Panca Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 szansa na domek w Konstancinie przepadla:placz:musimy szukac dalej Quote
Daga&Maks Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Panca napisał(a):szansa na domek w Konstancinie przepadla:placz:musimy szukac dalej :-( miejmy nadzieję że niedługo znajdzie się dom dla Karmelka Quote
ice_t Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Karmelku widze że jakos szczęscia to ty nie masz do ludzi, kolejne dni bez swojego człowieka:shake: Quote
florida_blue Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Daga & Maks']:-( miejmy nadzieję że niedługo znajdzie się dom dla Karmelka[/quote] szkoda , bardzo szkoda Quote
florida_blue Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 dzisiaj dostałam informację... Karmelek nie żyje... odszedl w schronisku, nie znalazł domu... raz mial domek tymczasowy, 3 razy juz prawie miał domek... nie udało się :placz: Spedził 1,5 roku w schronisku.... Mam nadzieję, że teraz jest juz szczęsliwy.... Quote
Panca Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Boze....strasznie mi przykro..:placz::placz::placz:placze bo ten pies mi byl wyjatkowo bliski...od niego wszystko sie zaczelo...moje zaangazowanie na dogomanii....Kamila jak to sie stalo?!??!!?!?!?!?!czy wrocila chorab watroby?kurcze kurcze kurcze.....dlaczego?????????to nie tak mialo byc...jestem zdruzgotana:placz::placz::placz::placz: Quote
Panca Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Karmel dwie godziny temu poznal mojego Gapa:-(:-(:-(:-(:-( lzy mi leca ciurkiem i dzis juz nie dam rady pisac....nie udalo sie ...nie zdazylysmy....odszedl samotny i nie kochany...jakie to straszne... dla Karmelka i Gapa [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/209/granatoweswiece127nw0.gif[/IMG] Quote
Brucio Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dawniej zagladalam na watek Karmelka, dzis widze taka wiadomosc:-( Biedulku nie doczekales sie domku.:-( Karmelku [*] Quote
lizka121 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie takiego zakończenia wszyscy żeśmy tu oczekiwali... bardzo przykro to czytać. Jednak pokłony dla wszystkich osób, które poświęciły swój czas na szukanie dla niego domu. Karmelek - mamy wszyscy nadzieję, że choć za TM spotkasz spokój i radość [*] Quote
florida_blue Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 mam wyrzuty sumienia, tak niewiele dla niego zrobilismy... Nawet ten wątek zaniedbany... Nie tak latwo znaleźć dom dla starszego schorowanego psa, o kocim charakterze - dużego indywidualisty i jeszcze domek bez innych zwierząt... zaczelismy wielką akcję ratowania karmelka, kurczaki, royale, tymczasik - badania - i wszystko na nic .... podejrzewam, ze choroba wrócila - jego wyniki były zupelnie dobre - ale niestety schronisko to nie miejsce dla Karmelka... ni4e wiem nic na temat przyczyn jego śmierci, wiem tylko ze ostatnie tygodnie spedzil na "obserwacji", tam, gdzie nie mamy wstępu... Quote
Panca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja tez mam potworne wyrzuty sumienia...dzieki niemu zaczelam dzialac na rzecz innych biedakow a on mimo ze codziennie o nim myslalam odszedl samotny,niechciany....mialam jego zdjecie na pulpicie komputera..przed chwila je usunelam bo nie moge patrzec na ten wyrzut sumienia..:placz::placz::placz: Karmel przepraszam... Quote
oti Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [ * ] :placz: nie wiem co napisać ... jeden z pierwszych podopiecznych w schronisku ... [ * ] :placz: Quote
Daga&Maks Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (*) Karmelku wierzymy że teraz jesteż szczęśliwy tam za TM :-( jaka szkoda że nie znalazł domu tylko skończył w schronisku :placz: Quote
ice_t Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [*] dla Ciebie Karmelku, szkoda że Twoja droga tak się skończyła Quote
Panca Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ja tez pamietam i nigdy nie zapomne...od Karmela wszystko sie zaczelo....jestem pewna ze jestes teraz szczesliwy piesku... Quote
florida_blue Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Daga, Panca, dziekuję za pamięć...... Quote
Recommended Posts