Sabina02 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Worel']Kto jeszcze sunieczkom pomoze? to taka niesamowita szansa dla nich.......cioteczki, cioteczki....[/quote] Wyslalam pare e-maili i PM w sprawie suniek, ale niestety zero odzewu. Hotelik nie moze czekac wieki. Czekalismy tydzien, teraz juz jedzie inna sunia... Miejsce Balbince i Tosi przepadlo, przykro mi... :shake: Quote
Jo37 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Sabina02']Wyslalam pare e-maili i PM w sprawie suniek, ale niestety zero odzewu. Hotelik nie moze czekac wieki. Czekalismy tydzien, teraz juz jedzie inna sunia... Miejsce Balbince i Tosi przepadlo, przykro mi... :shake:[/quote] Dziewczyny poproście Murkę o przesunięcie miejsca . Akcję zbierania funduszy należy rozreklamować . Jaką kwotę mamy potwierdzoną na dzisiaj ? Quote
Worel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To ogromna strata, jesli sunie nie pojada. Ja nie moge finansowo pomoc.... Poproscie Pixie na watek, Pixie ma tysiace pomyslow, i na pewno jakos pomoze. Zerknijcie na mapie dogo, czy nie ma dzialu "pomoc finansowa". pametam awatarki osob, kt. zawsze udzielaja pomocy...ale jako wzrokowiec, zapomnialam nickow. moze w pracy mne olsni....:roll: Quote
Worel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 pametam awatarki osob, kt. zawsze udzielaja pomocy...ale jako wzrokowiec, zapomnialam nickow. moze w pracy mne olsni....:roll: chyba myslalam o emilia...?:oops: i ktos ze szczecina....z astem w awatarku i dodajcie w tytule POMOC FINANSowA na hotelik pilna czy cos w tym stylu Quote
Rawa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [CENTER]To ja - MADA : ). 'Podszywając się' pod Rawę zmieniłam tytuł i dodałam informacje o potrzebnych deklaracjach w pierwszym poście. W razie czego, proszę pisać do mnie, gdyż Rawy na dogo narazie nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie. [/CENTER] [CENTER]Dziewczynki, w górę, hotelik to Wasza życiowa szansa! :multi:[/CENTER] Quote
Grzecho Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mam pytanie. Hotelik już jest nagrany czy dopiero organizujemy? :roll: Quote
Murka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hotelik był nagrany, ale kiedy przyszła kolej na dziewczynki, nikt się nie odezwał. Znalazła się suczka w pilnej potrzebie, która właśnie jedzie do hoteliku na miejsce Tosi i Balbinki. Teraz mogę wpisać dziewczynki na koniec listy. Kolejka nie jest długa, byłby przed nimi tylko jeden piesek. Tylko, że lista staruszków "porusza" się powoli, więc ciężko powiedzieć kiedy suńki mogłyby przyjechać :-( Quote
Sabina02 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [B]Murko[/B], to prosze wpisz sunie znowu na liste. [B]Cioteczki[/B], PROSIMY O DEKLARACJE! Musimy to zrobic na juz, bo jak sie miejsce zwolni to czmychnie im z przed nosa, tak jak sie teraz stalo... Jo37 i ja juz zadeklarowalysmy po 100 zl miesiecznie, [B]wiec brakuje nam 340 zl miesiecznie[/B]. Prosimy o dalsza pomoc!!! :modla: Quote
Murka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zapisałam i dam znać jak przyjdzie na nie kolej. Quote
Sabina02 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Murka']Zapisałam i dam znać jak przyjdzie na nie kolej.[/quote] Dzieki! :loveu: Quote
Worel Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kto moze pomoc finansowo? nikt bazarkow nie moze robic.....? moze uda sie uzbierac czesc stalymi wplatami a czesc bazerkami....? Quote
anielica Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 jaki jest koszt hotelu? edit: znalazłam brakującą kwotę... podumam. los suniek przejmuje mnie nie od dzisiaj i przykro mi, że przez czyjeś zaniechanie dalej siedzą w schronie... pomyślę nad tym czy mogłabym zaoferować stałą wpłatę, chyba raczej doraźnie, jak byłabym przy kasie. Quote
Sabina02 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='anielica']jaki jest koszt hotelu? edit: znalazłam brakującą kwotę... podumam. los suniek przejmuje mnie nie od dzisiaj i przykro mi, że przez czyjeś zaniechanie dalej siedzą w schronie... pomyślę nad tym czy mogłabym zaoferować stałą wpłatę, chyba raczej doraźnie, jak byłabym przy kasie.[/quote] Dziekujemy! :lol: Quote
anielica Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Podnoszę dziewczynki! Poprosiłam koleżankę o zrobienie nowych, ślicznych bannerków kasoposzukiwawczych:) Quote
Sabina02 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzieki Anielica! :loveu: [B][SIZE=3]Bardzo prosimy dogomaniakow o pomoc finansowa na hotelik dla sun! Kto jeszcze pomoze? :modla:[/SIZE][/B] Quote
Izunia0520 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 niestety nie moge pomóc finansowo, ale chociaż podniosę wątek...:) Quote
mloda1442 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja też zbytnio nie mogę pomóc finansowo, ale przynajmniej podniosę wątek...;) Balbinka i Tosia do góry.!!!:p Quote
anielica Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Czy ktoś jest odpowiedzialny za ten wątek? Jeżeli będzie podrzucany co 6 dni, to dziewczynki nie mają szansy na dom... :shake::shake::shake::shake::shake: Może chociaż tytuł zmienić, że potrzebna kasa na hotelik?? Quote
Mada:) Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Co prawda założycielki wątku - Rawy nie ma już na dogo, ale ja mam dostęp do jej profilu, więc w razie czego mogę zmienić coś w tytule, itp. Jeśli chodzi o wzmiankę w tytule o hoteliku, to przecież takowa jest... :cool3: Quote
Basia1968 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 dziewczęta może allegro ktos mógłby zrobić - podając od razu namiar na hotelik Murki i tam poszłyby wpłaty. Wtedy zwiększają się szanse, że do czasu jak zwolni sie miejsce cos tam wpłynie pieniązków. Quote
kasiatatry Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak psiaki będą juz u Murki, to ja się też dorzucę. Myślę, że stówkę miesięcznie mogę dać. Mam już troche zobowiązań wobec innych psiaków, ale trzeba psinki wyciągnąć.. to jest zgroza, ze jeszcze siedzą w schronisku.. :placz: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='kasiatatry']Jak psiaki będą juz u Murki, to ja się też dorzucę. Myślę, że stówkę miesięcznie mogę dać. Mam już troche zobowiązań wobec innych psiaków, ale trzeba psinki wyciągnąć.. to jest zgroza, ze jeszcze siedzą w schronisku.. :placz:[/quote] Dziekujemy! :lol: Quote
kasiatatry Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jak już psy będą u Murki, to napiszcie mi PW z danymi do przelewu :cool3: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='kasiatatry']Jak już psy będą u Murki, to napiszcie mi PW z danymi do przelewu :cool3:[/quote] Dobrze... :lol: Quote
Recommended Posts