Ayame Nishijima Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Nieźle, nieźle: Jest nowy ciuch, będzie sesja zdjęciowa ;) Quote
Elisabeta Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Nieźle, nieźle: Jest nowy ciuch, będzie sesja zdjęciowa ;) Ciuch nie jest nowy, Ayame... Używany... ;) ;) Elik pisała... :) Quote
elik Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ciuch nie jest nowy, Ayame... Używany... ;) ;) Elik pisała... :) ha ha ha ha :D Quote
Ayame Nishijima Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 oj, no to nowy uzywany. Tak czy inaczej można się zaprezentować w wersji ful wypas ;) Quote
elik Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Tak, czy siak, Moira zapewne będzie się wspaniale w tym ciuchy prezentowała ;) Jestem tego pewna :) Quote
Elisabeta Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja też jestem pewna. :) Ciekawe, w jakim kolorze jest ten ciuch?... ;) Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Nono... klinika full wypas :))) Jeśli chodzi o portale: u mnie najwięcej adopcji (moich tymczasów) dochodzi za pośrednictwem OLX i męczeniu na fejsbuku w różnorakich psich grupach i na własnym profilu :) Opróćz tego ogłaszam na ok. 25portalach, ale z nich jest mała odpowiedź ew. potencjalnych chętnych. Na morusku czasem ktoś jeszcze wejdzie. A na sesję Moiry czekam :) Quote
elik Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ... Ciekawe, w jakim kolorze jest ten ciuch?... ;) Moira jest tak obłędnie piękną sunią, że we wszystkich będzie jej dobrze, ale chyba najlepiej w fiolecie :) ... A na sesję Moiry czekam :) Wszyscy czekamy :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Ciuch będzie nowy - podobno już jest odpakowany i Beata obiecała dzis zrobic fotki. Jak tylko dostanę, to poprawię i wstawię tutaj. Gdzieś jeszcze mam wysłać? Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ciuch będzie nowy - podobno już jest odpakowany i Beata obiecała dzis zrobic fotki. Jak tylko dostanę, to poprawię i wstawię tutaj. Gdzieś jeszcze mam wysłać? Nowe ciuszki dla naszej dziewuszki :) Trzeba wkleić na wątek sterylkowy, a potem banerek A.S. na nasz watek. Quote
Ayame Nishijima Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Ok. poprosze link do wątku sterylkowego. A ich banerek na naszym wątku gdzie dać? W jednym poście? W pierwszym? Podajcie szczegóły, dziewczynki, to wykonam. ale jak przyjdzie mi samej szukac to może dłuuugo potrwać. Z góry bardzo dziekuję. Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ok. poprosze link do wątku sterylkowego. A ich banerek na naszym wątku gdzie dać? W jednym poście? W pierwszym? Podajcie szczegóły, dziewczynki, to wykonam. ale jak przyjdzie mi samej szukac to może dłuuugo potrwać. Z góry bardzo dziekuję. Bardzo proszę :P Zgłąszając sunię do akcji sterylizacji podaj na wątku AS podaj: • koszt • miejsce zabiegu • link do wątkuPo dofinansowaniu: • umieść banerek akcji na wątku suni (do pobrania poniższym poście) – jeśli nie umiesz – poproś moderatora • na wątku AS wstaw zdjęcie suni po sterylizacji, najlepiej w kubraku/kołnierzu" Z wątku Skarpety pobiera się załącznik, który wypełnia się u weta i razem z fakturą (tylko na sterylkę, nie na ubranko czy inne zabiegi, jaki się robi "przy okazji") wet wysyła na adres podany na stronie: Pierwszy post , tu cała procedura i załącznik do wypełnienia: http://www.dogomania...ołącz-do-akcji/ Quote
Elisabeta Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ayame, przyznaj, że Elik jest NIEZAWODNA. :) :) Czekamy na Moirę w fartuszku. ;) Quote
