Nutusia Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Tigra!?!?!?!?!? Chyba się upiję z radości!!! :D Dziś aktywowałam jej ogłoszenie na olx - pędzę usunąć i zrobić miejsce na kolejne psiaki :) Quote
Ayam1980 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Ciapek (Odys) już w domu!!! Opiszę potem wszystko!! Quote
Nadziejka Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 matulu jaki bidun Tedunio ech z tymi strasnymi koltunami sciskam kciuki ...psinuniu cudnie ze coraz wiecej serduszek idzie do domkow Quote
Sara2011 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Czy byłaby możliwość zabrać Teddiego do fryzjera? Czy schronisko by na to pozwoliło i czy miał by kto się tym tematem zająć? Quote
PSYzRADYS Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Czy byłaby możliwość zabrać Teddiego do fryzjera? Czy schronisko by na to pozwoliło i czy miał by kto się tym tematem zająć? jeżeli pani pojedzie i zabierze go do fryzjera - to proszę bardzo... tylko co potem? wrzucić go z powrotem do kojca? takich Teddych są w Radysach dziesiątki... :( swój nowy dom znalazły: BAKCYL :) i KAJTUŚ :) Quote
Sara2011 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 jeżeli pani pojedzie i zabierze go do fryzjera - to proszę bardzo... tylko co potem? wrzucić go z powrotem do kojca? takich Teddych są w Radysach dziesiątki... :( swój nowy dom znalazły: BAKCYL :) i KAJTUŚ :) Ja nie pojadę bo ma setki km do Radys. Ale moglabym zaplacić za fryzjera. Na pewno chłopak poczuł by się lepiej. Quote
PSYzRADYS Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 niestety, my też mamy setki kilometrów do Radys :( Quote
Sara2011 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 niestety, my też mamy setki kilometrów do Radys :( Ok, myślałam że jesteście z tamtego rejonu. Quote
Nutusia Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Odparzenia murowane pod takimi dredami :( Rozpacz w kratkę! :( Quote
PSYzRADYS Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 W tym tygodniu sporo psiaków szykuje się do wyjazdu. W związku z tym jeśli ktos ma zamiar robić ogłoszenia, to prosze się wstrzymać z następującymi: Bryza, Kubuś, Blue, Betty, Mona2 (nie mamy jej w galeriach), Teddy, Muppet, Pompon, Wolta, Pastel(?), Nutka, Taxi, Neron, Magnat O wyjeździe będę sukcesywnie informować Quote
PSYzRADYS Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Czy psiaki jadą do DS czy hotelików/DT? Bryza i Kubuś do Fundacji "Dom Tymianka" Mona2, Blue i Betty do hotelików, reszta, to adopcje :) Quote
AniaB Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Zapisze sobie temat, i chociaż radysy bardzo daleko ode mnie to jednak wiem ze nasza krakowska elaja tymczasuje sunie z radys właśnie. Chciałam dopytac tylko czy wolontariat w radysach nie jest miejscowy jak rozumiem, tylko dojezdzajacy? Nie ma nikogo na miejscu? Dobrze ze adopcje się kręcą, bo te 2500 psów działa jednak na wyobraznie A jak warunki bytowe zwierzaków tam? Maja jedzenie i wodę? Jest na miejscu jakiś wet? Quote
Sara2011 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015    Bryza i Kubuś do Fundacji "Dom Tymianka" Mona2, Blue i Betty do hotelików, reszta, to adopcje :) Mam nadzieję, że Teddy trafi do rodziny, która zdaje sobie sprawę z koniecznosci pielęgnacji takiej sierści jaką ten psiak ma. Quote
malawaszka Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mam nadzieję, że Teddy trafi do rodziny, która zdaje sobie sprawę z koniecznosci pielęgnacji takiej sierści jaką ten psiak ma. Teddy nie do DS tylko pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie 1 Quote
Sara2011 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Teddy nie do DS tylko pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie To wspaniale malawaszko, bardzo się cieszę. Czy będzie można śledzić losy psiaka, będzie miał może wątek na Dogo? Quote
Recommended Posts