ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Elu dziękuję:) Na pierwszych dwóch fotkach to też nie Gacki, na ostatnim to Bartuś. ale przecież wszystkie psiaki są warte obfocenia:) Genreralnie u Makili jes fajnie i wesoło. Całą niedzielę spędziłam z psiakami i było cudownie. Wybawiłam się, zostałam wylizana i wytarmoszona z wszystkich stron. Staramy się o profesjonalną sesję zdjęciową dla psiaków. 1 Quote
ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 A co oprócz zasilania skarbonki Gacków jeszcze ciekawego u nich się dzieje? Czy mają bieżące ogłoszenia? Czy jest jakikolwiek odzew? No cóż Gacki siedzą w hoteliku a ogłoszenia "kwitną". Miałam jeden kontakt, pojechałam kilkadziesiąt km na pa ale to był tragiczny falstart... Nawet nie warto o tym pisać :( Wszystko brzmiało pięknie , wizyta pokazała poważny problem.... Quote
ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 W sumie trudno coś pisać bo nie wiem co. Psiaki bezpieczne ale domów nie widać. Mam nadzieję ,że w końcu ktoś rzeczowy pokocha chłopaków. Rozdzielanie ich to wg mnie zły pomysł. Quote
Mazowszanka13 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Tak, ewu. Rozdzielenie, to byłaby wielka krzywda dla nich. Quote
Panna Marple Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Też nie chcę myśleć o rozdzieleniu chamecków :) Quote
ewu Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Na jednym ze zdjęć, w tle Gacków ze mną widać "podwozie" Romusia:) Potem Romuś podreptał do domu żeby z balkonu razem z Oldem obserwować podwórko:) Żałuję,że nie miałam kamery:) Romuś jest komiczny a w zestawie z dziaduniem "filującym" zza barierek balkonu wyglądał przezabawnie. Quote
ewu Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Gacki już odpuściły Romusiowi i są ze wszystkimi w dobrej komitywie. Co innego wróg za płotem:) Quote
ewu Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Dzisiaj był telefon o Gacki, bardzo miły Pan chciał dla Teściów, długo mówiło o nierozdzielaniu i wszystko było cudne do momentu jak spytałam o to gdzie miałyby mieszkać w bloku , czy domku. Odpowiedź :" w budzie ale ocieplanej"....:( I po sprawie:( Quote
elik Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Masz rację. Gacusie nie do budy są przeznaczone i nie dla teściów - starszych ludzi. Gacki to młode, żywiołowe psiaczki, które potrzebują dużo zabaw, spacerów, ruchu. a tego starsi ludzie im nie zapewnią. Quote
Ewa Marta Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Dzisiaj był telefon o Gacki, bardzo miły Pan chciał dla Teściów, długo mówiło o nierozdzielaniu i wszystko było cudne do momentu jak spytałam o to gdzie miałyby mieszkać w bloku , czy domku. Odpowiedź :" w budzie ale ocieplanej".... :( I po sprawie:( Masz rację, Gacki zdecydowanie powinny mieszkać w domu:) Quote
elik Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dzisiaj majątek Gacusiów powiększył się o 10,00 zł od Mazowszanka13. Bardzo dziękujemy :) Quote
elik Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Dzisiaj majątek Gacusiów powiększył się o 20,00 zł od Dulska. Bardzo dziękujemy :) Quote
ewu Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Bardzo dziękuję w imieniu Gacków. Gacki zostały odrobaczone. 4 dni po tabletce( 4zł za tabletkę) czyli po 16 zł za jednego psiaka. Razem 32 zł do zwrotu dla Makili. Quote
ewu Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Zaczynam się poważnie martwić, widzę,że część stałych deklaracji nie jest wpłacana, jedna ta największa to nawet od stycznia.... Jeżdżę do Gacków, odwiedzam je , widzę jak są szczęśliwe. Nie wyobrażam sobie co się stanie jak braknie funduszy, ja nie dam rady udźwignąć kolejnych opłat. Quote
elik Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Zaczynam się poważnie martwić, widzę,że część stałych deklaracji nie jest wpłacana, jedna ta największa to nawet od stycznia.... Jeżdżę do Gacków, odwiedzam je , widzę jak są szczęśliwe. Nie wyobrażam sobie co się stanie jak braknie funduszy, ja nie dam rady udźwignąć kolejnych opłat. Może dobrze byłoby napisać PW z przypomnieniem o zaleganiu z wpłatami ? Quote
ewu Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Może dobrze byłoby napisać PW z przypomnieniem o zaleganiu z wpłatami ? Napisz Elu. Gackom jest naprawdę dobrze, biegają po ogrodzie , bawią się, są przeszczęśliwe . Quote
Ewa Marta Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ewu, jakoś musimy dać radę. Postaram się w najbliższym czasie wpłacic coś dodatkowo na Gacusie. Muszą mi jednak wpłynąć na konto pieniądze. Quote
elik Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Od edek wpłynęła kwota 20,00 zł - deklaracja za IV i V. Bardzo dziękujemy Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Wpłaciłam dzisiaj 50 zł dla Gacusiów poza stałymi deklaracjami:) Quote
elik Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Bardzo dziękujemy Jak kasa znajdzie się na koncie Gacusiów natychmiast dam znać :) Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Od edek wpłynęła kwota 20,00 zł - deklaracja za IV i V. Bardzo dziękujemy Edek dziękuję:):):) Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Bardzo dziękuję w imieniu Gacków. Gacki zostały odrobaczone. 4 dni po tabletce( 4zł za tabletkę) czyli po 16 zł za jednego psiaka. Razem 32 zł do zwrotu dla Makili. To rzecz jasna zapłaciłam:) Quote
Recommended Posts