elik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ayame, przyznaj, że Elik jest NIEZAWODNA. :) :) Czekamy na Moirę w fartuszku. ;) Łaaaaałł Elisabeta, nie zawstadaj mnie :) Quote
elik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Chyba nie mówiłam, ale fakturę i załącznik już wysłałam do A.S. więc jak będzie zdjęcia Moiry na wątku A.S. i kasa na ich koncie, to wet dostanie swoja kaskę. Quote
Ayame Nishijima Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/HSInmrQS_SjIb3SEvceKaW0WpcEKqGPkyQDKU0Ydmz8=w1111-h833 Tu jest zdjęcie Moiry. Niestety dogo i mnie świruje, nie mogę go wstawić. Spróbuję jutro. Powiedzcie jeszcze dobre dusze skąd wziąć banerek akcjii sterylkowej, to go zamieszczę w pierwszym i w aktualnym poście. I co z innymi formalnościami, które mamy załatwić? Nie lubię odwlekać takich spraw. Quote
Elisabeta Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Nooo... :) Ale widac, że micha dla Moiry ważniejsza. ;) Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/HSInmrQS_SjIb3SEvceKaW0WpcEKqGPkyQDKU0Ydmz8=w1111-h833 Tu jest zdjęcie Moiry. Niestety dogo i mnie świruje, nie mogę go wstawić.  Spróbuję jutro. Powiedzcie jeszcze dobre dusze skąd wziąć banerek akcjii sterylkowej, to go zamieszczę w pierwszym i w aktualnym poście. I co z innymi formalnościami, które mamy załatwić? Nie lubię odwlekać takich spraw.Zdjęcie Moiry trzeba wkleić na watek sterylkowy. A formalności co trzeba było - wysłać fakturę i załącznik - już załatwiłam. Pisałam o tym w poprzednim poście. Banerka A.S. faktycznie nie ma tam, gdzie powinien być. Zapytałam gdzie można go skopiować, czekam na odpowiedź. Banerek trzeba wkleić do pierwszego postu dopiero po sfinansowaniu sterylki. Quote
malagos Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 A jak Mojra po sterylce, już wygojona ranka? Quote
Ayame Nishijima Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Nie pytałam dziś, ale z tego co dowiedziałam się wcześniej, to goiło sie jak... jak na psia czyli super :) Wiem, że i humor i apetyt dopisywał :) Quote
elik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ... Tu jest zdjęcie Moiry. Niestety dogo i mnie świruje, nie mogę go wstawić. Spróbuję jutro... Małą instrukcję jak wkleić zdjęcie na wątek, gdy ono nie chce się dać wkleić, napisałam chyba na wątku Chani :) Cytuję Nie kopiuj zdjęcia tylko linki do tego zdjęcia. W albumie Picasa po prawej stronie zdjęcia, które chcesz wstawić na wątek, są napisy m.in. "Tagi", a pod tym "Linki do tego zdjęcia". Jak klikniesz w to, to rozwiną się linki i wybierasz odpowiedni, wybierasz rozmiar zdjęcia, kopiujesz link i wklejasz go na wątek. Trwa to znacznie dłużej niż zwykłe wstawianie na wątek, ale jak wklejasz jedno zdjęcia, czy kilka zdjęć, to można się pobawić :) Ja chcę zrobić bazarek i mam kilkanaście o ile nie kilkadziesiąt zdjęć do wklejenia i nie mogę się zmobilizować.EDIT No i kicha :( Nie zawsze to wychodzi. Tą metodą udało mi się wkleić zdjęcia paragonu, ale zdjęć psiaka już NIE !!!! wrrrrrrrrr edne dogo Quote
ania68 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nie pytałam dziś, ale z tego co dowiedziałam się wcześniej, to goiło sie jak... jak na psia czyli super :) Wiem, że i humor i apetyt dopisywał :) To dobra wiadomość :) Quote
elik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 To dobra wiadomość :) Nawet bardzo dobra :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 No. Weszło. Jutro będę dzwonić do Beaty i wypytam jak się ma nasza dziewczynka. tymczasem kładę się spać, bo mój mózg zaczyna się rozpuszczać z przegrzania ;) Quote
Recommended Posts