Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziwne...Betty nie ma ucha, a na zdjęciach które dziewczyny jej robiły przed paroma miesiącami miała oba uszka...

Mój Fazi z Radys też nie ma ucha, też lewego....Fazi równiez boi się mężczyzn (zwłaszcza w wieku 50+)...

to mnie zastanawia.

Posted

dziwne...Betty nie ma ucha, a na zdjęciach które dziewczyny jej robiły przed paroma miesiącami miała oba uszka...

Mój Fazi z Radys też nie ma ucha, też lewego....Fazi równiez boi się mężczyzn (zwłaszcza w wieku 50+)...

to mnie zastanawia.

Też to zauważyłam. I te palce poprzycinane.

Posted

Teddy dotarłna śląsk - wielkie dzięki dla Figu jak zawsze <3  powiem Wam, że nie spodziewałam się, że tak z nim źle - psychicznie dramat... pies kładzie się na ziemi i leży i się trzęsie, patrzy tylko czy nie spadną na niego jakieś razy :( tym bardziej się cieszę, że dałam się ponieść emocjom i go zabrałam :/ biedny mały miś :(

• Upvote 1
Posted

Teddy dotarłna śląsk - wielkie dzięki dla Figu jak zawsze <3  powiem Wam, że nie spodziewałam się, że tak z nim źle - psychicznie dramat... pies kładzie się na ziemi i leży i się trzęsie, patrzy tylko czy nie spadną na niego jakieś razy :( tym bardziej się cieszę, że dałam się ponieść emocjom i go zabrałam :/ biedny mały miś :(

jesteś wielka malawaszko! wierzę, że pod Twoimi skrzydłami i ten piesek dojdzie do siebie i znajdzie najlepszy dom...

szkoda go bardzo, ale teraz będzie już tylko lepiej! czy zakładasz mu osobny wątek??

Posted

dzisiaj schronisko opuściły:
TAXI
MUPPET
SZLUFKA
PASTEL
FREJA
POMPON
MAGNUS

wszystkie psiaki za wyjątkiem Magnusa pojechały do domów stałych. Magnus przeszedł pod opieke Malamutów do Adopcji :)

nastepny transport planujemy na 25 lipca :)

• Upvote 2
Posted

Dziewczyny mam prośbę. Jutro wyjeżdżam, nie będzie mnie dwa tygodnie i najprawdopodobniej będę miała bardzo słaby (albo wcale) dostęp do internetu. Czy ktoś może przejąć na ten czas wstawianie psów na wątek i przesyłanie ich do Nutusi? Jak wrócę to wezmę to z powrotem na siebie, chodzi tylko o te dwa tygodnie :)

Posted

Dziewczyny mam prośbę. Jutro wyjeżdżam, nie będzie mnie dwa tygodnie i najprawdopodobniej będę miała bardzo słaby (albo wcale) dostęp do internetu. Czy ktoś może przejąć na ten czas wstawianie psów na wątek i przesyłanie ich do Nutusi? Jak wrócę to wezmę to z powrotem na siebie, chodzi tylko o te dwa tygodnie :)

Ja mogę tu wklejać

Do Natusi też mogę wysyłać, potrzebuję tylko adres mailowy - akurat psiaki na najbliższe 2 tygodnie mam na poczcie mailowej, więc nie będzie problemu z ich wysłaniem
Posted

Pompon pozdrawia z nowego domku :) moja koleżanka go zaadoptowała i wczoraj do niej przyjechał :) mieszka teraz w Warszawie :) i powoli uczy się wszystkiego, a przede wszystkim zaufania do człowieka, a idzie mu coraz lepiej :) 

11692798_10153472000343249_383709224791111692722_10153472000428249_208341691577811692687_10153472846348249_2539336286142

A tak wyglądał:

11698547_10153472000533249_7722916511491

• Upvote 2
Posted

Ja mogę tu wklejać

Do Natusi też mogę wysyłać, potrzebuję tylko adres mailowy - akurat psiaki na najbliższe 2 tygodnie mam na poczcie mailowej, więc nie będzie problemu z ich wysłaniem

Super, wielkie dzięki :) Psiaki do Emki włącznie wysłane do Nutusi więc jesteśmy na bieżąco :)

Posted

Nie mam pojęcia o co chodzi, po raz pierwszy się z czymś takim spotykam!!!

Dostałam z olx maila, żeby potwierdzić (aktywować) ogłoszenie. Zrobiłam to i po chwili pojawił się komunikat: "Czy Twoje ogłoszenie jest aktualne? Zablokowaliśmy Twoje ogłoszenie, ponieważ otrzymaliśmy informację, że oferta albo dane kontaktowe są nieaktualne. Jeżeli ogłoszenie jest aktualne lub jeżeli chcesz sprawdzić dane kontaktowe, kliknij w poniższy przycisk "POPRAW".

Kliknęłam na "POPRAW" (niczego nie zmieniając) i kilka ogłoszeń przeszło, ale przy dziewięciu się nie udało. A przy próbie ponownego "poprawienia", pojawia się komunikat: "szukaliśmy tej strony, ale nie ma jej w naszym serwisie".

Wygląda to tak, jakby ktoś zablokował lub zgłosił, że te ogłoszenia lub dane kontaktowe są nieaktualne!!!!

Nie wiem co o tym myśleć :(