Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale super będzie :loveu:
Może zapytaj dziewczyn z Mielca (ciotki Ulki18) kto im robi... tam sporo bud wymieniali w schronisku i różne mieli. Może jakieś kontakty mają? Niby daleko, ale jakby ktoś zrobił porządnie i niedrogo, to i podjechać warto...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dziewczynki, moze jeszcze przed hotelikie sie uda staly domek znalezc .... to by bylo najwspanialsze !
Dlaczego nikt nie chce takich cudnych starszych dziewczynek ?
Juz to kiedys pisalam, ale powtorze, ze jesli Balbinka tak podobna z wygladu do mojej Isi ma tez taki sam charakter, to po prostu ... PIES IDEAL :lol: ! ! !

Posted

[quote name='zuziaM']No dziewczynki, moze jeszcze przed hotelikie sie uda staly domek znalezc .... to by bylo najwspanialsze !
Dlaczego nikt nie chce takich cudnych starszych dziewczynek ?
Juz to kiedys pisalam, ale powtorze, ze jesli Tosia tak podobna z wygladu do mojej Isi ma tez taki sam charakter, to po prostu ... PIES IDEAL :lol: ! ! ![/quote]
Z kolei Balbinka jest bardzo podobna do mojej Zulki /teraz Tary/ też z tyskiego schroniska. Była jeszcze starsza od panienek jak ją adoptowałam a teraz to cudowny, radosny szczeniak:multi: /choć w papierach 13-letni:evil_lol:/

Posted

Znalazlam ... rzeczywiscie piekny tekst ....
Miejmy nadzieje, ze wreszcie przeczyta go ktos, kogo wzruszy na tyle, zeby zdecydowal sie na adopcje tych cudnych i strasznie biednych dziewczynek ..... :shake:

[url=http://www.allegro.pl/item642668272_minelo_10_lat_a_one_wciaz_czekaja_na_milosc.html]MINEŁO 10 LAT.. A ONE WCIAŻ CZEKAJA NA MIŁOŚĆ (642668272) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

W przyszlym tygodniu bede miala juz gotowe 3 miejsca dla psiakow w Hoteliku-DT, ktory uruchamiam wlasnie.
W jednym kojcu stoi budka - blizniak, wiec beda w nim musialy byc umieszczone psiaki, ktore sie toleruja.
Jesli uwazacie, ze czas juz zabrac te starsze dziewczynki do lepszego, normalnego zycia, to sluze miejscem.
Link do mojego ogloszenia o Hoteliku jest w moim podpisie. Tam tez linki watkow moich suniek z bardzo duza iloscia zdjec domu i otoczenia.
Zapraszam.
Nieco wiecej o mnie moga powiedziec, mysle Jo37, Anielica albo magda z. ( ktore odwiedzaja ten watek ).

Posted

[quote name='zuziaM']W przyszlym tygodniu bede miala juz gotowe 3 miejsca dla psiakow w Hoteliku-DT, ktory uruchamiam wlasnie.
W jednym kojcu stoi budka - blizniak, wiec beda w nim musialy byc umieszczone psiaki, ktore sie toleruja.
Jesli uwazacie, ze czas juz zabrac te starsze dziewczynki do lepszego, normalnego zycia, to sluze miejscem.
Link do mojego ogloszenia o Hoteliku jest w moim podpisie. Tam tez linki watkow moich suniek z bardzo duza iloscia zdjec domu i otoczenia.
Zapraszam.
Nieco wiecej o mnie moga powiedziec, mysle Jo37, Anielica albo magda z. ( ktore odwiedzaja ten watek ).[/quote]

To byloby super!!! A jakie pieniazki wchodzilyby w gre miesiecznie za te dwie sunie?

Posted

Jestem absolutnie ZA!
Dziewczyny będą miały raj!
Zuziu, podaj kwotę i trzeba zacząć organizować przeprowadzkę, bo pewnie będzie mnóstwo chętnych na hotelik...

Posted

Zuziu, trzymaj dla nich miejsce...
One już tyle czekają... :oops:
Mam nadzieję, że ktoś, kto zaoferował się pomóc w przenosinach suń się zjawi...

Ja oczywiście podtrzymuję deklarację finansową.

[B][COLOR=Red]PS. [/COLOR][/B]Jeżeli ktoś ze śledzących ma czas, może warto wysłać PW do wszystkich odwiedzających wątek i do tych deklarujących wpłatę, żeby się zrobiło aktywniej u dziewczynek. To dla nich wielka szansa!

Posted

Miejsca w pierwszej kolejnosci dla Balbiny i Tosi sa trzymane. Jak pisalam mam budke-blizniaka, wiec beda razem. Budka wlasnej produkcji, ale szczelna, ocieplona, wyscielona w srodku kocykami, ktore trzepie i wietrze co kilka dni. Juz mowilam mezowi, ze jakbym kiedys dlugo nie wracala do domu po sprzataniu w kojcu, to byc moze zaklinowalam sie w budzie i nie moge wylezc :evil_lol:, bo budka jest z przedsionkiem i wejsciami po przkatnej. I nie lada akrobacji ode mnie wymaga, zeby do niej kocyk wlozyc :lol:.
Dopiero zaczynamy, wiec miejsc bedzie przybywac w miare potrzeby.
Pogoda sie popsula, ale bedziemy zadaszac kojec nawet w deszcz :lol:, zeby go przygotowac juz na dniach.
Stawka dla suniek bedzie jak u Murki, wiec bez zmian.
Ze zdjec wnioskuje, ze Balbinka jest mniej wiecej jak moja Isia, tak ok. 26 kg. I max. takie psiaki bede brala, bo poki co mam tylko budki takiej wielkosci.
Tak wiec czekam tylko na potwierdzenie, czy sunie przyjada do nas.
I oczywiscie zapraszam do nas opiekunki. Zapewniamy tez nocleg, wiec mozna planowac i koszulke nocna i szczoteczke do zebow :lol:.

Posted

Ja także podtrzymuję swoje deklaracje: za mnie i za siostrę czyli 2 razy po 30 zł.;)
Czas żeby suńki miały coś z życia, im szybciej tym lepiej:multi: