kiyoshi Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 dziwne...Betty nie ma ucha, a na zdjęciach które dziewczyny jej robiły przed paroma miesiącami miała oba uszka... Mój Fazi z Radys też nie ma ucha, też lewego....Fazi równiez boi się mężczyzn (zwłaszcza w wieku 50+)... to mnie zastanawia. Quote
malawaszka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 no faktycznie są uszka :/ biedne te psiaki :( Quote
PSYzRADYS Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 jutro kolejny transport :) jakby ktoś chciał jeszcze jakiegoś psiaka na stałe lub na tymczas, to piszcie - do godz. 13.00 mozna jeszcze wszystko załatwić. Quote
Mazowszanka13 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 dziwne...Betty nie ma ucha, a na zdjęciach które dziewczyny jej robiły przed paroma miesiącami miała oba uszka... Mój Fazi z Radys też nie ma ucha, też lewego....Fazi równiez boi się mężczyzn (zwłaszcza w wieku 50+)... to mnie zastanawia. Też to zauważyłam. I te palce poprzycinane. Quote
malawaszka Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Teddy dotarłna śląsk - wielkie dzięki dla Figu jak zawsze <3 powiem Wam, że nie spodziewałam się, że tak z nim źle - psychicznie dramat... pies kładzie się na ziemi i leży i się trzęsie, patrzy tylko czy nie spadną na niego jakieś razy :( tym bardziej się cieszę, że dałam się ponieść emocjom i go zabrałam :/ biedny mały miś :( 1 Quote
Sara2011 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Malawaszko, wielkie dzięki za opiekę na Teddim. Czy Teddy będzie miał swój wątek na FB lub Dogo? Quote
kiyoshi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Teddy dotarłna śląsk - wielkie dzięki dla Figu jak zawsze <3 powiem Wam, że nie spodziewałam się, że tak z nim źle - psychicznie dramat... pies kładzie się na ziemi i leży i się trzęsie, patrzy tylko czy nie spadną na niego jakieś razy :( tym bardziej się cieszę, że dałam się ponieść emocjom i go zabrałam :/ biedny mały miś :( jesteś wielka malawaszko! wierzę, że pod Twoimi skrzydłami i ten piesek dojdzie do siebie i znajdzie najlepszy dom... szkoda go bardzo, ale teraz będzie już tylko lepiej! czy zakładasz mu osobny wątek?? Quote
PSYzRADYS Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 dzisiaj schronisko opuściły:TAXIMUPPETSZLUFKAPASTELFREJAPOMPONMAGNUS wszystkie psiaki za wyjątkiem Magnusa pojechały do domów stałych. Magnus przeszedł pod opieke Malamutów do Adopcji :) nastepny transport planujemy na 25 lipca :) 2 Quote
Nadziejka Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Dziewczynki wklajam watus zaginionej psinki uciekl z ds w maju moze byc i w Radysach zajrzuyjcie prosze http://www.dogomania.com/forum/topic/147679-kuki-poszukiwany-moze-byc-wszedzie-radysykutno-pom%C3%B3%C5%BCcie-go-znale%C5%BC%C4%87/?p=16292878 Quote
Nutusia Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Rany, jaka radość, że tyle psiaków opuściło schron!!!! :D Quote
Marysia R. Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Dziewczyny mam prośbę. Jutro wyjeżdżam, nie będzie mnie dwa tygodnie i najprawdopodobniej będę miała bardzo słaby (albo wcale) dostęp do internetu. Czy ktoś może przejąć na ten czas wstawianie psów na wątek i przesyłanie ich do Nutusi? Jak wrócę to wezmę to z powrotem na siebie, chodzi tylko o te dwa tygodnie :) Quote
PSYzRADYS Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Dziewczyny mam prośbę. Jutro wyjeżdżam, nie będzie mnie dwa tygodnie i najprawdopodobniej będę miała bardzo słaby (albo wcale) dostęp do internetu. Czy ktoś może przejąć na ten czas wstawianie psów na wątek i przesyłanie ich do Nutusi? Jak wrócę to wezmę to z powrotem na siebie, chodzi tylko o te dwa tygodnie :) Ja mogę tu wklejać Do Natusi też mogę wysyłać, potrzebuję tylko adres mailowy - akurat psiaki na najbliższe 2 tygodnie mam na poczcie mailowej, więc nie będzie problemu z ich wysłaniem Quote
Ayam1980 Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Pompon pozdrawia z nowego domku :) moja koleżanka go zaadoptowała i wczoraj do niej przyjechał :) mieszka teraz w Warszawie :) i powoli uczy się wszystkiego, a przede wszystkim zaufania do człowieka, a idzie mu coraz lepiej :) A tak wyglądał: 2 Quote
Anula Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 O rany,ale się cieszę,że Pompon ma domek i to jaki fajny.Podziękowanie dla koleżanki za adopcję i mizianka dla Pompona proszę przesłać. Quote
Marysia R. Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ja mogę tu wklejać Do Natusi też mogę wysyłać, potrzebuję tylko adres mailowy - akurat psiaki na najbliższe 2 tygodnie mam na poczcie mailowej, więc nie będzie problemu z ich wysłaniem Super, wielkie dzięki :) Psiaki do Emki włącznie wysłane do Nutusi więc jesteśmy na bieżąco :) Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nie mam pojęcia o co chodzi, po raz pierwszy się z czymś takim spotykam!!! Dostałam z olx maila, żeby potwierdzić (aktywować) ogłoszenie. Zrobiłam to i po chwili pojawił się komunikat: "Czy Twoje ogłoszenie jest aktualne? Zablokowaliśmy Twoje ogłoszenie, ponieważ otrzymaliśmy informację, że oferta albo dane kontaktowe są nieaktualne. Jeżeli ogłoszenie jest aktualne lub jeżeli chcesz sprawdzić dane kontaktowe, kliknij w poniższy przycisk "POPRAW". Kliknęłam na "POPRAW" (niczego nie zmieniając) i kilka ogłoszeń przeszło, ale przy dziewięciu się nie udało. A przy próbie ponownego "poprawienia", pojawia się komunikat: "szukaliśmy tej strony, ale nie ma jej w naszym serwisie". Wygląda to tak, jakby ktoś zablokował lub zgłosił, że te ogłoszenia lub dane kontaktowe są nieaktualne!!!! Nie wiem co o tym myśleć :( Quote
kiyoshi Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 hmmm....ja nie mam nic takiego :( nie mam pojęcia co to może oznaczać:( Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 O! A przed wyjściem z pracy weszłam na olx z tamtego konta i co widzę?... Wszystkie ogłoszenia SĄ! Nie trafisz za tą techniką!!! :( Quote
PSYzRADYS Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ogłoszenia na olx są aktualne chyba przez 2 tygodnie, potem trzeba je odświeżyć. Maksymalnie można na raz (jednego dnia) odświeżyć 10 ogłoszen ;) Quote
Recommended Posts