elik Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Chciałam dzisiaj wstawić fakturę za poniedziałkową wizytę u weta, ale niestety zapadła się chyba pod ziemie :( Nie mam pojęcia co z nią zrobiłam. Ostatnio moje myśli krążą wokół Megi. Jak nie znajdę to przy okazji kolejnej wizyty u weta poproszę o duplikat ( faktura była na kwotę 54zł) Wcale Ci się nie dziwię. Śmierć psiaka, z którym było się bardzo blisko, to ogromna trauma :( Nadzieja w tym, że czas leczy rany. 1 Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 zaglądam sobie do Maszeńki kochanej :) Quote
elik Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 zaglądam sobie do Maszeńki kochanej :)Witamy sardecznie Ciocię Martikę :) A ja wpadłam sobie właśnie, żeby podziękować Cioteczkom, które na Twoim bazarku wykupiły cegiełki dla Maszeńki Nufka - wpłacone 30 zł koja - wpłacone 10 zł Olena84 - wpłacone 20 zł caha - wpłacone 5 zł milagros19853201 - wpłacone 6 zł W sumie 71 zł Bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie naszej Maszeńki :) :) :) Quote
Bogusik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ale fajnie czyta się teraz tytuł :) Maszeńka...:) Quote
elik Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Ale fajnie czyta się teraz tytuł :) Maszeńka...:)Prawda ? :P Sunia nie jest już bezimienną :) Piękna sunia, piękne imię :) Nie mogę znieść tego, że nie mam Jej banerku w podpisie :( :( Quote
elik Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Majątek suni powiększyły wpłaty: 50,00 zł - agat21 20,00 zł - Olena84 Tym sposobem na koncie suni jest obecnie 352,00 zł. Jutro odszukam na wątku f-rę za sterylizację i dzięki Wam, będzie ja można uregulować :) Bardzo serdecznie dziękuję :) :) :) Quote
Gabi79 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zapraszam na skromny bazarek dla Maszeńki http://www.dogomania.com/forum/topic/144836-ciuszki-i-nie-tylko-dla-maszki-zgarni%C4%99tej-z-ulicy-do-2101-godz00/ Quote
Magolek Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Czytam wątek od jego powstania i trzymam kciuki za maleńką. :) Cieszę się, że jest lepiej. Głaski przesyłam babuleńce. :) Quote
Martika&Aischa Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Maszeńko cały czas trzymam kciuki za Twoje zdrówko :* :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Upisałam się i wzięło i zniknęło :( :( :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr A pisałam, że jestem w stresie, bo niezbyt dobrze stoją finanse Maszeńki :( Podliczyłam sumę faktur od weta do zapłaty i okazuje się, że jest do uregulowania niebagatelna kwota 609,- zł za to co już Maszeńka miała zrobione, a czekają ją jeszcze dalsze zabiegi weterynaryjne - czyszczenie zębolków i kto wie, może jeszcze jedna operacja :( Obecnie na koncie Maszy jest tylko 362,- zł. Są przewidywane wpłaty z bazarków, ale ile i kiedy będą na koncie suni ? Bardzo gorąco proszę pomóżcie wyjść suni z długów :) :) Quote
EVA2406 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 A jak sunia się czuje? Doszła już do siebie po zabiegu? Quote
Nutusia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Jeśli to mogłoby pomóc - mogę komuś wysłać paczkę z ciuszkami na bazarek. Sama się niestety bazarku ciuszkowego się nie podejmę :( Quote
teresaa118 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Poszlo pare groszy na potrzeby Maszenki i Kaji. Tak sobie wykombinowalam, ze to te samo Konto. Chyba, ze jest inaczej. Prosze skorygowac Quote
