florida_blue Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 dalej szukamy domu tymczasowego dla Karmelka !!!!! Tam gdzie jest nie moze zostać zbyt długo ...:( Quote
florida_blue Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 tylko na zachętę Wam pokażę - reszta fotek na stronie :) http://foranimals.czest.pl/www/wychudzony-karmelek/ Quote
ice_t Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='florida_blue'] to zdjęcie powoduje usmiech natychmiastowy na twarzy, mam nadzieję że to cudo szybko znajdzie domek Quote
jestem_wredna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witam! Czy psinek cudowny nadal potrzebuje pomocy finansowej? Zamierzam wystartować z aukcją ślicznego pluszaczka na allegro - pieniążki oczywiście byłyby dla Karmelka. Quote
florida_blue Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 na dzień dzisiejszy jeszcze jest jego sucha karma - ale nie ukrywam że pieniążki na kurczaczka bardzo by się przydały - Domek Tymczasowy moze gotować a w sumie ciepły posiłek w ciągu dnia by się przydał... Karmelek mieszka na dworze i dostaje samo suche .... Co prawda Royala... Poza tym nie wiemy JAK DŁUGO jeszcze bedzie czekał na domek.... Przy okazji aukcji - czy mogłabyś również napisac ze on czeka na DOM ????????? Pozdrawiam Kamila Quote
jestem_wredna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jasne, nie ma sprawy, zamierzałam zresztą napisać, że Karmelek czeka na domek. Aż dziwne, że są z tym problemy, to taki piękny pies. Pod czyją opieką jest Karmelek? Będę z Tobą w kontakcie Florida_blue. Quote
florida_blue Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 jest pod opieka czestochowskiego oddzialu FFA, www.foranimals.czest.pl w tej chwili mieszka u mojego kolegi :) Quote
Brucio Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 piekne fotki ma Karmelcio , taki wolny na nich jest i szczesliwy... :-(Gdzie ten domek... Quote
florida_blue Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 szukamy kubraczka dla karmelka - ja moge uszyć - ale nie mam pojęcia jak go skroić ... Ma ktoś z Was jakiś wzór ???? Jemu zimno bardzo .... Quote
Brucio Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 kurcze, ktos chyba oferowal szycie kubraczkow na bazarku:hmmmm: tylko nie moge znalezc watku.Pewnie mialby wykroj .Poszukam jeszcze moze sie uda:-( Quote
jestem_wredna Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Pojawił się problem: zgodnie z regulaminem allegro nie mogę wystawić aukcji charytatywnej. :/ Czy jest na tym forum ktoś, kto może i podjąłby się tego? Z chęcia przekażę "fanta". Jeśli nie to pytanie co dalej. Rzecz jest i czeka, żeby być spieniężona w dobrej sprawie. ;) W ostateczności zostaje bazarek, tu na dogomanii, ale w ten sposób pewnie mniej funduszy się zbierze. Ktoś ma jakieś pomysły, czy jednak bazarek? EDIT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331&highlight=kubraczki Myślę, że możemy zrobić zrzutkę na taki kubraczek. Nie jest drogi, a pieniądze idą na inne pieski. EDIT2: Tak wygląda kubek, jaki mam do przekazania jeśli Karmelek nadal potrzebuje finansowania, jeśli nie będzie dla innego pieska. Kubek jest oryginalny, przywieziony z USA, z wizerunkiem innej wersji Scooby Doo. Quote
florida_blue Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Kubraczek moze spróbuję uszyć sama, postaram się, jesli nie - moze faktycznie kupimy taki gotowy ??????? Słuchajcie Karmelkowi kończy sie żarełko już !!! Marta dostarczyła wczoraj samą reszteczkę + kurczaki 2 .... Bardzo prosimy o wsparcie foinansowe - nie damy rady go same utzrymać - nie płacimy nic za jego pobyt ale on musi coś jeść... A najważniejsze - BARDZO BARDZO pilnie szuka domu! On juz się przyzwyczail do łukasza - ale nie zostanie tam na stałe. Chodzi juz bez smyczy... Codziennie ma ok 20 min - pół godzinki spacerku - reszte spędza w komórce z mini wybiegiem ... Quote
florida_blue Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='jestem_wredna']Pojawił się problem: zgodnie z regulaminem allegro nie mogę wystawić aukcji charytatywnej. :/ Czy jest na tym forum ktoś, kto może i podjąłby się tego? Z chęcia przekażę "fanta". Jeśli nie to pytanie co dalej. Rzecz jest i czeka, żeby być spieniężona w dobrej sprawie. ;) W ostateczności zostaje bazarek, tu na dogomanii, ale w ten sposób pewnie mniej funduszy się zbierze. Ktoś ma jakieś pomysły, czy jednak bazarek? EDIT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331&highlight=kubraczki Myślę, że możemy zrobić zrzutkę na taki kubraczek. Nie jest drogi, a pieniądze idą na inne pieski. EDIT2: Tak wygląda kubek, jaki mam do przekazania jeśli Karmelek nadal potrzebuje finansowania, jeśli nie będzie dla innego pieska. Kubek jest oryginalny, przywieziony z USA, z wizerunkiem innej wersji Scooby Doo. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja moge wystawić na allegro - przyslij mi opis na maila : [email protected] Quote
Panca Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a ja wciaz mam leki dla karmelka, ktorych nikt nie odebral:-(...moze po tym komunikacie cos sie zmieni?a jesli nie to informuje ze mam leki na watrobe po moim psie, ktore chetnie przekaze dla innego bidula Quote
florida_blue Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Panca, bardzo cie przepraszam, Renata jak zawsze zabiegana :mad: biegła na pociąg i nie zdążyła juz po te tabletki mimo , że to blisko. Mam nadzieję, że tym razem znajdzie trochę czasu żeby się z Tobą spotkać ! Quote
Panca Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 rozumiem zabieganie,tylko psiaka mi w tym wszystkim bardzo szkoda...:shake:a kiedy Renata bedzie w wawie?moge jej tez przekazac pieniadze na karme/kubraczek albo kupie karme i jej dam. Quote
Recommended Posts