argo Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 :lol: Czyżby na brak 'formy' :roll: wpływał brak 'TAKIEJ" :roll: wanny? :wink: Quote
PIKA Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 :lol: Czyżby na brak 'formy' :roll: wpływał brak 'TAKIEJ" :roll: wanny? :wink: chyba nie brak wanny, :roll: ale zimna woda w wannie :roll: Quote
00000 Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Wana jak wanna, ale ten DODATEK do niej, to rzeczywiście by się przydał 8) 8) 8) Quote
Bila Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Pagaj, helpnij troszeczkę. Jestem na 12 poziomie i muszę wypełnić jakąś zieloną tablicę. Pewnie jest w tym jakaś logika, ale ja swoim puchatkowym małym rozumkiem go nie dostrzegam :placz: Quote
00000 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Ha! Gratulacje moja droga, zaszłaś naprawdę daleko :lol: :lol: :lol: Z zieloną tablicą jest tak, że ja mam wydrukowany u siebie schemat które po kolei przyciski wciskać... ale nie mam skanera żeby Ci to wysłać, a pisanie zajęłoby dużo czasu.... zaraz coś wymyślę :roll: Quote
00000 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Bila, dawaj maila na priva, wyślę Ci zdjęcie tej ściany ze schematem przyciskania :lol: Quote
Bila Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Pagajku, wysłałam Ci maila na pv. mam nadzieję, że go dostaniesz. bo coś mi dziś komp szwankuje. :lol: :D Quote
00000 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Bila, wysłałam, teraz muszę znikać :lol: Dobrej zabawy :lol: Uzależniona kobieto :lol: :lol: :lol: Quote
Samba Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Dzewczyny! Z zielona sciana nie trzeba schematow! Przerobilysmy to z Kayla i nam wyszlo, ze wystarczy odpowiednio duza powierzchnie zazielenic. Zdaje sie, ze ma byc tych szarych mniej niz 10 i juz zadziala. Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Pagajuwielkie dzięki za schemacik. Nie dałabym sobie rady. Ale trzecie przejście laserowe mi się nie otworzyło. Jestem w pokoju za ścianą mam kluczyk, kod na ścianie, dyskietkę i nie wiem, co dalej? Quote
argo Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 BILA 8) :wink: Nie wiem CZY WIESZ!!! :roll: ... ale Twój SZEF tyz jest DGM :B-fly: :wink: :lol: :wink: Quote
00000 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Bila, masz trzy zapory laserowe, za drugą (wyłączasz ją w pierwszym pokoju z taką konsolą) jest pokój, w którym śrubokrętem obmacaj tą konsolę, powinny ci na dole odpaść metalowe klapki i tam będzies zmiała trzy przewody - oczywiście musisz mieć taki sekatorek, żeby jeden z noich przeciąć - podpowiadam - zielony... W tym też pokoju na lewo od konsoli jest ruchoma pyta, którą należy utrącić tez jakimś narzędziem a za nią kryją się schody do pokoju z lampą biurową:) Sekator jest...hmmm nie pamiętam gdzie..:( Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 pagaju, ja już to wszystko zrobiłam, jestem teraz w jakimś sekretnym pokoik, z kodem na ścianie, oświetlanym lampą, i mam śrubonek i kluczyk, ???????????????? Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 BILA 8) :wink: Nie wiem CZY WIESZ!!! :roll: ... ale Twój SZEF tyz jest DGM :B-fly: :wink: :lol: :wink: A nie wiedziałam :lol: :lol: Pewnie teraz też skrycie łupi w Motas :lol: :lol: Quote
00000 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Zapisz kod. Pójdź do pierwszego pokoju przed laserami i zrób tak, że by ostatnia zapora laserowa była wyłączona. Wróć się do pokoju z lampą i zejdź po schodkach w dół - będziesz w oststnim pokoju za laserami... Quote
PIKA Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 BILA 8) :wink: Nie wiem CZY WIESZ!!! :roll: ... ale Twój SZEF tyz jest DGM :B-fly: :wink: :lol: :wink: Ja bym sie tak nia nie przejmował Ta Pani i tak jest na wymówieniu 8) Z poważaniem Szef Bili :gent: A nie wiedziałam :lol: :lol: Pewnie teraz też skrycie łupi w Motas :lol: :lol: Nie łupi w Motas, ale łupi Twoją premię :evil_lol: Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: Nie za bardzo jest z czego łupić Quote
argo Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Nie łupi w Motas, ale łupi Twoją premię :evil_lol: EEEeee. :wink: WIDAĆ Billa 'przejęła' firmę. 8) Teraz ONA 'ustala' :roll: reguły 'gry' :wink: :lol: :roll: :lol: Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Nie łupi w Motas, ale łupi Twoją premię :evil_lol: EEEeee. :wink: WIDAĆ Billa 'przejęła' firmę. 8) Teraz ONA 'ustala' :roll: reguły 'gry' :wink: :lol: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Cały uniwerek. Uchowaj Boże. Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 :D Pagaju Wielkie dzięki za pomoc. Skończyłam. Szkoda, że to już finisz. Szłabym dalej, ale a Ty pewnie odetchniesz z ulgą. :wink: Jeszcze raz wielkie dzięki. Swietnie się bawiłąm. Quote
argo Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 ALe szkoda, że już koniec :wink: Ponoć :wink: KONIEC może byc 'tylko' w :hmmmm: :oops: albo 'lata' :lol: :wink: :gent: Quote
Recommended Posts