b-b Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Elu z mojego bazarku będzie 180 kilka złotych. Prosiłam w wysyłanych PW aby wpłacać w ciągu 5 dni i mam nadzieję że cioteczki nie zawiodą :) Podobno już dzisiaj mają być jakieś wpłaty :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 A jak sunia się czuje? Doszła już do siebie po zabiegu?Sunia już chyba zapomniała, że miała zabieg, a na pewno zapomniała, że coś Jej dolegało :) Czekamy na wynik badania histopatologicznego i związaną z tym wynikiem, decyzję wetki w sprawie ewentualnej kolejnej operacji usunięcia guza z jamy brzusznej. Jeśli to mogłoby pomóc - mogę komuś wysłać paczkę z ciuszkami na bazarek. Sama się niestety bazarku ciuszkowego się nie podejmę :(Bardzo dziękuję Nutusiu :) Ogromnie żałuję, że nadal niedostępne są dla mnie żadne opcje na dogo, poza pisaniem :( Będę szukała kto zechce zrobić bazarek z dostarczonych rzeczy. Bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Poszlo pare groszy na potrzeby Maszenki i Kaji. Tak sobie wykombinowalam, ze to te samo Konto. Chyba, ze jest inaczej. Prosze skorygowacBardzo serdecznie dziękuję za wsparcie dla suniek :) :) One tego bardzo potrzebują. Serdecznie dziękuję :) :) Ze względów organizacyjnych, każdy psiak ma swoje indywidualne konto. Zrobię stosowny przelew części kwoty na konto drugiej suni :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Elu z mojego bazarku będzie 180 kilka złotych. Prosiłam w wysyłanych PW aby wpłacać w ciągu 5 dni i mam nadzieję że cioteczki nie zawiodą :) Podobno już dzisiaj mają być jakieś wpłaty :)Wielkie dzięki :) :) Martwiłam się, bo dopiero początek drogi suni do własnego domu, a już dług :( Wierzę, że dzięki Waszej pomocy wszystko się nam uda :) :) Czy mogłabyś wkleić link do tego bazarku ? :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Poszlo pare groszy na potrzeby Maszenki i Kaji. Tak sobie wykombinowalam, ze to te samo Konto. Chyba, ze jest inaczej. Prosze skorygowac Ładne mi parę groszy :) To cała stówa :) :) Bardzo serdecznie dziękuję, to wielka kwota :) Proszę o sugestie, jak mam podzielić, czy po połowie ? Quote
Nutusia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Fajnie - to ja czekam na adresik do ewentualnej wysyłki. Paka będzie duża ;) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Wpłynęło z Twojego bazarku b-b 16,5 zł od Rodzice. Na którym bazarku mam potwierdzić wpłatę ? :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Fajnie - to ja czekam na adresik do ewentualnej wysyłki. Paka będzie duża ;) Bardzo dziękuję Nutusiu :) Jeśli dobrze pamiętam, to Bogusik proponowała zorganizowanie bazarku dla Maszeńki. Sama mam kilka rzeczy i może mogłabym dodać. Quote
Bogusik Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Teraz byłam na pierwszej stronie wątku i nie widzę tam mojej wpłaty.Ciocia elik możesz sprawdzić,czy nie masz ode mnie wpłaty?Przelew robiłam 30 grudnia dla Ergo /dotarła/ i dla Maseńki Quote
Bogusik Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Bardzo dziękuję Nutusiu :) Jeśli dobrze pamiętam, to Bogusik proponowała zorganizowanie bazarku dla Maszeńki. Sama mam kilka rzeczy i może mogłabym dodać. Ja bardzo chętnie zrobię bazarek,ale z gotowych zdjęć i opisów.Nie mogę już obarczać Anula,bo i tak ma jeszcze sporo fantów,które musi obfocić i opisać,a nie ma kiedy to zrobić... Quote
elik Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Teraz byłam na pierwszej stronie wątku i nie widzę tam mojej wpłaty.Ciocia elik możesz sprawdzić,czy nie masz ode mnie wpłaty?Przelew robiłam 30 grudnia dla Ergo /dotarła/ i dla MaseńkiDzięki temu, że każdy psiak ma swoje konto, bez sprawdzania wpłat w banku mogę powiedzieć, że stan konta w banku zgadza się ze stanem konta na wątku, czyli wszystkie wpłaty jakie wpłynęły do banku na konto Maszeńki, są zanotowane na wątku. Ażebyś i Ty miała tą pewność bardzo proszę podaj inicjały imienia i nazwiska i miejscowość, albo Twoje pełne dane na PW to przepatrzę każda wpłatę na koncie Maszki. A może wpłaciłaś nie na konto Maszki ? Podaj proszę nr konta, na które wpłaciłaś ok ? Quote
Recommended Posts