DagaP. Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Dzień dobry baaaardzoooooo :multi: Zapowiada się dziś piekny słoneczny dzionek, a więc smycze w dłoń i na długie spacerki z funflami marsz :Dog_run: Pozdrawiamy :hand: Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :lol: A marsz, a marsz :lol: ... A nie zapomnijta o przestawieniu zegarków :wink: :lol: Od niedzieli 31 października śpimy dłużej, ponieważ przestaje obowiązywać w Polsce czas letni środkowoeuropejski. Tego dnia wskazówki zegarów z godz. 3.00 przestawiamy na godz. 2.00. Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Na nowo zacznie on obowiązywać od 27 marca 2005 r., gdy powrócimy do czasu letniego środkowoeuropejskiego. Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego. Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października. Kraje Unii Europejskiej położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Poza Europą stosuje się go m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. :hmmmm: Ciekawe JAK bedzie w DGM ?:D Znowu bedom 'zawirowania'? :wink: Quote
Samba Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Od niedzieli 31 października śpimy dłużej, ponieważ przestaje obowiązywać w Polsce czas letni środkowoeuropejski. Tego dnia wskazówki zegarów z godz. 3.00 przestawiamy na godz. 2.00. Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Na nowo zacznie on obowiązywać od 27 marca 2005 r., gdy powrócimy do czasu letniego środkowoeuropejskiego. Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego. Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października. Kraje Unii Europejskiej położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Poza Europą stosuje się go m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. O matko, Ty faktycznie mowisz prozom... Samo Ci sie tak robi czy przemyszkowales z encyklopedii? I skad masz taki fajowy zegarek???!?!?!? :evilbat: Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :D Samba Jako człek ciongle uczący się :wink: to w sprawie 'prozy' poszedłem po rozum do głowy i wzionem przykład 'myszkowania' :lol: z ... :roll: ZGADNIJ z KOGO? :lol: :lol: :roll: A zegarek to mój patent. :roll: POCZMISTRZYNI :roll: dzieli stempelkami to ja mogem 'Pamiontkowymi zegarkami' :D Jak kcesz to mogem Cię 'oprawić' :roll: :lol: Nawet mogem wyprodukować 'dulary' z Tobom. 8) :D :roll: :lol: Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego. :o :o a co to? :o zadanie z dwiema niewiadomymi mam z rana rozwiązywać? :o Evelinka A ja dzisiaj mam znowu mam gościa z Paryżewa :D Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego. :o :o a co to? :o zadanie z dwiema niewiadomymi mam z rana rozwiązywać? :o KTO jak KTO, ale TY se z tym prostym zadankiem poradzisz. :roll: :lol: Jak odpowiesz w ciongu 10 sek. to zostaniesz uhonorowana :wink: moim OSOBISTYM, kolejnym PATENTEM :lol: jednym słowem '1 z 10 czas zaczać'. :lol: Szkoda, że spadł z anteny :evil: Witaj :D Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :o :o a co to? :o zadanie z dwiema niewiadomymi mam z rana rozwiązywać? :o KTO jak KTO, ale TY se z tym prostym zadankiem poradzisz. :roll: :lol: :o :o Ja dziemkuje za uznanie :modla: Ale powszechnie wiadomo, że ja głomb matematyczny jestem :oops: :lol: Jak odpowiesz w ciongu 10 sek. to zostaniesz uhonorowana :wink: Jakbym chciała zarabiać na matematyce to bym z głodu umarła :roll: moim OSOBISTYM, kolejnym PATENTEM :lol: pewny jesteś, że to tylko Twój patent? 8) Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :lol: :lol: AGA :o :lol: Masz kamerę czy sklikowałaś program? :o :lol: Coby nie było to 'patent' jest 'patentem' :roll: :wink: :D Słucheeej .... TO wklej Sabę jako 'Bobby' 8) ... alibo jako 'kobziarza' :lol: :D Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Nie mam kamery, ani nie zklikowałam programu :roll: Próbowałam sklikować, ale goopi jakis chce POP code ode mnie przy rejestracji, a jak wpisuje to nie chce przyjąc :evil: Tą stówe jakiś miesiąc temu dostałam w prezencie od Żaby14 :lol: Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Aleś TY 'szybka' :roll: :D i rezolutna :D :roll: :oops: :buzi: :D Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Słucheeej .... TO wklej Sabę jako 'Bobby' 8) ... alibo jako 'kobziarza' :lol: :D a proszem Cie bardzo :lol: więcej nie mam :( Quote
Samba Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Nie mam kamery, ani nie zklikowałam programu :roll: Próbowałam sklikować, ale goopi jakis chce POP code ode mnie przy rejestracji, a jak wpisuje to nie chce przyjąc :evil: Matko Bowsko! A po polsku?????!?!?!?!? Budzik wcem, ale jescem nie wybrala mordki... Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Nie mam kamery, ani nie zklikowałam programu :roll: Próbowałam sklikować, ale goopi jakis chce POP code ode mnie przy rejestracji, a jak wpisuje to nie chce przyjąc :evil: Matko Bowsko! A po polsku?????!?!?!?!? :o co po polsku?? :o Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 : co po polsku :o ?? Jak to CO ? :o :wink: Obiad. :squarewi: Schabowy z kostką. Kapusta zasmażana. Pyry hmm ... f postaci frytek lubo kartofeln ze skwareczkami, lubo ... smażone plasterki pokropione octem :roll: ekhhh ... :roll: :eating: :D Quote
PIKA Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 kartofeln ze skwareczkami, lubo ... smażone plasterki pokropione octem etam :D lepsiejsze som pieczone w piekarniku plasterki przyprawione czosnkiem i posypane majerankiem lub kminkiem (jak to woli) :eating: tylko wcześniej trza je ugotować "w mundurkach" bo ruski rok będziesz czekał jak sie upieką :wink: to lecem je przygotowywać :hand: Quote
aleb Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Argo jak ty to zrobiłeś, że piesio jest tłem budzika? :o Quote
Nova_Scotia Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Witam :) Jestem nowa...Kocham wszystkie Retrievery. Nova Scotia,Labrador,Golden najbardziej :) Nie mam psiaka tej rasy ale zamierzam sobie kupić w przysżłości :multi: Czy mogę dołączyć do Waszego grona? :angel: Quote
argo Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :) aleb Kwestia posiadania odpowiedniego programu i klikania. :wink: :D Nova_Scotia :D Witaj. :bigok: Quote
aleb Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 :) aleb Kwestia posiadania odpowiedniego programu i klikania. :wink: :D aha :P Nova Scotia witaj w naszym gronie :thumbs: Quote
argo Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 :D Aleb :) Chętnie popatrzę na Twój nowy podpis :wink: :) ŻYJETA :D ? :wink: Quote
Niebieska Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 ŻYJETA :D ? :wink: Zależy kogo się spodziewasz :wink: Quote
argo Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Żywych. 8) Chętnych do 'psot' postowych :lol: :lol: Quote
Niebieska Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Żywych. 8) Dziś można się spodziewać żywych i nie tylko :evilbat: Quote
argo Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Żywych. 8) Dziś można się spodziewać żywych i nie tylko :evilbat: Jezdes 'ghost'? :roll: :lol: :wink: Quote
Niebieska Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Jezdes 'ghost'? :roll: :lol: :wink: Nie... tu Niebieska z krwi i kości ale... kto wie kto nas tu odwiedzi po zmroku :evilbat: Quote
Recommended Posts