Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, kiyoshi napisał:

poważnie?? Małgosia...bardzo się ciesze, ale...czy to oznacza....? .....wiem ....

tak Iza . 2 m-ce temu :(  serce ciągle boli ...

Posted
1 minutę temu, mdk8 napisał:

tak Iza . 2 m-ce temu :(  serce ciągle boli ...

o matko..tak mi bardzo przykro:(   Pesto miał szczęście...ale to wszystko jest za coś...

Dziękuje że przygarnęłaś Radysiaka i to w wielkiej potrzebie, bo widać, że Pesto- Roki chudziutki, zaniedbany. Mam nadzieje, że odnajdziesz w nim cudownego przyjaciela! Czekamy na zdjęcia i wieści- pamiętaj:)

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

o matko..tak mi bardzo przykro:(   Pesto miał szczęście...ale to wszystko jest za coś...

Dziękuje że przygarnęłaś Radysiaka i to w wielkiej potrzebie, bo widać, że Pesto- Roki chudziutki, zaniedbany. Mam nadzieje, że odnajdziesz w nim cudownego przyjaciela! Czekamy na zdjęcia i wieści- pamiętaj:)

te zdjęcia na stronie  są z grudnia. Roki przyjechał w poniedziałek z Patrycją . Jest strasznie spasiony :( od wczoraj jest na diecie . Zdjęcia wstawię jak syn znajdzie chwilkę aby mi pomóc. W książeczce ma wiek 3 lata i chyba mniej więcej tyle ma. Ząbki bielutkie i zachowanie młodego psa. Od razu w poniedziałek była kąpiel więc jest czyściutki  pachnący :)

Był bardzo lękliwy ale  z godziny na godzinę jest coraz lepiej. Dzisiaj był pierwszy test : został 2 godz. sam w domu i zachował się wzorowo.  

• Like 3
  • Upvote 3
Posted
20 minut temu, mdk8 napisał:

Roki/Pesto pozdrawia

31786483_1708264079254179_6657698641697832960_n.jpg

Uśmiech od ucha do ucha :)))))))))

Śliczny jest, taki dostojny, elegancki. Nie widać żeby był grubiutki.

Posted
Dnia 3.05.2018 o 12:30, uxmal napisał:

Uśmiech od ucha do ucha :)))))))))

Śliczny jest, taki dostojny, elegancki. Nie widać żeby był grubiutki.

jest grubiutki niestety . Tyłeczek ma kwadratowy ale szybko zrzuci parę kg bo ciągle jest w ruchu. 

PS.

Już po wizycie u weta. kluseczek waży 37 kg. :) więc dieta wskazana. Wiek zgadza się z książeczką : około 3 lata. Pod koniec m-ca zaszczepimy na wirusówki , drugie odrobaczenie i zrobimy pełne badania krwi. 

• Like 1