Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Tak, ale proszę nie zostawiajcie zgłoszenia na ostatnią chwilę. To nie jest automat i mam z tym troche roboty.

Oczywiście rozumiem, tylko czekam jeszcze na tą książeczkę pracy...

Posted

Oliwia napisał(a):
Oczywiście rozumiem, tylko czekam jeszcze na tą książeczkę pracy...

No, ale dopiero co przed Legnicą można było w naszym oddziale bez problemu pobrać książeczki. Idziesz, płacisz 3 zł i pani Ci wypisuje na miejscu. Skończyły się nagle? :roll:

Posted

AniaP napisał(a):
No, ale dopiero co przed Legnicą można było w naszym oddziale bez problemu pobrać książeczki. Idziesz, płacisz 3 zł i pani Ci wypisuje na miejscu. Skończyły się nagle? :roll:

Nie wiem czy się skończyły, ale czekałyśmy tydzień i dzisiaj odebrałyśmy więc już się zgłaszamy:lol: Musiałyśmy jeszcze zmienić odział bo należałyśmy do innego, więc może to było przyczyną...

Posted

[quote name='saJo']Magda i Saga
Wysylalam Ci zgloszenie Gnojka na Otwarte Zawody NZL. Nie doszlo, czy przeoczenie, ze nie ma nas na liscie startowej?

Skoro już się decydujesz na openy, to czemu w otwartych, a nie w MP?
Jeśli wolno spytać

Aaaa, już widzę, jesteś w MP :lol:

Posted

Magda i Saga
Tak, chce tez do tych drugich openkow.

PS. Mokka, nie zebym Cie popedzala czy cos, ale...kiedy beda foty z seminarium?? :modla: :modla: :modla:

Posted

Bardzo prosze osoby, które wysyłały zgłoszenie po godz 20 wczoraj i dziś o sprawdzenie na liście startowej czy jesteście. jak was nie ma to przyślijcie jeszcze raz, bo mój serwer pocztowy mi zastrajkował

Posted

Magdo, mam jedno niedyskretne pytanie :cool3: Wiesz, dawno nas nie było na żadnych zawodach to i nie jestem na bieżąco a tu jakieś ważne komunikaty, koszulki każą ściągać... :crazyeye: No dzieją się różne rzeczy. :evil_lol: Więc ja w sprawie tego komunikatu - czy będzie sprawdzany na zawodach chip/tatuaż (bo to ponoć obowiązkowe teraz :p )? Bo tatuaż mojemu potworowi wytarł się chyba jeszcze przed zrobieniem :diabloti: a mimo, że bardzo chcielibyśmy przyjechać do Ciebie na zawody, to osobiście w czytnik czipów się jednak nie zaopatrzę... :shake: Więc czy będziecie sprawdzali czipy a jeśli tak, to czy będzie jakiś ogólnodostępny czytnik?

Posted

Już ktos mnie pytał o te chipy. Ja nie będę ich sprawdzała,jak również tatułażu. Nie planuję tez prosić kogokolwiek by to robił.

A Atosa jeszcze pamiętam, to za niego poręcze osobiście, że on to on.:loveu: Trochę mi go brakowała na torze, musze powiedzieć.

A wracając do poważnego tonu, to być może że ten przepis kiedyś ożyje, ale wydaje mi się , że narazie jest martwy.

Posted

Jeśli Bandziorek nie miałby biegać, to przed końcem zgłoszeń proszę o informację.
Wszystkie zgłoszenia, które dziś dostałam są juz na liście.
Jeśli kogoś nie ma to proszę o powtórne zgłoszenie,(bo ta awaria serwera pip:angryy: mi wcięła część zgłoszeń)

A jeszcze zła wiadomość dla miłośników Ich Troje. Będzie grało Blue Caffe;)