Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry baaaardzoooooo :multi:

Zapowiada się dziś piekny słoneczny dzionek, a więc smycze w dłoń i na długie spacerki z funflami marsz :Dog_run:

Pozdrawiamy :hand:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:

A marsz, a marsz :lol: ...

A nie zapomnijta o przestawieniu zegarków :wink:

_358049_n.jpg

Od niedzieli 31 października śpimy dłużej, ponieważ przestaje obowiązywać w Polsce czas letni środkowoeuropejski. Tego dnia wskazówki zegarów z godz. 3.00 przestawiamy na godz. 2.00.

Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Na nowo zacznie on obowiązywać od 27 marca 2005 r., gdy powrócimy do czasu letniego środkowoeuropejskiego.

Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego.

Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października. Kraje Unii Europejskiej położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Poza Europą stosuje się go m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii.

:hmmmm:

Ciekawe JAK bedzie w DGM ?:D

Znowu bedom 'zawirowania'?

:wink:

Posted

Od niedzieli 31 października śpimy dłużej, ponieważ przestaje obowiązywać w Polsce czas letni środkowoeuropejski. Tego dnia wskazówki zegarów z godz. 3.00 przestawiamy na godz. 2.00.

Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Na nowo zacznie on obowiązywać od 27 marca 2005 r., gdy powrócimy do czasu letniego środkowoeuropejskiego.

Czas od godziny 2.00 do godz. 3.00 czasu środkowoeuropejskiego będzie oznaczany dodatkową literą "a" (od godziny 2a minut 01 do godziny 3a minut 00), po czym nastąpi godzina 3 minut 01 czasu zimowego.

Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października. Kraje Unii Europejskiej położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Poza Europą stosuje się go m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii.

O matko, Ty faktycznie mowisz prozom... Samo Ci sie tak robi czy przemyszkowales z encyklopedii?

I skad masz taki fajowy zegarek???!?!?!? :evilbat:

Posted

:D Samba

Jako człek ciongle uczący się :wink:

to w sprawie 'prozy' poszedłem po rozum do głowy i wzionem przykład 'myszkowania' :lol: z ... :roll:

ZGADNIJ z KOGO? :lol: :lol:

:roll:

A zegarek to mój patent. :roll:

POCZMISTRZYNI :roll: dzieli stempelkami to ja mogem 'Pamiontkowymi zegarkami' :D

Jak kcesz to mogem Cię 'oprawić' :roll: :lol:

Nawet mogem wyprodukować 'dulary' z Tobom. 8) :D

Posted

:o :o a co to? :o zadanie z dwiema niewiadomymi mam z rana rozwiązywać? :o

Evelinka A ja dzisiaj mam znowu mam gościa z Paryżewa :D

Posted

KTO jak KTO, ale TY se z tym prostym zadankiem poradzisz. :roll: :lol:

Jak odpowiesz w ciongu 10 sek. to zostaniesz uhonorowana :wink:

_358099_n.jpg

moim OSOBISTYM, kolejnym PATENTEM :lol:

jednym słowem '1 z 10 czas zaczać'. :lol:

Szkoda, że spadł z anteny :evil:

Witaj :D

Posted

KTO jak KTO, ale TY se z tym prostym zadankiem poradzisz. :roll: :lol:

:o :o Ja dziemkuje za uznanie :modla: Ale powszechnie wiadomo, że ja głomb matematyczny jestem :oops:

Jak odpowiesz w ciongu 10 sek. to zostaniesz uhonorowana :wink:

_358099_n.jpg

Jakbym chciała zarabiać na matematyce to bym z głodu umarła :roll:

moim OSOBISTYM, kolejnym PATENTEM :lol:

pewny jesteś, że to tylko Twój patent? 8)

_358106_n.jpg

Posted

:lol: :lol:

AGA :o :lol:

Masz kamerę czy sklikowałaś program?

:o :lol:

Coby nie było to 'patent' jest 'patentem' :roll: :wink:

:D

Słucheeej .... TO wklej Sabę jako 'Bobby' 8) ... alibo jako 'kobziarza'

Posted

Nie mam kamery, ani nie zklikowałam programu :roll:

Próbowałam sklikować, ale goopi jakis chce POP code ode mnie przy rejestracji, a jak wpisuje to nie chce przyjąc :evil:

Tą stówe jakiś miesiąc temu dostałam w prezencie od Żaby14 :lol:

Posted

Próbowałam sklikować, ale goopi jakis chce POP code ode mnie przy rejestracji, a jak wpisuje to nie chce przyjąc :evil:

Matko Bowsko! A po polsku?????!?!?!?!?

Budzik wcem, ale jescem nie wybrala mordki...

Posted

Matko Bowsko! A po polsku?????!?!?!?!?

:o co po polsku?? :o

Posted
: co po polsku :o ??

Jak to CO ? :o :wink:

Obiad. :squarewi:

Schabowy z kostką. Kapusta zasmażana. Pyry hmm ...

f postaci frytek lubo

kartofeln ze skwareczkami, lubo ...

smażone plasterki pokropione octem

ekhhh ... :roll: :eating:

Posted
kartofeln ze skwareczkami, lubo ...

smażone plasterki pokropione octem

etam :D lepsiejsze som pieczone w piekarniku plasterki przyprawione czosnkiem i posypane majerankiem lub kminkiem (jak to woli) :eating:

tylko wcześniej trza je ugotować "w mundurkach" bo ruski rok będziesz czekał jak sie upieką :wink:

to lecem je przygotowywać :hand:

Posted

Witam :) Jestem nowa...Kocham wszystkie Retrievery. Nova Scotia,Labrador,Golden najbardziej :) Nie mam psiaka tej rasy ale zamierzam sobie kupić w przysżłości :multi: Czy mogę dołączyć do Waszego grona? :angel: