auraa Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 cały czas się nad tym wszystkim zastanawiam Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: Myślę ,że sprawy nie należy zamykać.Zostawić ją swojemu biegowi ,a czas przyniesie rozwiązanie. Dokładnie tak. Nic ująć, nic dodać :) Quote
agat21 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Jeny, wreszcie znalazłam wątek Bezika! Ale ciężka sytuacja z Bezikiem. :(. Wierzę, że jego rodzina bardzo go kocha i że za nim tęsknią. Jeśli są w stanie zawalczyć o lepsze traktowanie dla nich i dla Bezika, to chyba powinien do nich wrócić. To rzeczywiście może być taki moment przełomowy dla jego rodziny. Quote
auraa Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Czekam na nr konta do hotelu ale pieniędzy ciągle za mało. W przyszłym tygodniu postaram się zrobić bazarek. Quote
elik Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 4 godziny temu, auraa napisał: Czekam na nr konta do hotelu ale pieniędzy ciągle za mało. W przyszłym tygodniu postaram się zrobić bazarek. A numer konta mogę prosić ? Może miałam, ale po zmianach nie mogę się odnaleźć. Zrobię przelew dzisiaj, to w poniedziałek będzie na koncie. Quote
agat21 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 To ile będzie brakowało po wpłynięciu kasy z bazarku? Quote
auraa Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 nie wiem ile wpłynie z bazarku. Jutro pewnie dojdzie przelew od elik obecnie brakuje- 33,23 za grudzień 330 na hotel za styczeń Quote
Poker Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Z mojego bazarku będzie ok.35 zł, to akurat się doda Quote
auraa Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 dziś wpłynęła wpłata 100zł 50zł od Krysi 30zł Krysia K. 20zł Iwona C. Chyba zaczniemy ogłaszac Bezika. W końcu jego dobro jest najważniejsze. On potrzebuje dużo ruchu a w starym domu nie ma o tym mowy. Same wiecie, że telefony się nie urywają, nie wiadomo kto i kiedy zadzwoni. Rozmawiałam z Sylwią. Aby Bezik był właściwie szkolony powinien być sam. Tu jest w pomieszczeniu z sześcioma psami i kiedy Sylwia do niego idzie robi się straszne zamieszanie. Bezik jest bardzo pobudzony i w momencie kiedy powinien się skupić to na cały głos się chwali, że to on właśnie wychodzi. Sylwia myśli gdzie go przenieść aby potrenować spokojne zachowanie kiedy zobaczy smycz. Potem już jest spokojny. nie mogę przelać pieniędzy za hotel bo mam zły nr konta. Czekam na wiadomośc od Sylwii Quote
konfirm31 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Popieram :) - ogłaszać . To młody pies i całe życie przed nim. I jeszcze przez wiele lat, będzie chciał pobiegać, poskakać. Quote
auraa Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Pusto u Bezika..... PRZELAŁAM PIENIĄDZE ZA HOTEL.. Quote
konfirm31 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Jesteśmy i pracujemy dla Bezika - Elik wkrótce przeleje pieniążki z bazarku dla chłopaka :) Quote
agat21 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Zaglądam zawsze do Bezika, nie zawsze piszę, bo co tu pisać :( Nie jest fajnie, sytuacja dośc patowa. Do kolejnego bazarku postaram się też coś dorzucić Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Zaglądam. Z krawatowego bazarku przeleję 40 złociszy. Chociaż tyle. Quote
elik Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 3 godziny temu, Poker napisał: Zaglądam. Z krawatowego bazarku przeleję 40 złociszy. Chociaż tyle. Ziarko do ziarka i zbierze się miarka :) Zrobiłam przelew dla Bezika na 173,60 zł z tego bazarku Bardzo proszę o potwierdzenie, jak kasa znajdzie się na koncie :) Beziku trzymaj sie, nie daj sie :) :) Quote
auraa Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Dziękuję Wam wszystkim bardzo. Ja z pracy biegnę do mamy. Juz jest lepiej ale trzeba wszystkiego dopilnować i mama też woli kiedy ktoś z nia jest.Najważniejsze, ze odzyskała chęć do zycia. Wczoraj, po raz pierwszy od półtora miesiąca ugotowała zupę. Moja mama jest mistrzynią w gotowaniu zup, zwłaszcza ogórkowej. Oczywiście bałam się zostawić ją sama w trakcie tego gotowania. Cała rodzina jest przeszczęsliwa a zupa została spożyta w mgnieniu oka. Teraz weszłam na chwilę do domu i znowu idę do mamy sprawdzić czy wszystko ok. Quote
Poker Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 auraa, nie masz lekko, trudny okres w życiu Quote
elik Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 3 godziny temu, auraa napisał: Najważniejsze, że jest lepiej! I oby było coraz lepiej ! Quote
Nutusia Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Wiara czyni cuda i góry przenosi, więc jeśli Mama uwierzyła, że da radę i że bez Jej zupy ogórkowej rodzina nie może wytrzymać, to MUSI być dobrze! :D Quote
auraa Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Dziękuję bardzo elik za wpłatę z bazarku w kwocie 173,60 :) Quote
Recommended Posts