Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta postać skórna chyba nie jest taka straszna, trzeba jednak badania robić co czas jakiś.

Czy boli?

Nie wiem, patrząc jak moja Zulcia miała rozwalonego kaszaka z przetoką kiedyś, bo się bruździł i w końcu trzeba było wycinać, to w ogóle nie zwracała uwagi na niego, psy skórnie są niskoczułe.

Więc miejmy nadzieję, że nie boli.

Posted

Wyniki Ergo złe. ale nie tragiczne w tym sensie, że jak sądzę doktor przebadał, obmacał Ergo i na razie nie ma nigdzie widocznych przerzutów?  Pocieszam się tym, że mój Homer miał dużego dużego złośliwego guza i od roku od operacji nic się nie dzieje. a Zośka po wycięciu guzów żyła dwa lata..dozyła 14..

Martwię się, że adopcja będzie jeszcze trudniejsza :(

Ale ten dzień jest jednym z gorszych dla mnie ostatnio. Wyniki z dziś moich psów mnie dobijają,jutro dalsza diagnostyka :(

Posted

U mnie się zaczęło 1 października, cała seria nieszczęść i teraz tylko czekam, co jeszcze.Podobno to, co cię zabije to cię wzmocni, ale ja takich "wzmacniaczy " sobie nie życzę.Z natury jestem optymistką, twardą babą, ale ....

Mam nadzieję, nie chcę myśleć inaczej, że to świństwo na łapie Ergo się nie odnowi.

Posted

Musi być dobrze.Ja mam taką złą passę, że dla równowagi teraz powinno wszystko się odwrócić.Życie to taka sinusoida, nie równia pochyła.Tak więc, moja kotka zdrowieje, tymczasy znajdują domki, Ergo jest zdrowy i jedzie do super DS-u.Na razie to wystarczy.I tak ma być!!!!

• Upvote 1
Posted

Mam nadzieję, że mastocytoma G1 to "Mastocytoma I stopnia: dobrze zróżnicowane pojedyncze guzy. Mała zdolność do dawania przerzutów i rozsiewania się po organizmie."

Posted

Mam nadzieję, że mastocytoma G1 to "Mastocytoma I stopnia: dobrze zróżnicowane pojedyncze guzy. Mała zdolność do dawania przerzutów i rozsiewania się po organizmie."

Oby tak było - ta mała zdolność jest pocieszająca.

Posted

Tak, wet oglądał Erga i wygląda na to, że wszystko ok, węzły chłonne nie są powiększone.

Trzeba być dobrej myśli. 

To bardzo ważne. Jak zmiana była jedna i została wycięta to powinno być dobrze. Dziękuję Ci Murko za opieką nad nim. Jestem tak daleko, moje zwierzaki bardzo chore, Zamartwiałabym się co z Ergo, a tak wiem, że zadbany, bezpieczny.

Posted

http://www.wykop.pl/link/2850449/porzucenie-psa-w-srodku-miasta-csi/

Mam nadzieję, że facet za to odpowie.Osoba, która to nagrała ma zgłosić to na policję.Oby!

Nie wystarczy zgłosić.Trzeba złożyc zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa podać paragrafy itd..Jak coś to masz do mnie kontakt :)

Posted

Wczoraj już na fb to widziałam, ludzie udostępniają, mam nadzieję, że znajdą drania! 

Bardzo bym chciała.Nagłośnić sprawę, ukarać dla przykładu i już.

We wtorek widziałam przez okno pieska, który przyszedł pod sąsiedni blok za dziećmi.Domagał się głasków, biegł za każdym i chciał wejść do klatki.Zanim wyszłam, dzieci gdzieś z nim poszły, myślę, że do wetki, która ma umowę z UM.Mam nadzieję, że piesek się po prostu zagubił.

[url=http://naforum.zapodaj.net/7194f59f6d98.jpg.html]7194f59f6d98.jpg[/url]

[url=http://naforum.zapodaj.net/28d8f43ab7d8.jpg.html]28d8f43ab7d8.jpg[/url]

[url=http://naforum.zapodaj.net/6b29df0718af.jpg.html]6b29df0718af.jpg[/url]

Posted

dziewczyny - seria niefortunnych zdarzeń nastąpiła, dlatego ogarnianie mojego bazarku sie megaaaa przedłużyło. Ale już ogarniam i niedługo przelew. Poprosze o nr konta Murki, bo nie widzę w pierwszych postach. Chyba, że przegapiłam?

• Upvote 1
Posted

Prawie nie śpię, walka o życie Ciapka, zdrowie Jeżyka i opieka nad resztą stada, nie mówiąc o innych obwiazkach moich sprawia że nie dam rady na razie siąść do rozliczenia Muszę choć jedną noc sie wyspać, jk to następi to zrobię rozliczenie. przpraszam musicie poczekać

Posted

Bardzo bym chciała.Nagłośnić sprawę, ukarać dla przykładu i już.

We wtorek widziałam przez okno pieska, który przyszedł pod sąsiedni blok za dziećmi.Domagał się głasków, biegł za każdym i chciał wejść do klatki.Zanim wyszłam, dzieci gdzieś z nim poszły, myślę, że do wetki, która ma umowę z UM.Mam nadzieję, że piesek się po prostu zagubił.

7194f59f6d98.jpg

28d8f43ab7d8.jpg

6b29df0718af.jpg

Oby... Ładniutki, taki cały biały. 

Posted

dziewczyny - seria niefortunnych zdarzeń nastąpiła, dlatego ogarnianie mojego bazarku sie megaaaa przedłużyło. Ale już ogarniam i niedługo przelew. Poprosze o nr konta Murki, bo nie widzę w pierwszych postach. Chyba, że przegapiłam?

Może ktoś podesłać? ja nie znam.

Posted

Już podsyłam.

• Upvote 1