Martika&Aischa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Przepraszam za wcinanie się... b-b kochana :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :calus: Dziękuję :calus: Dziękuję za śliczny banerek :loveu: Quote
Nuncek Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 wesprę jednorazowo 20 zł, poprosze nr konta na priv. Quote
Nilsson Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Poproszę nr konta wyslę na razie jednorazowo . Quote
yolanovi Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Ciocia Nilsson i wujek Nuncek macie zapchane skrzynki i nie mogę Wam wysłac konta :( Quote
yolanovi Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 wesprę jednorazowo 20 zł, poprosze nr konta na priv. Poproszę nr konta wyslę na razie jednorazowo . Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc :Rose: Quote
Nilsson Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ciocia Nilsson i wujek Nuncek macie zapchane skrzynki i nie mogę Wam wysłac konta :( Ja wczoraj wyczyściłam :-) Quote
koja Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 I mamy już pierwsze wpłaty dla chłopaka: 50 zł od cioci Panna Marple, oraz 30 zł jednorazowo i 20 zł stałej od cioci? (Magdalena K) proszę się ujawnić, która to ciocia na dogo :lmaa: W poniedziałek rano wpłaciłam 20 zł za grudzień i 30 zł "na start", jestem Magdalena K - więc może to moja wpłata (zapomniałam podać nick w przelewie) ;-) Quote
yolanovi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 W poniedziałek rano wpłaciłam 20 zł za grudzień i 30 zł "na start", jestem Magdalena K - więc może to moja wpłata (zapomniałam podać nick w przelewie) ;-) Ciocia, to na pewno Twoja wpłata :) Dziękuję i zaraz zapiszę Quote
yolanovi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Na koncie Zygusia deklaracja od cioci Elficzkowej :kiss_2: Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Zygusiu gdybyś wiedział ile cioć i wujków do Ciebie przybyło :calus: Już niebawem nasz kochany bohater opuści mury schroniska :) dogrywamy szczegóły :) Quote
danusiadanusia Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 dziewczyny, ja mogę się określić, ale dopiero w następnym tygodniu ( mam dwa psiaki wyciągnięte ze schroniska, które przebywają w hotelu u Bambino k/Poznania i niestety mi deklaracje się wykruszyły!, więc ciągle dokładam do moich dziewczynek, a Kluska ma mieć badania i nie wiem co z nią będzie !) Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 dziewczyny, ja mogę się określić, ale dopiero w następnym tygodniu ( mam dwa psiaki wyciągnięte ze schroniska, które przebywają w hotelu u Bambino k/Poznania i niestety mi deklaracje się wykruszyły!, więc ciągle dokładam do moich dziewczynek, a Kluska ma mieć badania i nie wiem co z nią będzie !) ciocia nasza kochana oczywiście że tak. Wiem ile robisz dla psiaków i jak Wam ciężko :calus: Trzymam kciuki za wyniki badań Kluseczki :calus: Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Naprawdę? Może coś więcej:) Agusiu dostałyśmy namiar na hotelik od naszej Gisell4 :) cena 300 zł/ miesiąc. "do dyspozycji drewniane ocieplone domki w nich budy. Każdy domek ma swój wybieg, wiec psiaki wchodzą i wychodzą kiedy chcą. Jedzenie dostają 2 razy dziennie raz gotowane mięsko z ryzem i warzywami , drugie to pokarm suchy" Quote
yolanovi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Agusiu dostałyśmy namiar na hotelik od naszej Gisell4 :) cena 300 zł/ miesiąc. "do dyspozycji drewniane ocieplone domki w nich budy. Każdy domek ma swój wybieg, wiec psiaki wchodzą i wychodzą kiedy chcą. Jedzenie dostają 2 razy dziennie raz gotowane mięsko z ryzem i warzywami , drugie to pokarm suchy" To ja jeszcze dopiszę, że w każdym takim domku są jeszcze wstawione budki i mieszkaja po 4 pieski. Każdy domek ma swój wybieg ok 70 m. Pieski mogą wchodzić i wychodzic kiedy chcą. Hotelik znajduje się ok 38 km od Warszawy w kierunku Sochaczewa. Mamy zarezerwowane miejsce dla Zygusia. Quote
Anula Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 To fajnie,że miejsce już jest zarezerwowane,oby tylko miał biedaczek ciepło bo nadchodzi zima.A jak wygląda sprawa transportu? Quote
yolanovi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 To fajnie,że miejsce już jest zarezerwowane,oby tylko miał biedaczek ciepło bo nadchodzi zima.A jak wygląda sprawa transportu? Sprawa transportu jeszcze nie wygląda ;) Dopiero sie tym zajmiemy Quote
b-b Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Wspaniale, że szykuje się przytulne miejsce dla Zygusia :) 1 Quote
yolanovi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ja wczoraj wyczyściłam :smile: wyczyszczone, czekam na info PW poleciało :) Dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 chłopak nawet nie wie co mu tu ciocie szykują :rolleyes: Quote
Recommended Posts