdomna,nie majaca srodkow do zycia,alkoholiczka,sama zyjaca w nedzy i na lasce innych ludzi wziela sobie pieska. Jak byl u niej Brys to codziennie zanosilam mu jedzenie,co teraz bedzie? Nie wiem...... To jest straszne. Biedny szczeniaczek :( Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 26 minut temu, teresaa118 napisał: Poszla stala dla Brysia na kwiecien Twoja pięćdziesiątka już jest na koncie Brysia :) Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
DORA1020 Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 15 godzin temu, teresaa118 napisał: Poszla stala dla Brysia na kwiecien Dziekujemy...:) elik juz wyslala przepiekne rozyczki. Quote
Tyśka) Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Tragedią jest to, że psy sa ogólnodostępne, a ludzie nadal oddają szczeniaki w byle jakie ręce :( Quote
elik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Mam odpowiedź na ogłoszenie Brysia Dobry wieczór :-) mam córeczkę 20miesiecy, wychowywała się z psem. Szanuje i dba o zwierzęta. Ale czy Brys nadaje się do domu z tak małym dzieckiem ? :-) pozdrawiam,Daria Myślenice. Co sądzicie ? Zapytałam o nr telefonu, bo nie wiem co ta pani ma na myśli pytając, czy Brysiu nadaje się do takiego małego dziecka. Na pewni nie będzie stanowił zagrożenia dla dziecka, ale czy o to chodzi tej pani ? Quote
Recommended Posts