Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matulu 

jaki bidun Tedunio 

ech z tymi  strasnymi koltunami 

sciskam kciuki ...psinuniu

cudnie ze coraz wiecej serduszek idzie do domkow

Posted

Czy byłaby możliwość zabrać Teddiego do fryzjera? Czy schronisko by na to pozwoliło i czy miał by kto się tym tematem zająć?

jeżeli pani pojedzie i zabierze go do fryzjera - to proszę bardzo... tylko co potem? wrzucić go z powrotem do kojca? takich Teddych są w Radysach dziesiątki... :(

swój nowy dom znalazły: BAKCYL :) i KAJTUŚ :)
Posted

jeżeli pani pojedzie i zabierze go do fryzjera - to proszę bardzo... tylko co potem? wrzucić go z powrotem do kojca? takich Teddych są w Radysach dziesiątki... :(

swój nowy dom znalazły: BAKCYL :) i KAJTUŚ :)

Ja nie pojadę bo ma setki km do Radys. Ale moglabym zaplacić za fryzjera. Na pewno chłopak poczuł by się lepiej.
Posted

W tym tygodniu sporo psiaków szykuje się do wyjazdu. W związku z tym jeśli ktos ma zamiar robić ogłoszenia, to prosze się wstrzymać z następującymi: Bryza, Kubuś, Blue, Betty, Mona2 (nie mamy jej w galeriach), Teddy, Muppet, Pompon, Wolta, Pastel(?), Nutka, Taxi, Neron, Magnat

O wyjeździe będę sukcesywnie informować

Posted

Zapisze sobie temat, i chociaż radysy bardzo daleko ode mnie to jednak wiem ze nasza krakowska elaja tymczasuje sunie z radys właśnie. Chciałam dopytac tylko czy wolontariat w radysach nie jest miejscowy jak rozumiem, tylko dojezdzajacy? Nie ma nikogo na miejscu? Dobrze ze adopcje się kręcą, bo te 2500 psów działa jednak na wyobraznie A jak warunki bytowe zwierzaków tam? Maja jedzenie i wodę? Jest na miejscu jakiś wet?

Posted

Bryza i Kubuś do Fundacji "Dom Tymianka"
Mona2, Blue i Betty do hotelików, reszta, to adopcje :)

Mam nadzieję, że Teddy trafi do rodziny, która zdaje sobie sprawę z koniecznosci pielęgnacji takiej sierści jaką ten psiak ma.
Posted

Mam nadzieję, że Teddy trafi do rodziny, która zdaje sobie sprawę z koniecznosci pielęgnacji takiej sierści jaką ten psiak ma.

Teddy nie do DS tylko pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie

• Upvote 1
Posted

Teddy nie do DS tylko pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie

To wspaniale malawaszko, bardzo się cieszę. Czy będzie można śledzić losy psiaka, będzie miał może wątek na Dogo?