florida_blue Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 dawno nie pisałysmy nic o karmelku !!!! a on biedny zamarza tam ..... siedzi sam w boksie a teraz tak zimno na dworze..... wieje lodowaty wiatr Quote
BasiaD Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Karmelku wskakuj do góry, domek potrzebny na cito! Quote
florida_blue Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 moze załozyc mu nowy wątek - z nowymi informacjami i stanem zdrowia teraz ? moze tytuł odstrasza ? Quote
Panca Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 czesc Kamila - wszystkiego dobrego w nowym roku!mysle ze nowy watek by sie przydal...ja niestety musze sie zglosic do kogos po korepetycje z dogomanii bo np dzis probowalam Karmelka w podpisie wkleic i nici:angryy: kiedy bedziesz u niego? jka on znosi te mrozy...obawiam sie ze bidul caly sie trzesie:-(:-( Quote
Makuuu Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kurcze... a noce i ranki takie zimne. Chęć adopcji psiaków wśród ludzi też tak jakoś się zmniejszyła. Nadeszły ciężkie czasy dla schronisk :( Karmelku będziesz jeszcze szczęśliwy! Quote
lizka121 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 przypominam, że i Karmelek czeka na dom - tak długo... Quote
jestem_wredna Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A może jakieś kocyki by się przydały? Quote
florida_blue Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 on tam ma kocyk... - szpitalik to taki blaszany "barak" z drzwiczkami z kratą... na podłodze słoma na której pies śpi i załatwia się, kocyk jest mało przydatny szczerze mówiąc - jesli się zabrudzi odchodami pies bedzie na tym leżał .... po prostu masakra... tak bardzo potrzeba domu tymczasowego dla Karmelka, bez kotów... Już chociaz żeby w budzie spał... Quote
Panca Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a co ze zmiana tytulu watku????jak to sie dzieje ze on wciaz bezdomny?mysle ze nie ma co pisac o chorej watrobie bo to ludzi odstrasza , zwlaszcza ze watroba juz jest zdrowa Florida zrobisz nowy watek?bardzo mi przykro ze on jeden bidulek z wyzlowatych, ktorymi sie interesowalam wciaz jest w schronie:-(:-(:-( Quote
florida_blue Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Karmelku wskakuj jeszcze póki ciotka leniwa nie załozyła nowegp watku - moze własnie teraz ktoś cie szuka Quote
florida_blue Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 dziekujemy szasztin za podniesienie Karmelka... Karmel bardzo szuka domu, raczej bez innych psów i napewno bez kotów .. Quote
BasiaD Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja też podnoszę. Tak mi szkoda tego pieska,taki bidulinek, ledwo się wykaraskał z choróbska i proszę znowu schron:placz: Ale myślę, że cioteczka florida jak się mocno przyłoży, to szybko go stamtą wyespediuje... Trzymam mocno kciuki za dobry domek dla Karmelka Quote
Panca Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 eh ten nasz Karmelek pechowy bidul...:-(jak to sie dzieje ze nikt kompletnie sie nim nie interesuje??tez go podnosze i to nawyzej!!! Quote
BasiaD Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Karmelek nie spadaj, wracaj na 1 po domek! Quote
lizka121 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No właśnie - Karmelek nie spadaj,do góry na pierwszą! Quote
florida_blue Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 karmelek ostatnio w sobote dostał całą miche ryżu z kurczakiem ... mniamiiiii :) Quote
Panca Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 chlop ma apetyt znaczy sie:) a jak on sie miewa?jak znosi schron?inne psy? Quote
florida_blue Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 czeka tylko na wyprowadzenie, na smyczy chodzi niezle, zajęty swoimi sprawami, napawa się zapchami, węszeniem.... i po wyjsciu z boksu zaraz capnął niewidomego psa ......... Quote
Panca Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oj ten Karmelek to ma charakterek...indywidualista z niego...wysylam go na pierwsza!!!pamietam o Tobie psiaku! Quote
florida_blue Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Karmelku pokaz sie wszystkim ! Quote
Makuuu Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hopaj Karmelku po domek (najlepszy na świecie ;)! Quote
florida_blue Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Karmelek sie przypomina ciociom :razz: Quote
florida_blue Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 http://miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4909877.html Quote
Recommended Posts