Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z mojego bazarku mam utarg 1165 zł. Końcówkę czyli 165 zł dostanie Akcja Sterylizacja, a 1000 zł podzielę na Radysaki.

250 zł dostanie Popcorn
200 zł dostanie Krabik ( właśnie otwieram dla niego osobny bazarek)
250 zł dostanie Kaktus
300 zł dostanie Pianka

http://www.dogomania.com/forum/topic/145638-zako%C5%84czony-rozliczam-w%C5%82oc%C5%82awek-i-inne-skorupy-na-radysaki-w-hotelach/

PSYzRadys, wklej, proszę, to rozliczenie na fb i możesz już zamykać wydarzenie.

Bardzo dziękuję :)

zwłaszcza za zasilenie konta Kaktusa, gdzie jestem skarbnikiem ;)
Posted

Bardzo się cieszę z adopcji Komety!!! Czy wiadomo do jakiego poszła domku?

Jeszcze Mufka mi leży na serduchu - taki strachulec na tych zdjęciach...

A czy wiadomo jak to jest z Lawą - nie zgadza się wiek czy ma zmieniony numer w schronisku?

Posted

Bardzo się cieszę z adopcji Komety!!! Czy wiadomo do jakiego poszła domku?
Jeszcze Mufka mi leży na serduchu - taki strachulec na tych zdjęciach...

A czy wiadomo jak to jest z Lawą - nie zgadza się wiek czy ma zmieniony numer w schronisku?

Kometa lepiej trafić nie mogła :) ma nawet już na fb swój fanpage https://www.facebook.com/Spartamylove

Mufka i Prima - to teraz najpilniejsze adopcje... będzie bardzo trudno znaleźc im dom. Najlepiej, żeby najpierw trafiły do jakiegoś DT - ale to raczej mało realne :(

Z Lawą nie wiadomo do końca co i jak. Dziewczyny określają wiek na podstawie zębów - Lawa ma zęby bielutkie, więc wygląda na młodą. Mogło się zdarzyć, że dwa psy z jednego kojca ściągnęły sobie numerki i potem nastąpiła zamiana, ale jeśli nie, to siedzi tam już bardzo długo :(
Posted
10676135_361474017373153_726490763992769

KTO ZAPROSI PSA NA ŚWIĘTA?

Na 28 marca jest wstępnie zaplanowany transport psów z Radys do Marek. Gdyby ktoś hciał zarezerwować jakiegoś niszczęśnika, to proszę dzwonić do schroniska.
Posted

A ja

Radosne wieści, mam nadzieję, że psiaki trafiły do dobrych domów :) Bardzo się cieszę, Pinia szczególnie leżała mi na sercu :)

A ja Plotce kibicowałam :) Widać każdy ma swoje preferencje.