anielica Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ale super będzie :loveu: Może zapytaj dziewczyn z Mielca (ciotki Ulki18) kto im robi... tam sporo bud wymieniali w schronisku i różne mieli. Może jakieś kontakty mają? Niby daleko, ale jakby ktoś zrobił porządnie i niedrogo, to i podjechać warto... Quote
zuziaM Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ode mnie do Mielca to przez cala Polske trzeba przejechac ..... za daleko.... Ale dzieki za podpowiedz. Quote
Kasia77 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='AlfaLS']To podnosimy, żeby były bliżej;).[/quote] Do góry śliczne dziewczynki;) Quote
Jo37 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Kasia77']Do góry śliczne dziewczynki;)[/quote] Znowu sunie daleko . Quote
Basia1968 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 u nas w okolicy jest Pan, który robi super budy. Ale to faktycznie daleko. Tarnobrzeg. Sama zamawiałam te budy dla Marleny. Quote
zuziaM Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No dziewczynki, moze jeszcze przed hotelikie sie uda staly domek znalezc .... to by bylo najwspanialsze ! Dlaczego nikt nie chce takich cudnych starszych dziewczynek ? Juz to kiedys pisalam, ale powtorze, ze jesli Balbinka tak podobna z wygladu do mojej Isi ma tez taki sam charakter, to po prostu ... PIES IDEAL :lol: ! ! ! Quote
AlfaLS Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='zuziaM']No dziewczynki, moze jeszcze przed hotelikie sie uda staly domek znalezc .... to by bylo najwspanialsze ! Dlaczego nikt nie chce takich cudnych starszych dziewczynek ? Juz to kiedys pisalam, ale powtorze, ze jesli Tosia tak podobna z wygladu do mojej Isi ma tez taki sam charakter, to po prostu ... PIES IDEAL :lol: ! ! ![/quote] Z kolei Balbinka jest bardzo podobna do mojej Zulki /teraz Tary/ też z tyskiego schroniska. Była jeszcze starsza od panienek jak ją adoptowałam a teraz to cudowny, radosny szczeniak:multi: /choć w papierach 13-letni:evil_lol:/ Quote
kaja555 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 one mają allegro? mam teraz wolne jedno miejsce w ogłoszeniach, bo inny psiak znalazł dom, ale nie wiem, czy ktoś im już nie robi Quote
zuziaM Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zdaje sie , ze Allegro mialy, ale nie wiem czy juz sie nie skonczylo i czy jest przedluzane ..... :shake: Quote
kaja555 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 widziałam na stronie - allegro jest, więc zrobiłam innemu pieskowi, 10 letniemu Franiowi Quote
Sabina02 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Tak, ja im caly czas odnawiam Allegro i Alegratke... ;) Quote
zuziaM Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Znalazlam ... rzeczywiscie piekny tekst .... Miejmy nadzieje, ze wreszcie przeczyta go ktos, kogo wzruszy na tyle, zeby zdecydowal sie na adopcje tych cudnych i strasznie biednych dziewczynek ..... :shake: [url=http://www.allegro.pl/item642668272_minelo_10_lat_a_one_wciaz_czekaja_na_milosc.html]MINEŁO 10 LAT.. A ONE WCIAŻ CZEKAJA NA MIŁOŚĆ (642668272) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
AlfaLS Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Allegro cudne, jeszcze tylko żeby je przeczytał ktoś wrażliwy i zareagował. Trzymam mocno kciuki za obie suczki;). Quote
