Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam dobrą wiadomosć ...
wyniki Karmelkowe są własciwie dobre.... jeszcze musze je odebrać i wszystkie przepiszę ale na razie okazuje się, ze jest OK ! Udało się go przywrócić do normalnego stanu zdrowia - ale ... serduszko ma złamane, znów siedzi sam w schronisku.....

Posted

lizka121 napisał(a):
a mogę gdzieś odebrać plakat?, sama nie mam możliwości wydrukowania w kolorach, a i zdolności kiepskie:oops:
w czwartek do południa będę w cz-wie;)

to ja cie chyba zaprosze do domku w odwiedzinki przy okazcji i spróbuję wydrukować u mnie - mam nadzieje ze sie uda - teraz na zwolnieniu jestem wiec w domku siedze i nie łażę nigdzie

Posted

serce mi peka jak to wszystko czytam:shake: dlaczego nikt go nie chce:-(:-(?wieszam ogloszenia i licze ze w koncu ktos zainteresowany sie pojawi na horyzoncie...:nerwy:

Posted

Karmelek juz jest zdrowy... wyniki własciwie ok... a domu nie ma... ja na niego patrzeć w schronisku nie moge, on tak popiskuje zachrypnietym głosem, a ja mam okropne watpliwosci czy warto było brac go na ten tymczas... wiedzialysmy, ze to na czas ograniczony...
z drugiej strony - on by nie wyzdrowiał w schronisku - to opieka Łukasza sprawila, ze tak szybko doszedł do siebie...

Posted

Karmelek juz zdrowy - czeka na dom , dzisiaj konczy mu sie kwarantanna ... moze zostanie przeniesiony do ogólnego boksu....................................................................................:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

codziennie mysle o Karmelku i jest mi tak potwornie przykro ze wciaz nikt go nie wzial:-(:-(:-(:-(rozwiesilam ogloszenia w zaprzyjaznionych sklepach zoologicznych, lecznicy dla zwierzat, w pracy i cisza?!??!!?a na pewno nie tylko ja rozwieszalam te ogloszenia...zastanawiam sie czy on moglby mieszkac w mieszkaniu?jak myslisz Kamila?

Posted

Kamilka bardzo dobrze zna Karmelka, już raz znalazła mu domek, ale niestety nie zgodził się z rezydentem! Ja myślę, że powinien się nadawać ( ale ja jestem kociarą i tak do końca się nie znam) , a Karmelkowi juz od dawna kibicuję i chciałabym bardzo żeby znalazł domek....

Posted

Wesolych Swiat dla wszystkich ktorzy szukaja Karmelkowi domu!robimy wszystko zeby znow biegal szczesliwy,tropil i wiedzial ze jest ktos dla kogo warto zyc,kogos kto juz go nigdy nie zawiedzie...wyslalam jego historie znajomej i czuje ze pomoze...ze bedzie happy end..trzymajcie wszyscy kciuki !!!!badzmy dobrej mysli
Ludzie o wielkich sercach Wspanialych, spokojnych, rodzinnych swiat i samych udanych adopcji dla wszystkich dogomaniakow:tree1: