Jump to content
Dogomania

Maszeńka, sunia z ruchliwego skrzyżowania za TM :( Będziesz zawsze w naszych sercach [*]

Recommended Posts

Posted

Chciałam dzisiaj wstawić fakturę za poniedziałkową wizytę u weta, ale niestety zapadła się chyba pod ziemie :(
Nie mam pojęcia co z nią zrobiłam. Ostatnio moje myśli krążą wokół Megi.
Jak nie znajdę to przy okazji kolejnej wizyty u weta poproszę o duplikat ( faktura była na kwotę 54zł)

Wcale Ci się nie dziwię. Śmierć psiaka, z którym było się bardzo blisko, to ogromna trauma :(
Nadzieja w tym, że czas leczy rany.
  • Upvote 1
Posted

zaglądam sobie do Maszeńki kochanej :)

Witamy sardecznie Ciocię Martikę :)

A ja wpadłam sobie właśnie, żeby podziękować Cioteczkom, które na Twoim bazarku wykupiły cegiełki dla Maszeńki

Nufka - wpłacone 30 zł
koja - wpłacone 10 zł
Olena84 - wpłacone 20 zł
caha - wpłacone 5 zł
milagros19853201 - wpłacone 6 zł

W sumie 71 zł

Bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie naszej Maszeńki :) :) :)
Posted

Ale fajnie czyta się teraz tytuł :) Maszeńka...:)

Prawda ? :P
Sunia nie jest już bezimienną :)
Piękna sunia, piękne imię :)

Nie mogę znieść tego, że nie mam Jej banerku w podpisie :( :(
Posted

Majątek suni powiększyły wpłaty:

50,00 zł - agat21
20,00 zł - Olena84

Tym sposobem na koncie suni jest obecnie 352,00 zł.

Jutro odszukam na wątku f-rę za sterylizację i dzięki Wam, będzie ja można uregulować :)

Bardzo serdecznie dziękuję :) :) :)

Posted

Upisałam się i wzięło i zniknęło :( :( :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

A pisałam, że jestem w stresie, bo niezbyt dobrze stoją finanse Maszeńki :(
Podliczyłam sumę faktur od weta do zapłaty i okazuje się, że jest do uregulowania niebagatelna kwota 609,- zł za to co już Maszeńka miała zrobione, a czekają ją jeszcze dalsze zabiegi weterynaryjne - czyszczenie zębolków i kto wie, może jeszcze jedna operacja :(
Obecnie na koncie Maszy jest tylko 362,- zł. Są przewidywane wpłaty z bazarków, ale ile i kiedy będą na koncie suni ?

Bardzo gorąco proszę pomóżcie wyjść suni z długów :) :)

Posted

Elu z mojego bazarku będzie 180 kilka złotych. Prosiłam w wysyłanych PW aby wpłacać w ciągu 5 dni i mam nadzieję że cioteczki nie zawiodą :)

Podobno już dzisiaj mają być jakieś wpłaty :)

Posted

A jak sunia się czuje? Doszła już do siebie po zabiegu?

Sunia już chyba zapomniała, że miała zabieg, a na pewno zapomniała, że coś Jej dolegało :)
Czekamy na wynik badania histopatologicznego i związaną z tym wynikiem, decyzję wetki w sprawie ewentualnej kolejnej operacji usunięcia guza z jamy brzusznej.

Jeśli to mogłoby pomóc - mogę komuś wysłać paczkę z ciuszkami na bazarek. Sama się niestety bazarku ciuszkowego się nie podejmę :(

Bardzo dziękuję Nutusiu :) Ogromnie żałuję, że nadal niedostępne są dla mnie żadne opcje na dogo, poza pisaniem :(
Będę szukała kto zechce zrobić bazarek z dostarczonych rzeczy.
Bardzo dziękuję :)
Posted

Poszlo pare groszy na potrzeby Maszenki i Kaji. Tak sobie wykombinowalam, ze to te samo Konto. Chyba, ze jest inaczej. Prosze skorygowac

Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie dla suniek :) :) One tego bardzo potrzebują. Serdecznie dziękuję :) :)
Ze względów organizacyjnych, każdy psiak ma swoje indywidualne konto. Zrobię stosowny przelew części kwoty na konto drugiej suni :)
Posted

Elu z mojego bazarku będzie 180 kilka złotych. Prosiłam w wysyłanych PW aby wpłacać w ciągu 5 dni i mam nadzieję że cioteczki nie zawiodą :)
Podobno już dzisiaj mają być jakieś wpłaty :)

Wielkie dzięki :) :)
Martwiłam się, bo dopiero początek drogi suni do własnego domu, a już dług :(
Wierzę, że dzięki Waszej pomocy wszystko się nam uda :) :)

Czy mogłabyś wkleić link do tego bazarku ? :)
Posted

Poszlo pare groszy na potrzeby Maszenki i Kaji. Tak sobie wykombinowalam, ze to te samo Konto. Chyba, ze jest inaczej. Prosze skorygowac

Ładne mi parę groszy :)

To cała stówa :) :) Bardzo serdecznie dziękuję, to wielka kwota :)
Proszę o sugestie, jak mam podzielić, czy po połowie ?
Posted

Fajnie - to ja czekam na adresik do ewentualnej wysyłki. Paka będzie duża ;)

Bardzo dziękuję Nutusiu :)
Jeśli dobrze pamiętam, to Bogusik proponowała zorganizowanie bazarku dla Maszeńki.
Sama mam kilka rzeczy i może mogłabym dodać.
Posted

Teraz byłam na pierwszej stronie wątku i nie widzę tam mojej wpłaty.Ciocia elik możesz sprawdzić,czy nie masz ode mnie wpłaty?Przelew robiłam 30 grudnia dla Ergo /dotarła/ i dla Maseńki

Posted

Bardzo dziękuję Nutusiu :)
Jeśli dobrze pamiętam, to Bogusik proponowała zorganizowanie bazarku dla Maszeńki.
Sama mam kilka rzeczy i może mogłabym dodać.

Ja bardzo chętnie zrobię bazarek,ale z gotowych zdjęć i opisów.Nie mogę już obarczać Anula,bo i tak ma jeszcze sporo fantów,które musi obfocić i opisać,a nie ma kiedy to zrobić...

Posted

Teraz byłam na pierwszej stronie wątku i nie widzę tam mojej wpłaty.Ciocia elik możesz sprawdzić,czy nie masz ode mnie wpłaty?Przelew robiłam 30 grudnia dla Ergo /dotarła/ i dla Maseńki

Dzięki temu, że każdy psiak ma swoje konto, bez sprawdzania wpłat w banku mogę powiedzieć, że stan konta w banku zgadza się ze stanem konta na wątku, czyli wszystkie wpłaty jakie wpłynęły do banku na konto Maszeńki, są zanotowane na wątku.

Ażebyś i Ty miała tą pewność bardzo proszę podaj inicjały imienia i nazwiska i miejscowość, albo Twoje pełne dane na PW to przepatrzę każda wpłatę na koncie Maszki.
A może wpłaciłaś nie na konto Maszki ? Podaj proszę nr konta, na które wpłaciłaś ok ?