Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszła wpłata od Anuli - 50 zł ,bardzo dziękuje  :calus:

Od siebie przelała do Agi 300 zł ,bo Toto jest u niej  również i na moją prośbę (niedługo minie trzeci miesiąc).

No i w tej chwili generuje jednak większe koszty - głównie na podkłady i pieluchy.

W przychodni u weta mają wózeczek,jeżeli nie będzie zdecydowanej poprawy,na razie go wypożyczą ,żeby zobaczyć jak Toto sobie będzie radził z wózeczkiem.No i wypożyczą oczywiście na dłużej

Posted

Sterydy chyba zadziałały ,Toto zaczyna się delikatnie podpierać jedną nóżką.Musimy czekać czy będzie dalsza poprawa

Czyli trochu dobre wieści. Czekamy na dalszą poprawę. Zdrowiej malutki :loveu:

Posted

Toto zdecydowanie nie lubi wanny,a ze względów higienicznych ogląda ją od wewnątrz kilka razy dziennie. I o dziwo,w wannie staje na tylnych nóżkach żeby jak najszybciej się z niej wydostać.

Ale jest jeszcze jeden problem - odmawia wszelkiego jedzenia,oprócz Animonda w puszkach.

Ani kurczak,ani indyk,o wołowinie nie wspomne.

W Zoo-plusie jest teraz promocja,ale tania ta karma nie jest

Posted

Ja już nie wiem co robić.

Danusiu tak jak Ci powiedziałam przekazuję pieniądze na Toto.

Niestety to pewnie i tak stanowczo za mało:(

Nie zbierałam deklaracji, nie było wydarzenia bo wydawało się,że psiak bezpieczny.

Teraz to musztarda po obiedzie:(

Szach i mat..:(

Posted

Ja już nie wiem co robić.

Danusiu tak jak Ci powiedziałam przekazuję pieniądze na Toto.

Niestety to pewnie i tak stanowczo za mało:(

Nie zbierałam deklaracji, nie było wydarzenia bo wydawało się,że psiak bezpieczny.

Teraz to musztarda po obiedzie:(

Szach i mat.. :(

Basiu,jeszcze z mojego bazarku troszkę uzbiera się pieniążków.To zapewne kropla potrzeb,ale zawsze coś.Widziałam na wątku zbiorczym,sporo info o Tatosiu.To wszystko powinno być zamieszczane tutaj.Ten wątek smuci pustkami,a Toto potrzebuje pomocy.Na moim bazarku jest link do tego wątku,jak również cegiełki do kupienia.Ale kto wesprze biedaka,zaglądając na ten wątek...?To przecież widać... :-(

Posted

Podaję link do tego wątku na wątku zbiorczym

Elik zamówiła banerek,

Nie wiem czemu tu nas tak mało:(

A o Toto tam nie ma zbyt wielu informacji, tutaj więcej  piszemy.

Jest inny psiak o imieniu Toto na wątku Maleństw.

Ten Toto to był Wiesio ale Agnieszka nazwała go Toto i mamy dwóch Toto:)

Posted

A ja bym proponowała, by w banerku dopisać, że Tota zawiodła fundacja (nawet nie pisząc która)- może się "poczuje", bo ja cały czas twierdzę i twierdzić będę, że tak się po prostu nie robi! I nie chodzi o to, że Toto by wtedy został w schronie i pewnie dziś by go już nie było, ale przynajmniej osoby decyzyjne miałyby świadomość co je czeka...

Posted

Nie umiem go podlinkować,osobno link mi wychodzi pod banerkiem:(

Basiu to proste, choć trudno to opisać :) Ale spróbuję.

1. Trzeba skopiować adres wątku, którego banerek dotyczy, najlepiej pierwszą stronę.

2. Wejść do -Moje ustawienia-

3. Wejść do -Zmień sygnaturę-

4. Zaznaczyć dany banerek.

5. Na pasku narzędzi (w dolnej linijce) dziewiąta pozycja od lewej strony, to jakby ogniwo łańcucha z zielonym kółeczkiem. Jak się na niego najedzie kursorem, to pokazuje się napis -Link- Należy w ten link kliknąć lewym klawiszem myszki. Pojawi się okienko z pustym prostokątem (nad nim napis URL), a w nim miga kursor. W ten prostokąt należy wkleić adres wątku i kliknąć w opcję OK. Jest na dole tego okienka.

I to wszystko.

Można też w okno dialogowe na wątku wkleić banerek i tu zrobić to co opisałam w poz. 5. Następnie skopiować banerek zaznaczając go i wybierając opcję -Kopiuj- po czym wkleić do sygnatury w Moich ustawieniach.

Ważne jest, żeby wybrać opcję -Kopiuj-, a nie -Kopiuj obrazek- czy coś tam innego. Tylko opcja -Kopiuj- powoduje, że skopiuje się banerek wraz z linkiem.