Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest malva
Posted

oj ,faktycznie Karmelek ma charakterek
ale w kochajacym domu się odnajdzie
na pewno:)
no i urodziwy jest,trzeba mu przyznać:)

Guest malva
Posted

oj , Karmelku słodkie masz imię ,szkoda że nie życie

Posted

bo ... przyjezdza czasem suczka w odwiedziny a ja nie moge ZAGWARANTOWAC że Karmelek nic jej nie zrobi ..... (chociaż uważam , że ryzyko istniejke przy KAZDYM psie, nie tylko przy karmelku.... )

Posted

nigdy nie ma gwarancji ale moze niepotrzebnie ich nastarszylas, przeciez jak byl na tymczasie to zlagodnial...to kwestia miejsca byc moze...on nie moze tam tkwic do konca zycia:placz:

Posted

Panca napisał(a):
nigdy nie ma gwarancji ale moze niepotrzebnie ich nastarszylas, przeciez jak byl na tymczasie to zlagodnial...to kwestia miejsca byc moze...on nie moze tam tkwic do konca zycia:placz:

moze niepotrzebnie.... ale nie mozna UKRYWAĆ pewnych rzeczy - lepiej teraz niż jakby go mieli odwozić ... napisałam, że w domu tymczasowym nie wszczynał awantur...

Posted

Ja już boję się nawet pisać, aby nie zapeszyć. Ale wierzę, że znajdą się ludzie dla których będziesz Karmelek ty jedynym, a wszyscy odwiedzający Was goście, będą mieli co najwyżej rybki!