zuziaM Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 W przyszlym tygodniu bede miala juz gotowe 3 miejsca dla psiakow w Hoteliku-DT, ktory uruchamiam wlasnie. W jednym kojcu stoi budka - blizniak, wiec beda w nim musialy byc umieszczone psiaki, ktore sie toleruja. Jesli uwazacie, ze czas juz zabrac te starsze dziewczynki do lepszego, normalnego zycia, to sluze miejscem. Link do mojego ogloszenia o Hoteliku jest w moim podpisie. Tam tez linki watkow moich suniek z bardzo duza iloscia zdjec domu i otoczenia. Zapraszam. Nieco wiecej o mnie moga powiedziec, mysle Jo37, Anielica albo magda z. ( ktore odwiedzaja ten watek ). Quote
Sabina02 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='zuziaM']W przyszlym tygodniu bede miala juz gotowe 3 miejsca dla psiakow w Hoteliku-DT, ktory uruchamiam wlasnie. W jednym kojcu stoi budka - blizniak, wiec beda w nim musialy byc umieszczone psiaki, ktore sie toleruja. Jesli uwazacie, ze czas juz zabrac te starsze dziewczynki do lepszego, normalnego zycia, to sluze miejscem. Link do mojego ogloszenia o Hoteliku jest w moim podpisie. Tam tez linki watkow moich suniek z bardzo duza iloscia zdjec domu i otoczenia. Zapraszam. Nieco wiecej o mnie moga powiedziec, mysle Jo37, Anielica albo magda z. ( ktore odwiedzaja ten watek ).[/quote] To byloby super!!! A jakie pieniazki wchodzilyby w gre miesiecznie za te dwie sunie? Quote
anielica Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jestem absolutnie ZA! Dziewczyny będą miały raj! Zuziu, podaj kwotę i trzeba zacząć organizować przeprowadzkę, bo pewnie będzie mnóstwo chętnych na hotelik... Quote
anielica Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Zuziu, trzymaj dla nich miejsce... One już tyle czekają... :oops: Mam nadzieję, że ktoś, kto zaoferował się pomóc w przenosinach suń się zjawi... Ja oczywiście podtrzymuję deklarację finansową. [B][COLOR=Red]PS. [/COLOR][/B]Jeżeli ktoś ze śledzących ma czas, może warto wysłać PW do wszystkich odwiedzających wątek i do tych deklarujących wpłatę, żeby się zrobiło aktywniej u dziewczynek. To dla nich wielka szansa! Quote
magda222 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Ja cały czas podtrzymuję moją deklarację:50 zł. Quote
zuziaM Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Miejsca w pierwszej kolejnosci dla Balbiny i Tosi sa trzymane. Jak pisalam mam budke-blizniaka, wiec beda razem. Budka wlasnej produkcji, ale szczelna, ocieplona, wyscielona w srodku kocykami, ktore trzepie i wietrze co kilka dni. Juz mowilam mezowi, ze jakbym kiedys dlugo nie wracala do domu po sprzataniu w kojcu, to byc moze zaklinowalam sie w budzie i nie moge wylezc :evil_lol:, bo budka jest z przedsionkiem i wejsciami po przkatnej. I nie lada akrobacji ode mnie wymaga, zeby do niej kocyk wlozyc :lol:. Dopiero zaczynamy, wiec miejsc bedzie przybywac w miare potrzeby. Pogoda sie popsula, ale bedziemy zadaszac kojec nawet w deszcz :lol:, zeby go przygotowac juz na dniach. Stawka dla suniek bedzie jak u Murki, wiec bez zmian. Ze zdjec wnioskuje, ze Balbinka jest mniej wiecej jak moja Isia, tak ok. 26 kg. I max. takie psiaki bede brala, bo poki co mam tylko budki takiej wielkosci. Tak wiec czekam tylko na potwierdzenie, czy sunie przyjada do nas. I oczywiscie zapraszam do nas opiekunki. Zapewniamy tez nocleg, wiec mozna planowac i koszulke nocna i szczoteczke do zebow :lol:. Quote
Maruda666 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Moja deklaracja - 30zł miesiecznie, też nadal aktualna. Quote
Sabina02 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja tez podtrzymuje swoja deklaracje. P.S. Powiadomilam cioteczke od Balbinki i Tosi zeby tu zajrzala. :lol: Quote
AlfaLS Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ja także podtrzymuję swoje deklaracje: za mnie i za siostrę czyli 2 razy po 30 zł.;) Czas żeby suńki miały coś z życia, im szybciej tym lepiej:multi: Quote
Recommended Posts