Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc Kamila - wszystkiego dobrego w nowym roku!mysle ze nowy watek by sie przydal...ja niestety musze sie zglosic do kogos po korepetycje z dogomanii bo np dzis probowalam Karmelka w podpisie wkleic i nici:angryy:
kiedy bedziesz u niego? jka on znosi te mrozy...obawiam sie ze bidul caly sie trzesie:-(:-(

Posted

kurcze... a noce i ranki takie zimne. Chęć adopcji psiaków wśród ludzi też tak jakoś się zmniejszyła. Nadeszły ciężkie czasy dla schronisk :(

Karmelku będziesz jeszcze szczęśliwy!

Posted

on tam ma kocyk... - szpitalik to taki blaszany "barak" z drzwiczkami z kratą... na podłodze słoma na której pies śpi i załatwia się, kocyk jest mało przydatny szczerze mówiąc - jesli się zabrudzi odchodami pies bedzie na tym leżał ....
po prostu masakra... tak bardzo potrzeba domu tymczasowego dla Karmelka, bez kotów... Już chociaz żeby w budzie spał...

Posted

a co ze zmiana tytulu watku????jak to sie dzieje ze on wciaz bezdomny?mysle ze nie ma co pisac o chorej watrobie bo to ludzi odstrasza , zwlaszcza ze watroba juz jest zdrowa
Florida zrobisz nowy watek?bardzo mi przykro ze on jeden bidulek z wyzlowatych, ktorymi sie interesowalam wciaz jest w schronie:-(:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

Ja też podnoszę. Tak mi szkoda tego pieska,taki bidulinek, ledwo się wykaraskał z choróbska i proszę znowu schron:placz: Ale myślę, że cioteczka florida jak się mocno przyłoży, to szybko go stamtą wyespediuje... Trzymam mocno kciuki za dobry domek dla Karmelka