Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nie ma za co :) Miejmy nadzieję, że niedługo nie będziesz musiała mieć takich obaw, Doro (bo chłopaczek trafi do siebie). Nikt nie dzwoni w sprawie Brysia? Quote
DORA1020 Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Niestety nikt....ale miejmy nadzieje.........wazne,ze ogloszenia ida....... Quote
DORA1020 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ja mam kołdre post 22 A mozesz ja wyslac? Quote
yucca Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zaglądam z zaproszenia Ewy, śliczny chłopak z Brysia. Quote
Xibalba Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zaglądam wieczorem do psiaczka :) Trzymam kciuki, oby ktoś go dostrzegł Quote
DORA1020 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Oczywiscie, tylko gdzie? Juz podalam adres.Dziekuje Mela... :) Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Trzymaj się psiaczku. Na pewno dobry dom dla Ciebie się znajdzie :) Quote
anica Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Uwaga!!!!! proszę kto może niech jeszcze wyśle mejla to naprawdę tylko ... minuta! a może uratowane , życie?! Doświadczenia na zwierzętach! więcej na wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/144675-sos-bez-budy-na-%C5%82a%C5%84cuchu-dom-stoi-w%C5%82a%C5%9Bciciel-jest-pies-umiera-jamnica-podkarpackie/page-31 Doprawdy nie mogę uwierzyć, że w 21 wieku coś takiego chcą zrobić w kraju ponoć nowoczesnym, ponoć w Unii Europejskiej, w kraju ponoć ceniącym anjwyżej przykazania dekalogu itp. Można przekopiować całą listę adresów do swojego e-maila (wszystkie razem jak leci), treść przekopiuj lub wpisz własną, podpisz się i wysyłasz. Mam większą listę adresatów: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] Mam jeszcze inny tekst, krótki gdyż obawiam się, że ten dłuższy może przejść bez czytania: "Szanowna Pani Senator/Szanowny Panie Senatorze, Jako wyborca, składam niniejszym sprzeciw próbom wprowadzenia zmian w ustawie o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowych lub edukacyjnych! Zwracam się do z prośbą o odrzucenie poprawek do ustawy, które obniżą ochronę zwierząt doświadczalnych w Polsce. Wprowadzenie ich jest nie tylko sprzeczne z Dyrektywą Parlamentu Europejskiego i Rady 2010/63/UE, sprzeczne z wolą narodu, którą wielokrotnie wyrazili Polacy podpisując petycje w tej sprawie, manifestując swą wolę na ulicach i wypowiadając się w internecie, ale i sprzeczne z obowiązującymi w naszym kraju od wieków zasadami miłosierdzia, zakazu zabijania i zadawania cierpienia. Jestem przeciwna wprowadzaniu tylnymi drzwiami, po cichu, za plecami społeczeństwa, zmian narażających nas Polaków na kpinę (i słuszną) na arenie międzynarodowej i tworzących z Polski kraju zaściankowego z przestarzałymi prawami. Dokonano już tylu eksperymentów, że czas najwyższy, aby w dobie internetu naukowcy, zamiast zadawać znowu nieuzasadniony ból, usiedli przed komputerem i poszukali prac naukowych, w których identyczne eksperymenty są już opisane. W dobie internetu jest to zabawnie proste, wystarczy tylko chcieć. Z poważaniem," Quote
sharka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania...ńskich-do-1701/ Quote
Xibalba Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zaglądam do psiny wieczorem :) czy coś się zmieniło? Jakieś propozycje domów? Quote
elik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Aż dziw, że nie ma telefonów. Psiaczek śliczny i telefon nie powinien milknąć !!! Quote
DORA1020 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Ja tak sie dziwie juz 2 lata... :( Quote
elficzkowa Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Witaj piękny. Niech nowy tydzień przyniesie dobre wieści. Quote
DORA1020 Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Mimo,ze Brys przebywa w melinach,to jest wesolym i zadowolonym psiakiem.Ale nie moze tam zostac,jedzenie zaniose,ale jeszcze szczepienie,odpchlanie,odrobaczanie,leczenie w razie choroby.Tego psiak przebywajac tam nigdy nie bedzie mial.Marzy mi sie dla niego dobry domek. Quote
DORA1020 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Mam jeszcze jeden smutny watek... :(http://www.dogomania.com/forum/topic/72768-polska-wies-glodujace-psy/page-33#entry16015673 Quote
DORA1020 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Mela Jakimiuk,to chyba od Ciebie przyszly koldry dla p.Moniki?Dziekuje bardzo... :)Jeszcze nie zanioslam,nie mialam czasu.Moze jutro mi sie uda. Quote
DORA1020 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Czasami go widze jak gania po ulicy,na dworze jest cieplo,wiec go p.Monika wypuszcza. A to nie jest dobre,bo jeden poglaska psiaka,a inny przegoni. Widzialam jak kobieta,ktroa szla z yorkiem,tupala na Brysia a on biedak uciekal az sie kurzylo. Tak jest jak pies biega po ulicy. Jak Brysia nie widze jedzenie zostawiam przy drzwiach. I gdzies ta nadzieja sie tli,ze psiak w koncu sie doczeka. Quote
DORA1020 Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Czy ktos jeszcze zaglada do psiaka?...:( Quote
elficzkowa Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja zaglądam i mam nadzieję, że domek się pojawi dla cudnego Brysia Quote
Recommended Posts