halszka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Kajuni i Rodzince Cudnego Nowego Roku :) Quote
Nadziejka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Gabryniu Zdrowenka Cudownosci Spokojnosci W Nowym Roku Tobie I Lapenkom Quote
halszka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Cioteczki proszę podajcie adres działek gdzie stołowała się Kaja,znajoma poszukuję szczeniaka [url=http://up.programosy.pl/foto/bakus_1.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Cioteczki proszę podajcie adres działek gdzie stołowała się Kaja,znajoma poszukuję szczeniaka Halszko, ja wczoraj widziałam ogłoszenie Bakusia. Zadzwoniłam pod1 z podanych numerów i rozmawiałam z panią, która poszukuje Bakusia, Kajunia stołowała się na Morcinka 8 (tam są dokarmiane kotki). Natomiast działki nie wiem na jakiej są ulicy, ale jest to naprzeciw reala (Katowicka 1), obok kościoła. Oby Bakuś się odnalazł!!! Quote
AgusiaP Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Cioteczki proszę podajcie adres działek gdzie stołowała się Kaja,znajoma poszukuję szczeniaka Wiem o tym psiaczku od naszej Karolinki :( wiem, że jeździła go dzisiaj szukać. Na Legionów Polskich ja mieszkam. Jak można Wam pomóc? Kiedy był widziany na Legionów Polskich. Działki są przy ulicy 11 listopada koło cmentarza. Quote
Mysza2 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Halszko, ja też wiem od Agusi o tym psiaku, W tym świątecznym tygodniu więcej niż normalnie chadzałam z moja Sabą, Takiego psiaka nie widziałam, a zwracam uwagę na wszystkie psy. Jutro pojeżdżę i pochodzę również. Quote
Juso Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 to jest jakaś klątwa chyba :( też szukam ... tylko jakiś sygnał by się przydał... bo aktualnie nie wiemy nic ... na Legionów o ile był to był we wtorek... a to już dawno... Quote
AgusiaP Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 to jest jakaś klątwa chyba :( też szukam ... tylko jakiś sygnał by się przydał... bo aktualnie nie wiemy nic ... na Legionów o ile był to był we wtorek... a to już dawno... I jeśli to był on Justynko. Halszka jak masz jakieś aktualne wiadomości daj znać. Pewnie już to zrobiłyście, ale zapytam Hycel, Straż Miejska i schronisko w Chorzowie powiadomione kochana? Quote
Mysza2 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Cioteczki proszę podajcie adres działek gdzie stołowała się Kaja,znajoma poszukuję szczeniaka Mam super wiadomości, psiak złapany i bezpieczny , hurrrraaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
halszka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 kolejne szczęśliwe zakończenie :) Bakuś już bezpieczny :) Edit ups dopiero teraz zauważyłam,że Myszka już napisała ;) Quote
Gabi79 Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 kolejne szczęśliwe zakończenie :) Bakuś już bezpieczny :) Edit ups dopiero teraz zauważyłam,że Myszka już napisała ;) Wspaniała wiadomość!!! Tak się o niego martwiłam Quote
AgusiaP Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Niestety Bakuś dalej nie złapany :( Był sygnał, że złapały go jakieś dzieciaki, ale zanim pani Ania dojechała uciekł im. Nie jesteśmy pewni czy to on, chodziliśmy tam, pytaliśmy, ale tam lata dużo psiaków i jeden był podobny do niego. Skupiliśmy się później na Łęknicach, bo wcześniej zanim był sygnał, że jest na Robotniczej złapany, parę osób mówiło nam, że go rano widziało jak latał koło garaży i przedszkola z jakimś innym pieskiem właśnie na osiedlu. Pogoda dzisiaj była u nas fatalna czasami wiało i sypało tak, że nic nie było widać :( Biedne to psie dziecko już tak długo lata na takim zimnie :( Quote
halszka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 ooo rany faktycznie :( post na FB informujący,ze Bakuś już jest z P.Anią został usunięty....biedne psiątko :( Quote
Mysza2 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 kolejne szczęśliwe zakończenie :) Bakuś już bezpieczny :) Edit ups dopiero teraz zauważyłam,że Myszka już napisała ;) Halszko niestety nie:( Wiadomość okazała się niesprawdzona i nieprawdziwa. Przepraszam, że ją przekazałam:( Quote
AgusiaP Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Halszko niestety nie:( Wiadomość okazała się niesprawdzona i nieprawdziwa. Przepraszam, że ją przekazałam:( Elunia, ale Ty nie masz za co przepraszać, skąd mogłyśmy wiedzieć, że to wszystko tak wyglądało... Mam nadzieje, że uda się Baksika odnaleść. Coraz więcej ludzi o nim wie, Jak pytałyśmy ludzi na spacerach z psami i pokazywałyśmy jego zdjęcie, dużo osób mówiło nam, że widzą o nim z FB. Musi się udać ;) Oby tylko to był on! Quote
Juso Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Moje dzisiejsze próby znalezienia też na nic :( mój psiak po 1,5 godzinie odmówił dalszych poszukiwań bo na łapkach zrobiły się księżniczce śnieżne kuleczki i przecież z takimi nie da się chodzić... a młody musi sobie radzić przez całe dnie :( a w ogóle to wątek Kajuni i powinien być radosny a tu znowu się smutno zrobiło ... ehhh Quote
halszka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Podobno Bakuś odnalazł się w schronisku :) Quote
Beatkaa Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 dziekuje Gabi za zaproszenie na wątek Kajuni :)) Quote
Gabi79 Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 dziekuje Gabi za zaproszenie na wątek Kajuni :)) Witaj Beatko!!! Dawno mnie tu nie było. Kajunia jest kochana i cudowna. TZ-a dalej się boi, ale mnie kocha, z Melcią żyją w zgodzie [url=http://up.programosy.pl/foto/kajcia2.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/kajula_1.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/33333333333_1.jpg][/url] Melcia [url=http://up.programosy.pl/foto/11111111_7.jpg][/url] 1 Quote
Elisabeta Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 W niedzielny poranek zaglądam do Kajuni. :) Cieszę się, ze u Waszym cudnym Stadku wszystko dobrze, Gabi... :) Quote
Bogusik Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Śliczna jest Kajeczka :) A melcia ma niesamowite oczy i wąsiska :) Cudna! Quote
Mysza2 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Kajunia jest śliczna, a w realu jeszcze śliczniejsza:) Quote
Martika&Aischa Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Śliczna jest Kajeczka :) A melcia ma niesamowite oczy i wąsiska :) Cudna! Kajunia i Melcia :) śliczne dwie dziewczynki :) Quote
Recommended Posts