Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj dostałam informację... Karmelek nie żyje... odszedl w schronisku, nie znalazł domu... raz mial domek tymczasowy, 3 razy juz prawie miał domek... nie udało się :placz: Spedził 1,5 roku w schronisku....

Mam nadzieję, że teraz jest juz szczęsliwy....

Posted

Boze....strasznie mi przykro..:placz::placz::placz:placze bo ten pies mi byl wyjatkowo bliski...od niego wszystko sie zaczelo...moje zaangazowanie na dogomanii....Kamila jak to sie stalo?!??!!?!?!?!?!czy wrocila chorab watroby?kurcze kurcze kurcze.....dlaczego?????????to nie tak mialo byc...jestem zdruzgotana:placz::placz::placz::placz:

Posted

Karmel dwie godziny temu poznal mojego Gapa:-(:-(:-(:-(:-(
lzy mi leca ciurkiem i dzis juz nie dam rady pisac....nie udalo sie ...nie zdazylysmy....odszedl samotny i nie kochany...jakie to straszne...
dla Karmelka i Gapa
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/209/granatoweswiece127nw0.gif[/IMG]

Posted

Nie takiego zakończenia wszyscy żeśmy tu oczekiwali...
bardzo przykro to czytać. Jednak pokłony dla wszystkich osób, które poświęciły swój czas na szukanie dla niego domu. Karmelek - mamy wszyscy nadzieję, że choć za TM spotkasz spokój i radość
[*]

Posted

mam wyrzuty sumienia, tak niewiele dla niego zrobilismy... Nawet ten wątek zaniedbany... Nie tak latwo znaleźć dom dla starszego schorowanego psa, o kocim charakterze - dużego indywidualisty i jeszcze domek bez innych zwierząt... zaczelismy wielką akcję ratowania karmelka, kurczaki, royale, tymczasik - badania - i wszystko na nic .... podejrzewam, ze choroba wrócila - jego wyniki były zupelnie dobre - ale niestety schronisko to nie miejsce dla Karmelka...

ni4e wiem nic na temat przyczyn jego śmierci, wiem tylko ze ostatnie tygodnie spedzil na "obserwacji", tam, gdzie nie mamy wstępu...

Posted

ja tez mam potworne wyrzuty sumienia...dzieki niemu zaczelam dzialac na rzecz innych biedakow a on mimo ze codziennie o nim myslalam odszedl samotny,niechciany....mialam jego zdjecie na pulpicie komputera..przed chwila je usunelam bo nie moge patrzec na ten wyrzut sumienia..:placz::placz::placz:
Karmel przepraszam...

• 11 months later...