Basia1244 Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Marysiu, wrzuć w wolnej chwili skany faktury i opis wizyty i badania i zalecenia, bo mi te zdjęcia nie wyszły. 1 Quote
Basia1244 Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Jeszcze dojdzie faktura za leki od weta z Malczyc. Ehhh Quote
mari23 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 mam wiadomość ze Staruszkowej Skarpety, że poszedł przelew dla Maksia - 200 złotych - jeszcze raz dziękuje !!!!!!! Maksio coraz lepiej się czuje, choć utraty wagi po nim nie widać - mam nadzieję, że do tych 10,5 kg zalecanych przez lekarza schudniemy z Maksiem :) W niedzielę dostał ostatni antybiotyk, powoli chrupie Intestinala i gotowany filet z kurczaka - od wczoraj nie było krwawych plam i kupek, chyba jelita i żołądek powoli wracają do normy. Niestety byłam zmuszona założyć mu kołnierz przedwczoraj, bo zaczął szarpać opatrunek. Do niedzieli musi z nim wytrzymać- w niedzielę zdjęcie szwów i opatrunku, oczywiście nadal ograniczenie ruchu i szczególna ostrożność. Quote
mari23 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Maksio zaliczył dzisiaj pierwszą koo po ustaniu biegunki, nie obyło się bez problemów, bo puchate futerko mu się posklejało od biegunki - miałam sporo pracy, ale już wszystko OK. Oto słodki uśmiech Maksia w twarzowym abażurku ( jak widać na zdjęciu - opatrunek już nieco ucierpiał, stąd kołnierz ) 1 Quote
mari23 Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Maksio już bez gipsu, ale z zachowaniem ostrożności i nie używaniem chorej łapki jeszcze przez 2 tygodnie. Biegunka ustąpiła, choć było źle i bałam się bardzo o Maksia. Schudł do 12,8kg, ale odchudzamy się wciąż :) Maksio wciąż mieszka z kotem, żeby zapobiec ewentualnym biegom, skokom i zabawom - jest odizolowany od psiego stadka, choć widzą się cały czas. Najbardziej zadziwia mnie to, że Maks leży spokojnie 5 cm od kota.... a kiedy był po psiej stronie - kot stanowił przecież jego główny punkt zainteresowania ;) Maksio dostał 200 złotych od Skarpety im. Talcott oraz 50 zł od Mruczki i 100 zł od Basi1244. Maksio dziękuje !!!!!!!!!!!! Quote
mari23 Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 O 17.06.2016 o 18:10, Basia1244 napisał: Jeszcze dojdzie faktura za leki od weta z Malczyc. Ehhh oto ona: Quote
asiuniab Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 O 28.06.2016 o 08:56, mari23 napisał: Maksio już bez gipsu, ale z zachowaniem ostrożności i nie używaniem chorej łapki jeszcze przez 2 tygodnie. Biegunka ustąpiła, choć było źle i bałam się bardzo o Maksia. Schudł do 12,8kg, ale odchudzamy się wciąż :) Maksio wciąż mieszka z kotem, żeby zapobiec ewentualnym biegom, skokom i zabawom - jest odizolowany od psiego stadka, choć widzą się cały czas. Najbardziej zadziwia mnie to, że Maks leży spokojnie 5 cm od kota.... a kiedy był po psiej stronie - kot stanowił przecież jego główny punkt zainteresowania ;) Maksio dostał 200 złotych od Skarpety im. Talcott oraz 50 zł od Mruczki i 100 zł od Basi1244. Maksio dziękuje !!!!!!!!!!!! Marysiu kochana, a czy dostałaś z Fundacji ode mnie dla Maksia 40 zł, w tym miesiącu raczej nie dam rady czegoś dołożyć, ale będę się starać coś skrobać 1 Quote
Basia1244 Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 Maksiu miewa się tymczasowo i wciąż bez domu stałego :( A poza tym zdrowie w normie, tylko straszliwie bał się i wciąż boi fajerwerków, wystrzałów i innych burzowych eksplozji :(. A więcej Marysia napisze. 1 Quote
mari23 Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Maksymilian kochany przeszedł ostatnio traumę - cały grudzień strzelali "sylwestrowicze", a w niedzielę - detonacje "światełka do nieba" na wprost mojego domu były tak wielkie, że wpędziły biedaka w straszną panikę :( :( ( czy tych wydanych na "światełko" pieniędzy nie można przekazać chorym dzieciom???????? 1 Quote
Maciek777 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Współczuję Maksiowi tego stresu:( Mój Baj też się panicznie boi huków. Też uważam, że to "światełko" to zbędny wydatek, a żeby było śmieszniej, te petardy są miłe dla uszu zwierząt bo w przeciwieństwie do sylwestrowych, nie budzą żadnych sprzeciwów:/ 1 Quote
mari23 Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 biedny Maksiowy ogonek musi spać na podłodze :) takie małe te posłanka produkują ;) Quote
Maciek777 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dnia 9.02.2018 o 23:16, mari23 napisał: biedny Maksiowy ogonek musi spać na podłodze :) takie małe te posłanka produkują ;) Zdjęcia nie widać:/ Quote
Recommended Posts