Marysia R. Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Aktualizacja: EDEN - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Aktualizacja: KOPER - opuścił schronisko :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Kolejny radysiak bez oka. Co oni robią tym psom ?! Quote
Marysia R. Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Aktualizacja: AMBER - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Aktualizacja: AMIGA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Aktualizacja: FOTOS - opuścił schronisko :) Quote
kiyoshi Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 18 minut temu, uxmal napisał: A ja ciągle o Ketchupie myślę :( to podobnie jak ja :( Quote
kiyoshi Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 5 minut temu, mdk8 napisał: Pesto jest u mnie. Teraz ma na imię Roki :) poważnie?? Małgosia...bardzo się ciesze, ale...czy to oznacza....? .....wiem .... Quote
mdk8 Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 11 minut temu, kiyoshi napisał: poważnie?? Małgosia...bardzo się ciesze, ale...czy to oznacza....? .....wiem .... tak Iza . 2 m-ce temu :( serce ciągle boli ... Quote
kiyoshi Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minutę temu, mdk8 napisał: tak Iza . 2 m-ce temu :( serce ciągle boli ... o matko..tak mi bardzo przykro:( Pesto miał szczęście...ale to wszystko jest za coś... Dziękuje że przygarnęłaś Radysiaka i to w wielkiej potrzebie, bo widać, że Pesto- Roki chudziutki, zaniedbany. Mam nadzieje, że odnajdziesz w nim cudownego przyjaciela! Czekamy na zdjęcia i wieści- pamiętaj:) Quote
mdk8 Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: o matko..tak mi bardzo przykro:( Pesto miał szczęście...ale to wszystko jest za coś... Dziękuje że przygarnęłaś Radysiaka i to w wielkiej potrzebie, bo widać, że Pesto- Roki chudziutki, zaniedbany. Mam nadzieje, że odnajdziesz w nim cudownego przyjaciela! Czekamy na zdjęcia i wieści- pamiętaj:) te zdjęcia na stronie są z grudnia. Roki przyjechał w poniedziałek z Patrycją . Jest strasznie spasiony :( od wczoraj jest na diecie . Zdjęcia wstawię jak syn znajdzie chwilkę aby mi pomóc. W książeczce ma wiek 3 lata i chyba mniej więcej tyle ma. Ząbki bielutkie i zachowanie młodego psa. Od razu w poniedziałek była kąpiel więc jest czyściutki pachnący :) Był bardzo lękliwy ale z godziny na godzinę jest coraz lepiej. Dzisiaj był pierwszy test : został 2 godz. sam w domu i zachował się wzorowo. 3 3 Quote
uxmal Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 20 minut temu, mdk8 napisał: Roki/Pesto pozdrawia Uśmiech od ucha do ucha :))))))))) Śliczny jest, taki dostojny, elegancki. Nie widać żeby był grubiutki. Quote
mdk8 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Dnia 3.05.2018 o 12:30, uxmal napisał: Uśmiech od ucha do ucha :))))))))) Śliczny jest, taki dostojny, elegancki. Nie widać żeby był grubiutki. jest grubiutki niestety . Tyłeczek ma kwadratowy ale szybko zrzuci parę kg bo ciągle jest w ruchu. PS. Już po wizycie u weta. kluseczek waży 37 kg. :) więc dieta wskazana. Wiek zgadza się z książeczką : około 3 lata. Pod koniec m-ca zaszczepimy na wirusówki , drugie odrobaczenie i zrobimy pełne badania krwi. 1 Quote
Marysia R. Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Mdk8 gratuluję powiększenia rodziny o Radysiaka - szczęściarz z Pesto/Rokiego :) Quote
Recommended Posts