Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A wiadomo do którego domu tymczasowego "Domu Tymianka"?... Niektórym z wymienionych psiaków właśnie odświeżyłam ogłoszenia na moim olx, ale niczego nie odwołuję. Czekam na potwierdzenie, że opuściły schron i wtedy zrobię miejsce na następne ;) Tylko Pompona już zdjęłam po info od Ayam :D Quote
PSYzRADYS Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nie mam pojęcia do którego domu jadą Bryza i Kubuś - mam nadzieję, że Dom Tymianka o tym napisze u siebie. Acha - i jeszcze Szlufka chyba się na czwartek załapie ;) Quote
Marysia R. Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Cudowne wieści! Będę cały tydzień mocno trzymać kciuki :) Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nie mam pojęcia do którego domu jadą Bryza i Kubuś - mam nadzieję, że Dom Tymianka o tym napisze u siebie. Acha - i jeszcze Szlufka chyba się na czwartek załapie ;) Dobrze by było to monitorować... Quote
PSYzRADYS Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Dobrze by było to monitorować... Przy okazji oddawania psiaków będzie robiona wizyta adopcyjna :) Quote
kiyoshi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 W tym tygodniu sporo psiaków szykuje się do wyjazdu. W związku z tym jeśli ktos ma zamiar robić ogłoszenia, to prosze się wstrzymać z następującymi: Bryza, Kubuś, Blue, Betty, Mona2 (nie mamy jej w galeriach), Teddy, Muppet, Pompon, Wolta, Pastel(?), Nutka, Taxi, Neron, Magnat O wyjeździe będę sukcesywnie informować ojoj:) jak super!!! :) Quote
PSYzRADYS Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 dzisiaj schronisko opuściły:BryzaKubuśBlueBettyTeddyMona2 wszystkie dzisiejsze psiaki pojechały do hotelików, fundacji bądź domów tymczasowych kolejny transport w czawartek :) 1 Quote
Marysia R. Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Aktualizacja: BAZYLIA - opuściła schronisko :) Quote
malagos Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Jak to dobrze, ze kolejne psiaki bezpieczne,i bardzo się cieszę z Teddyego. A Bazylia - to zdjecie przy nodze rozwala... Quote
malawaszka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Teddy już z grubsza ogolony z tego okropnego filcu - na skórze ma odparzenia, małe ranki, i maaasę pcheł :/ ale już dostał preparat na odpchlenie więc bye bye krwiopijcy :p Jutro dotrze do nas :) Bardzo się boi maluch, ale w nocy po cichutku zajął kanapę :p 1 Quote
Nutusia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Sialalalaaaaaa.... lecę zdejmować ogłoszenia z olx i robić miejsce dla kolejnych szczęściarzy :D Teddy - masz łeb, chłopaku ;) :) Quote
Sara2011 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Teddy już z grubsza ogolony z tego okropnego filcu - na skórze ma odparzenia, małe ranki, i maaasę pcheł :/ ale już dostał preparat na odpchlenie więc bye bye krwiopijcy :p Jutro dotrze do nas :) Bardzo się boi maluch, ale w nocy po cichutku zajął kanapę :p Cudnie, ulzyło chłopakowi bez tego pancerza :) Quote
malawaszka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Teddy a'la grzywacz chiński odmiana sznaucerowa :v haha Quote
Ayam1980 Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Moi Kochani, Blue już jest w hoteliku Emotikon smile Małgosia powiedziała o Blue, że to straszny słodziak Emotikon smile bardzo się przytula do Małgosi i zaczepia do głaskania i widać, że bardzo potrzebuje człowieka Emotikon smile Blue jest bardzo spokojna i zrównoważona i grzeczna i ma spory apetyt Emotikon smile ma piękne błękitne oczy i umaszczenie po husky, ale sierść krótka :) jesteśmy po pierwszej nocy Blue w hoteliku Emotikon smile noc była troszkę niespokojna i wszystkie psiaki dały się we znaki Małgosi Emotikon smile a od rana Blue zwiedza ogród Emotikon smile biega cały czas z nosem przy ziemi i wącha i wącha Emotikon smile próbowała wejść do domu, co może oznaczać, że w domku mieszkała Emotikon smile Jest bardzo grzeczna, taka przylepa, która cały czas chcę się przytulać! 1 Quote
Sara2011 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Teddy a'la grzywacz chiński odmiana sznaucerowa :v haha Heheh, faktycznie jak grzywacz , po misiu ani śladu :) Quote
Florentyna Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 A jaki jest Teddy? Widziałam go wczoraj przez chwilę jak odbierałam Betty i wyglądał na zobojętniałego, zrezygnowanego psa. Położony, leżał, ale może tak po prostu cierpiał, że nie miał siły już reagować. malawaszko, dobrze, że trafił pod Twoje skrzydła :) Quote
malawaszka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 trudno powiedzieć póki co jaki jest - boi się i tak właśnie reaguje - nieruchomieje, na psy nie reaguje, na koty też nie, no musi okrzepnąć i wtedy dopiero pokaże jaki jest :) Quote
Nutusia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Na razie najważniejsze, że pozbył się... "runa" :D Quote
Sara2011 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Teddiś fajny miś jest:). Strasznie mnie ujął za serce jak go zobaczyłam w tym pancerzu. W ogóle te psiaki z Radys są takie cudne a dodatkowo dziewczyny robią super fotki i cudne opisy. Quote
Florentyna Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Fajnie wygląda obstrzyżony :) A Betty ...cóż. Maleństwo. Pierwsze, co człowiek myśli widząc ją. Obroża, którą kupiłam zdecydowanie za duża, na szybko dorabialiśmy dziurkę. Betty sama słodycz. Nie ma uszka. Trudno uchwycić ją na zdjęciu, bo nie lubi aparatu. Od razu się odwraca. Pojechaliśmy od razu do weterynarza. Pchły po niej skakały. Odrobaczyliśmy (sama grzecznie zjadła tabletkę), zakropliliśmy. Pan doktor zrobił również usg, aby sprawdzić, czy Bettinka nie jest w ciąży. Nie jest. Grzeczny, mały psiak, boi się gwałtownych ruchów i mężczyzn. Aaaa i jak dorwała trawę to nosa nie wyściubiała z niej :) Quote
Recommended Posts