Oliwia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Lista startowa już jest, ale rozumiem że termin nadsyłania zgłoszeń bez zmian do 30 sierpnia? Bo już zwątpiłam... Quote
Magda i Saga Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Tak, ale proszę nie zostawiajcie zgłoszenia na ostatnią chwilę. To nie jest automat i mam z tym troche roboty. Quote
Oliwia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Magda i Saga napisał(a):Tak, ale proszę nie zostawiajcie zgłoszenia na ostatnią chwilę. To nie jest automat i mam z tym troche roboty. Oczywiście rozumiem, tylko czekam jeszcze na tą książeczkę pracy... Quote
AniaP Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Oliwia napisał(a):Oczywiście rozumiem, tylko czekam jeszcze na tą książeczkę pracy... No, ale dopiero co przed Legnicą można było w naszym oddziale bez problemu pobrać książeczki. Idziesz, płacisz 3 zł i pani Ci wypisuje na miejscu. Skończyły się nagle? :roll: Quote
Oliwia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 AniaP napisał(a):No, ale dopiero co przed Legnicą można było w naszym oddziale bez problemu pobrać książeczki. Idziesz, płacisz 3 zł i pani Ci wypisuje na miejscu. Skończyły się nagle? :roll: Nie wiem czy się skończyły, ale czekałyśmy tydzień i dzisiaj odebrałyśmy więc już się zgłaszamy:lol: Musiałyśmy jeszcze zmienić odział bo należałyśmy do innego, więc może to było przyczyną... Quote
Magda i Saga Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Już jesteś na liście tylko odpisz w sprawie egzaminu Quote
Saba Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nad babcią Sabą się lituje i tylko egzamin pobiegnie :evil_lol: Quote
saJo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Magda i Saga Wysylalam Ci zgloszenie Gnojka na Otwarte Zawody NZL. Nie doszlo, czy przeoczenie, ze nie ma nas na liscie startowej? Quote
Mokka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='saJo']Magda i Saga Wysylalam Ci zgloszenie Gnojka na Otwarte Zawody NZL. Nie doszlo, czy przeoczenie, ze nie ma nas na liscie startowej? Skoro już się decydujesz na openy, to czemu w otwartych, a nie w MP? Jeśli wolno spytać Aaaa, już widzę, jesteś w MP :lol: Quote
Magda i Saga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Nie. dostałam tylko do MP. czy to znaczy że chcesz startować w obydwu openach? szepnij słówko i cie dopisze już bez przysyłania zgłoszenia Quote
saJo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Magda i Saga Tak, chce tez do tych drugich openkow. PS. Mokka, nie zebym Cie popedzala czy cos, ale...kiedy beda foty z seminarium?? :modla: :modla: :modla: Quote
Mokka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O czym Ty mówisz, kobieto. Tu się pracuje, a nie zajmuje goooopotamy :diabloti: Quote
saJo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Mokka napisał(a):O czym Ty mówisz, kobieto. Tu się pracuje, a nie zajmuje goooopotamy :diabloti: :placz: :placz: :placz: Quote
Magda i Saga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Od niedzieli do wtorku będzie prawdopodobnie przerwa w uzupełnianiu listy startowej, bo wyjeżdżam. Jak wrócem to nadrobiem. Quote
Magda i Saga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Zosia od Celtic The Wonderful World proszona jest o deklarację co biega 0 czy openik i egzamin Quote
Agata Hanel Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 My też zgłoszone. Mam tylko nadzieję że Rejka nie dostanie cieczki przed terminem. I znowu czekam na te książeczki. Ostatnia którą zdobyłam okazała się nie do końca trafna. Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Bardzo prosze osoby, które wysyłały zgłoszenie po godz 20 wczoraj i dziś o sprawdzenie na liście startowej czy jesteście. jak was nie ma to przyślijcie jeszcze raz, bo mój serwer pocztowy mi zastrajkował Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dziękuje Olu. Tych zgłoszeń było kilka, do niektórych nawet nie zdażyłam zajrzeć więc nie wiem kogo prosić o powtórkę. Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja właśnie wysyłam zgłoszenie bandziorkowe, ale nie wiem na 100 % czy Bandzior pojedzie - ja będę na pewno, bo startuję też z Uną i chciałam zabrać Wenkę... I nie wiem czy dam radę ;-) Quote
dorotak Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Magdo, mam jedno niedyskretne pytanie :cool3: Wiesz, dawno nas nie było na żadnych zawodach to i nie jestem na bieżąco a tu jakieś ważne komunikaty, koszulki każą ściągać... :crazyeye: No dzieją się różne rzeczy. :evil_lol: Więc ja w sprawie tego komunikatu - czy będzie sprawdzany na zawodach chip/tatuaż (bo to ponoć obowiązkowe teraz :p )? Bo tatuaż mojemu potworowi wytarł się chyba jeszcze przed zrobieniem :diabloti: a mimo, że bardzo chcielibyśmy przyjechać do Ciebie na zawody, to osobiście w czytnik czipów się jednak nie zaopatrzę... :shake: Więc czy będziecie sprawdzali czipy a jeśli tak, to czy będzie jakiś ogólnodostępny czytnik? Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Już ktos mnie pytał o te chipy. Ja nie będę ich sprawdzała,jak również tatułażu. Nie planuję tez prosić kogokolwiek by to robił. A Atosa jeszcze pamiętam, to za niego poręcze osobiście, że on to on.:loveu: Trochę mi go brakowała na torze, musze powiedzieć. A wracając do poważnego tonu, to być może że ten przepis kiedyś ożyje, ale wydaje mi się , że narazie jest martwy. Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Jeśli Bandziorek nie miałby biegać, to przed końcem zgłoszeń proszę o informację. Wszystkie zgłoszenia, które dziś dostałam są juz na liście. Jeśli kogoś nie ma to proszę o powtórne zgłoszenie,(bo ta awaria serwera pip:angryy: mi wcięła część zgłoszeń) A jeszcze zła wiadomość dla miłośników Ich Troje. Będzie grało Blue Caffe;) Quote
Recommended Posts